Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
10.8.21 06:19

@Motyna tak ja zatim nepocituju ani tyhle navaly hormonu, je mozny je nemít nebo prijdou pozdeji? :lol: ale je pravda, ze ja na vykyvy hormonu netrpela nikdy ani behem cyklu, vubec netusim, co je pms a jak muze byt nektera pred ms protivna, atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
10.8.21 06:52

Holky tak my s chlapem cítíme kluka, můj taťka taky dokonce ho z fleku pojmenoval 😃 a svagrova s tchyni si myslí že to bude holka, protože ji chtějí :lol: ale moc se těším až to zjistíme co to bude… To se strhne mela teprve, babičky už teď jsou jak motorové myši a všechno shánějí.. Musíme je brzdit :lol: jinak mi z prsou nic neteče ale je fakt že je mám větší a extrémně citlivé bradavky klasickou podprsenku neoblecu už tak od 7tt… Nosím braletky nebo ty sportovní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.8.21 07:07
@Ernais píše:
@Motyna tak ja zatim nepocituju ani tyhle navaly hormonu, je mozny je nemít nebo prijdou pozdeji? :lol: ale je pravda, ze ja na vykyvy hormonu netrpela nikdy ani behem cyklu, vubec netusim, co je pms a jak muze byt nektera pred ms protivna, atd. :lol:

Takže ty jsi chlap 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.8.21 07:49
@Luucka123 píše:
Takže ty jsi chlap 😂 😂 😂

No hele je pravda, ze od 15 se pohybuju v ciste chlapskych kolektivech, kde jsem opravdu jedinou zenou, takze tim jsem asi ponekud deformovana :lol: teda vsichni mi to rikaji, ze sice vypadam jako holka, ale nemyslim jako holka, takze je mozne, ze se to odrazi i v te hormonalni rovine :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.8.21 07:51
@Ernais píše:
No hele je pravda, ze od 15 se pohybuju v ciste chlapskych kolektivech, kde jsem opravdu jedinou zenou, takze tim jsem asi ponekud deformovana :lol: teda vsichni mi to rikaji, ze sice vypadam jako holka, ale nemyslim jako holka, takze je mozne, ze se to odrazi i v te hormonalni rovine :lol: :lol:

Tak na tom asi něco bude 😂 😂 Takže jsi ideál pro kazdyho chlapa 😂 😂 to já mám všechno, co se týče hormonů 😠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.8.21 08:03
@Luucka123 píše:
Tak na tom asi něco bude 😂 😂 Takže jsi ideál pro kazdyho chlapa 😂 😂 to já mám všechno, co se týče hormonů 😠

Rekla bych, ze to ma sve vyhody i nevyhody, jako vsechno v zivote. Takze sice komunikujeme stejnym zpusobem a nedochazi u nas k takovym tem typickym stretum muzsko-zenskeho sveta, kdy zena ocekava, ze chlapovi neco dojde, jemu to pochopitelne nedojde a pak je z toho dusno, apod. Proste komunikujeme tak nejak po chlapsku naprimo a pragmaticky. Na druhou stranu vetsina muzu v mem zivote neunesla, ze chlapa vlastne k nicemu nepotrebuju, protoze s autem si do servisu dojedu sama, policku si privrtam sama, pocitac si obstaram sama, do stavebnin jezdim vse zarizovat sama, atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.8.21 08:07

Holky tak já už mám doma dvě slečny. Nikdy jsme si nenechali říct co to bude. U druhé jsem si byla jistá, že to bude kluk, a pak to byla holka :D a na rychlo po porodu jsme vybírali jméno.
Tak po dvou holkách si říkám, že by to mohl být ten kluk a opět to tak cítím, okolí nám to také tak přeje. Jen dcery chtějí samozřejmě parťačku holku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
10.8.21 08:17

Zdravím všechny :mavam: Ráda bych se k vám přidala. Jsem ve 13tt, termín porodu vychází na 12.2. a doktor vidí holčičku :andel: Všem nastavajicim maminkam posílám gratulaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.8.21 08:18
@Ernais píše:
Rekla bych, ze to ma sve vyhody i nevyhody, jako vsechno v zivote. Takze sice komunikujeme stejnym zpusobem a nedochazi u nas k takovym tem typickym stretum muzsko-zenskeho sveta, kdy zena ocekava, ze chlapovi neco dojde, jemu to pochopitelne nedojde a pak je z toho dusno, apod. Proste komunikujeme tak nejak po chlapsku naprimo a pragmaticky. Na druhou stranu vetsina muzu v mem zivote neunesla, ze chlapa vlastne k nicemu nepotrebuju, protoze s autem si do servisu dojedu sama, policku si privrtam sama, pocitac si obstaram sama, do stavebnin jezdim vse zarizovat sama, atd. :lol:
😂 😂 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2523
10.8.21 08:27

@Luucka123 Ahooj, koukám, ze si byla na dovce v Řecku, já jsem teď momentálně taky na dovče a řeším dilema. Doktor říkal ať se sluníčku vůbec nebráním, ale mám trosku strach. Jak jsi to řešila? Opalovala jsi se? Ja teda přemýšlím, ze v poledne před sluncem uteču, ale opalovat bych se trosku chtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
10.8.21 08:36
@an-na píše:
@Luucka123 Ahooj, koukám, ze si byla na dovce v Řecku, já jsem teď momentálně taky na dovče a řeším dilema. Doktor říkal ať se sluníčku vůbec nebráním, ale mám trosku strach. Jak jsi to řešila? Opalovala jsi se? Ja teda přemýšlím, ze v poledne před sluncem uteču, ale opalovat bych se trosku chtěla :think:

Ahoj, to se bát nemusíš, já používala nejdřív 50,pak 30,pak 20. Když jsem se cítila na opalování, tak jsem byla na sluníčku, ale převážně ve stínu na lehátku, sluníčko mi nedělalo úplně fajn. Jinak to nevadí. Vše s mírou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
10.8.21 08:47

@Ernais 😂 mne ty hormonální srandy prisly az casem. :roll: Do nejakych 33 si take neuvědomují, ze bych nejak prozivala pms, ale současné jsem si ho docela zacala uvedomovat (je mi 36)
Mužský svet je super! takovy easy. Mam to dost podobne uz od stredni, kdy jsem chodila na strojní prumku :mrgreen: a u nas jsem s ex resila vsechny technicke veci ja :mrgreen:. Muj současný partner je ale pracovity stavar a k nicemu uz me nepusti, takze jsem po jeho boku vic zzenstila a tim se to asi cele po…. :think: :joy

@an-na : ajoj :mavam: vitej

To opalování bych moc neprehanela. Jakekoliv záření se moc nedoporučuje, ale co je spis vetsi problem, tak to horko. Ja kdyz jsem na slunci a sahnu na sebe, tak jsem uplne vařiči a to je ten problem. Miminka v brisku nemaji termoregulaci a muzou se přehrát. Proto se nedoporučuji sauny, vany a horecky jako takove jsou vetsinou fatální. Opaluj se, ale brisko si chlad a bude to ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
10.8.21 09:46

@an-na Já jsem byla v Egyptě (konec 8tt-začátek 10tt). Naštěstí nejsem fanoušek opalování, takže jsem ležela ve stínu, pořádně namazaná, hlava zakrytá a břicho radši taky. Občas jsem si chladila hlavu vodou. Když jsem šla do moře, tak s jednodílnými plavkami + v tričku z neoprénu, abych si náhodou nespálila ani ramena :mrgreen: A zvládli jsme to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
10.8.21 10:28

@lovean mě čeká poradna a hned potom ten první ultrazvuk… Tak sem zvedava, těším se a zároveň mám i obavy ať je všechno ok… Musim se sebrat, teď toho máme hodně na zařizování a spoustu neodkladnych věci tak si nemůžu dovolit skuhrat že mi je zle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
10.8.21 10:33

@el.leanor21 jo chápu mě nic zvláštního teď nečeká až 27 to jdu i na ten screening tak potom jedeme na víkend na rallye můj je takový nadšenec a dělává pořadatele a abych nebyla celý víkend sama jedu s ním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí