Miminka v Africe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K-Black
19.8.13 18:57
@pampeliška189 píše:
@K-Black v norsku taky ne :jazyk:

co? 8o

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
19.8.13 18:58

Mně pro představu stačilo přečíst si třeba Bílou Masajku, sama autorka v Africe rodila, pokud se nepletu.

• Citovat
  • Upravit
19.8.13 18:59

@K-Black to bylo na starší příspěvek, to že se tady neměřím nebo nekouká nebo co si to psala na ten čípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
19.8.13 19:00
@pampeliška189 píše:
@K-Black to bylo na starší příspěvek, to že se tady neměřím nebo nekouká nebo co si to psala na ten čípek

jo ták, já si říkám hrabe mě nebo jí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19.8.13 19:01

@K-Black no, po dnešku klidně je možné že mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
19.8.13 19:09
@CokeLady píše:
Mně by hlavně zajímalo, co vede ženy v Africe(mluvíme-li o té „zaostalé“, hladovějící, vyprahlé) k tomu, aby měly děti. PROČ když nemají samy sobě dát co do pusy, proč rodí děti… aby je viděly umírat hladem?

Já teda myslim, že tam se ženský nikdo na nic neptá…a když si chce chlap zasouložit tak si prostě zasouloží…podle mě se teda určitě ve většině případů o plánovaný rodičovství ze strany ženskejch nejedná…třeba v JAR je prý nejvíc znásilnění na hlavu na světě…A to je ta „civilizovanější“ část Afriky…tak jak to asi může vypadat v tom zbytku…tak se určo ňáký statistiky nevedou a ženská určitě po znásilnění neutíká na služebnu to nahlásit…
Určitě bych to teda neformulovala timhle způsobem: hele pepo pojď si udělat dítě ať vidíme jak nám hezky pomalu umírá hladem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
19.8.13 19:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
19.8.13 19:45

@CokeLady Ja nechci fabulovat, ale myslim, ze bezdetna zena ci zena nespici se svym muzem, zena vdana a bezdetna = socialni vylouceni :nevim:

Nehlede na pocet znasilneni v Africe…

• Citovat
  • Upravit
703
19.8.13 21:05

Holky a myslíte si že jde třeba nějaké dítko adoptovat si do čr z těch některých hrozných podmínek a zajistit mu tady lepší život? Koukala jsem že to dělají hodně ty celebrity ale u ostatních lidí vím že ty si to adoptují jen na dálku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
19.8.13 21:18

@Safiye Tak určitě to jde, já měla spolužáka z Konga, jeho rodiče si ho adoptovali. Ale jak k němu přišli, to jsem nezkoumala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
19.8.13 21:24

@Fjodorka asi to bude pěkný ranec i peněz stát, ale jen tak mě to napadlo, zajistit nějakému dítku lepší život a vzdělání by nebylo na škodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
20.8.13 13:59

Bílou Masajku jsem také četla a hltala jsem jí jedním dechem.
Co se týče toho přístupu k sexu mezi nimi, tak vlastně ženské dělaj obřízku i kvůli tomu, aby neměla žádné potěšení z toho sexu, to může mít jen muž. Je to prostě jejich mentalita :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
20.8.13 15:55

@Lucille87 tak hlavní důvod toho je, aby nezahejbala starýmu ne…aspoň tak jsem to pochopila já..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
21.8.13 10:24

@Tuco asi taky, prostě aby neměla potěšení ze sexu a nevyhledávala asi i u jiných, to je hnus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.16 18:43

A jak přebalují??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat