Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7997
8.8.21 14:09

@Luucka123 jo to netuším možná se tam udělal nový když jsem tři týdny nekrvacela a dneska ráno jsem zase našla krev zvažovala jsem i pohotovost ale vzhledem k tomu že chlap musel na to očkování a pohotovost je šílená tak jsem se rozhodla počkat teď to není nic dramatického uvidí se kontrolu další mám až za týden tak uvidím co bude dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.8.21 15:34

@Luucka123 Tak super, ze sis dovolenou uzila :palec: asi musis zase nekam vyrazit, kdyz ti dovolena dela tak zazracne dobre ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.8.21 15:38

Jinak my stravili vikend na horach, nachodili jsme spousty kilometru a zdolali nejeden vrchol. Mela jsem trosku strach, jak to budu davat, ale nakonec uplna pohoda, ani z toho nejsem nijak extra unavena. Jen do kopce funim jak lokomotiva a zadychavam se, jako bych vubec nemela zadnou fyzicku, mate to taky nektera tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.8.21 15:50

@Ernais tak to jsi dobrá že jsi to dala já problém chodit po rovině a ustát na nohách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.8.21 17:59

@lovean Hele to bude tim, ze moje telo je zvykly na poradnou zatez. Pred otehotnenim jsem usla 35km, aniz bych to na sobe jakkoliv pocitila. Navic me skoro vubec netrapi nevolnosti, kdyz nepocitam, ze mi vecer byva divne a muzu jist je zeleninu. Samozrejme kdybych zvracela jako vy ostatni, tak jsem asi rada, ze jsem rada. Takhle me jen muze stvat, ze se zadychavam a mota se mi hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.8.21 18:01

@Ernais tak ono motání hlavy u mě je taky ale je pravda že já nějak dřív nechodila já teda moc nezvracim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.8.21 19:59

Holky tak já už nevolnosti nemám, mám i chuť opět na kávu. Ale tu si dopřávám jen jednu denně. Jinak v týdnu jsem šla po schodech to 3.patra a byla jsem pěkně ufuněná. Dnes práce na zahradě a už ležím a nic nedělám, protože opět pobolívá bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
8.8.21 20:12

Rodičům, sourozencům a nejbližším kamarádům jsme už oznamovali radostnou událost ale širší veřejnosti zatím nic. Čekám po screeningu příští týden, ale věřím, že do třetice bude vše v pořádku :srdce:. A zamlčovat to je už problém :nevim:, protože už mě jde vidět fakt bříško :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 21:32
@Ernais píše:
@Luucka123 Tak super, ze sis dovolenou uzila :palec: asi musis zase nekam vyrazit, kdyz ti dovolena dela tak zazracne dobre ;)

Ty se máš, že to tak dobře snášís, svoje první dvě tehu jsem taky zvládala skvělé a teď to stojí za prd. A to jsem u prvního měla cca o 10kg víc, než teď. Jj. Taky funim a stve mě to. Chci začít cvičit, ale asi to nezvládnu, práce děti a ještě na sobě makat, bude náročný. Jinak nikam už nejedu, hsem ráda, že jsem doma 😁 přišlo mi, že jsem pryč měsíc 😂 na podzim akurat ještě romantika v Praze a pak až zase za rok s mimcem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 21:35
@Ernais píše:
@Luucka123 Tak super, ze sis dovolenou uzila :palec: asi musis zase nekam vyrazit, kdyz ti dovolena dela tak zazracne dobre ;)
Ty se máš, že to tak dobře snášís, svoje první dvě tehu jsem taky zvládala skvělé a teď to stojí za prd. A to jsem funim a stve mě to. Chci začít cvičit, ale asi to nezvládnu, práce děti a ještě na sobě makat, bude náročný. Jinak nikam už nejedu, hsem ráda, že jsem doma 😁 přišlo mi, že jsem pryč měsíc 😂 na podzim akurat ještě romantika v Praze a pak až zase za rok s mimcem…
@Edit1 píše:
Rodičům, sourozencům a nejbližším kamarádům jsme už oznamovali radostnou událost ale širší veřejnosti zatím nic. Čekám po screeningu příští týden, ale věřím, že do třetice bude vše v pořádku :srdce:. A zamlčovat to je už problém :nevim:, protože už mě jde vidět fakt bříško :mrgreen:

Fakt? Ježíš, nejsem sama, kdo má už břicho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 21:37

Kdo viděl všechny rady 4 v tom a kdo nevidel, doporučuji. Plánuji, že to zase zkouknu celý znovu. Moc se mi to líbí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
8.8.21 21:44

@Luucka123 nas uz toho taky moc neceka, na podzim akorat svatebni cesta po Cr a v zari mozna jeste vikend na kolech s tchyni. No ja se odhodlavam vratit zase k posilovani, na youtube jsem si nasla nejaky videa pro tehotne, ale nejak se mi vubec nedostava cas, snad v zari po te svatbe uz se konecne dokopu, nerada bych v tehotenstvi nabrala neco, co pak budu pracne shazovat. Jinak ja se uz taky hlasim do tymu s brichem, v praci zatim statecne kamufluju, ale v upnutem triku uz to videt je :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 21:49
@Ernais píše:
@Luucka123 nas uz toho taky moc neceka, na podzim akorat svatebni cesta po Cr a v zari mozna jeste vikend na kolech s tchyni. No ja se odhodlavam vratit zase k posilovani, na youtube jsem si nasla nejaky videa pro tehotne, ale nejak se mi vubec nedostava cas, snad v zari po te svatbe uz se konecne dokopu, nerada bych v tehotenstvi nabrala neco, co pak budu pracne shazovat. Jinak ja se uz taky hlasim do tymu s brichem, v praci zatim statecne kamufluju, ale v upnutem triku uz to videt je :mrgreen:

Tak do posilování bych asi nešla, mě dr řekl netahat nic nad 5 kg. Nevím, jestli to platí všeobecně, ale asi jo, kvůli děloze. Kolo ještě taky zvládnu, to se těším. Energii Teda moc nemám. Shodime hned kojením, já vždycky shodila. Měla jsem vždy min, než pred otěhotněním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
8.8.21 21:49

@Luucka123 jo 4 v tom jsem super už jsem to viděla mockrát ale plánuju to zkouknout zase kór v těhotenství se na to ráda dívám i u malé jsem koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
8.8.21 21:50
@lovean píše:
@Luucka123 jo 4 v tom jsem super už jsem to viděla mockrát ale plánuju to zkouknout zase kór v těhotenství se na to ráda dívám i u malé jsem koukala

Přesně 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky