Miminka únor / březen 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
31.8.21 11:28

@Nicole-7 Stellu manzel taky navrhoval a ta mi osobne nijak nevadila a dokazala bych si to asi i predstavit. Kazdopadne ja jsem stejne presvedcena, ze je to kluk, takze jsme stejne v pasti 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.8.21 11:51
@Ernais píše:
My s manzelem zjistili, ze nejsme schopni se shodnout na zadnem jmene :zed: Tak nevim, co budeme delat…

Bude mít 2 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
31.8.21 11:57

Tak u jmen jsem se pobavila Teda. Hodně mě překvapuje, že skoro všichni vybíráte cizí jména. Asi je to in. My doma máme už Josefa, Aničku a přibude k nám buď Vašík nebo Anežka. Měli jsme vybráno dávno před početím a shodli jsme se okamzite. Každý jméno má u nás nějaké opodstatnění. Zatím se jmenuje remix, to vymyslel syn 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.9.21 09:26

@Motyna Už jsi v pořádku? Já špiním (krvácím) od včera :? Z čeho jsi to měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.9.21 11:22

@MajakS Urcite to bude v poradku :hug: A zacala jsi krvacet z niceho nic nebo jsi mela nejakou zatez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
1.9.21 11:27

@Ernais v podstatě z ničeho. Trochu jsem cítila břicho, ale nic hrozného nebo divnyho. Ale jak jsem zakrvacela, tak jsem hned jela k dr. Prcek naštěstí v pořádku :srdce: Ale malý odloučení placenty. Takže léky, klidový režim. Tak se aspoň snažím, jak to jde. Se dvěma dětma. Včera už to pak bylo dobrý, ale v noci zas dost. Tak teď čekám jak to bude přes den, jestli pojedu znovu nebo ne. Měla jsem to i s první dcerou, ale to jsem i byla v nemocnici a nesměla jsem stoupat vůbec. Takže teď prostě doufám!!
Děkuji za povzbuzení! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.9.21 11:45

@MajakS Budu držet palce ať je vše v pořádku a uklidní se to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.9.21 11:49

Holky vy co máte po 1. screeningu také máte kontrolu u Vašeho doktora až za měsíc?! Ke všemu mi připadá že břicho skoro žádné, pohyby také necítím - jsem 15. týden (i když každý večer pátrám), špatně mi není, tak si připadám skoro netěhotná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
1.9.21 11:58

@Edit1 jsem 16tt a taky mám kontrolu za měsíc mám 2 screening. :) takže si pěkně počkám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
1.9.21 12:23

@Edit1 1screening jsem mela 10.8.a druhý mam 27.9. :lol: Je to des to cekani. Ja jsem jinak dnes 16+4 a taky nic necitim, mozna neco maličko ale nevim jestli to je ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
1.9.21 12:30

Ahoj holky
S dovolením se k Vám přidám
Jsem dneska 17+6 Čekám své první dítě
Bude to kluk
A jméno máme vybráno Theodor

Na kontrolu chodím co dva týdnu
Kvůli předchozímu potratu
A druhý velký UTZ mě čeká 22.9
Moc se na to těším

Jinak jsem doma na rizikovém

A pohyby mám někdy dojem, že asi něco cítím. Ale jistá si tím nejsem
Nicméně má DR říkala ze prý až 20 týden pro prvorodičky

Přeji všem krásné a pohodové těhotenství :srdce:

• Citovat
  • Upravit
7997
1.9.21 13:04

Já jdu na druhý screening až 25.10 jinak já spinim malinko občas ale typla bych že to bylo po sexu a na kontrolu jdu za necelé dva týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
1.9.21 13:04
@Edit1 píše:
Holky vy co máte po 1. screeningu také máte kontrolu u Vašeho doktora až za měsíc?! Ke všemu mi připadá že břicho skoro žádné, pohyby také necítím - jsem 15. týden (i když každý večer pátrám), špatně mi není, tak si připadám skoro netěhotná :zed:

Ahoj mám to úplně stejně… Sem z toho značně nervózní :D taky jsem 15 týden, kontrola až za 14 dní, screening byl před 14 dny takže měsíc pauza… Všechny problémy vymizely… No, je to divné co si Budem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.9.21 13:05
@Edit1 píše:
Holky vy co máte po 1. screeningu také máte kontrolu u Vašeho doktora až za měsíc?! Ke všemu mi připadá že břicho skoro žádné, pohyby také necítím - jsem 15. týden (i když každý večer pátrám), špatně mi není, tak si připadám skoro netěhotná :zed:

Ja jsem take 15tt a kontrolu mam pristi tyden, jinak si taky nepripadam tehotne, ale ja jsem rada, protoze aspon muzu pracovat a sportovat dle libosti. Bricho mam tak trochu, ale spis mi prijde, ze byvam nafoukla, nez ze by to bylo opravdove tehu bricho :mrgreen: Jinak k tem pohybum, neni v 15tt na pohyby brzo? Ja taky zadne necitim, ale ani me nenapadlo, ze uz bych snad mohla, myslela jsem, ze to prijde mnohem pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7997
1.9.21 13:11

@Ernais v 15 tt je brzy většinou to jde cítit tak mezi 17-20 tt ale jak u koho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie