Miminko 6 měsíců nechce ležet v kočárků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33005
29.3.17 11:35

@Enicka
Zkusila bych jí vozit na břiše, ať se snaží, když chce čumákovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.3.17 11:37

Chodíme na vojtovu a naše cvičitelka nám říkala ze na sporťák je malá tak já nevím jestli ji tam dávat i když naše malá je naprosto v pořádku a myslím ze tam chodíme zbytecne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
29.3.17 11:38

Malý to taky na břiše miloval, jen jak si zvyknul, že se může v kočárku pohybovat, tak teď sportovní verzi nesnáší, je tam vždycky strašně nafrněný. Nedávno začal chodit a teď ho dostat do kočárku je pokaždé strašná scéna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.3.17 12:12

@Enicka ano položit do sporťáku naše takhle jezdila od pěti měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
29.3.17 12:14
@Enicka píše:
Chodíme na vojtovu a naše cvičitelka nám říkala ze na sporťák je malá tak já nevím jestli ji tam dávat i když naše malá je naprosto v pořádku a myslím ze tam chodíme zbytecne :D

No na sporťák do sedu je malá, pokud tam bude ležet tak je to v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.3.17 12:29
@Enicka píše:
Nosítko sem zkoušela ale mě z toho hrozne bolí záda a ji se tam taky moc nelibi

není nosítko jako nosítko. Měla jsi nějaké ergonomické? Z toho by záda rozhodně bolet neměly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
29.3.17 12:30

Jinak já malého taky dávala na břicho, měl kšíry a čuměl ven. Otočený byl směrem ke mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
29.3.17 12:32
@Enicka píše:
Nosítko sem zkoušela ale mě z toho hrozne bolí záda a ji se tam taky moc nelibi

tak to máš blbě nastavený, nebo nositko který ti nevyhovuje. Najdi na FB regionální nosici skupinu dělají se, srážky a tam ti to zkontroluji, nebo vyzkoušíš něco jiného. Zada by bolet neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.3.17 12:33
@kopejka píše:
No na sporťák do sedu je malá, pokud tam bude ležet tak je to v pohodě :mrgreen:

Já vím že do sedu ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.3.17 12:34
@medunka23 píše:
tak to máš blbě nastavený, nebo nositko který ti nevyhovuje. Najdi na FB regionální nosici skupinu dělají se, srážky a tam ti to zkontroluji, nebo vyzkoušíš něco jiného. Zada by bolet neměla

Já nemám fb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
29.3.17 12:36
@Jarka K píše:
Jinak já malého taky dávala na břicho, měl kšíry a čuměl ven. Otočený byl směrem ke mně.

Ergonomické ano…naše malá je porad na břichu jinak ležet nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.3.17 12:56
@anivbl píše:
Je dobry poridit ty ksiry, my mame treba Canpol Babies, nebo jak se to pise, to kocarovy vazani je na nic, dite se v nem nemuze hybat, takze se bude vztekat dal :)

Já jsem ty kočárkové kšíry nepoužila ani jednou ani u jednoho dítěte. Nesnášely to. Přídavné kšíry a do korbičky nebo do sporťáku na bříško. Děti byly šťastné, jak blechy.
taky jsme hodně nosili, ale spíš na kratší vzdálenosti. Dětem vadilo, že se při nošení nemůžou moc hýbat, takže to moc dlouho nevydržely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
29.3.17 13:00
@medunka23 píše:
tak to máš blbě nastavený, nebo nositko který ti nevyhovuje. Najdi na FB regionální nosici skupinu dělají se, srážky a tam ti to zkontroluji, nebo vyzkoušíš něco jiného. Zada by bolet neměla

A nebo není zvyklá. Já po první procházce s šátkem a dvouměsíčním mimčem myslela, že mi ta záda upadnou, ale během dvou týdnů jsem si zvykla a teď nosím bez problémů i batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1015
29.3.17 13:09

Malá už chce koukat na svět. Naše děti už v 6 měsících lezli, takže udržet je ještě k tomu pouze ležet to by fakt nešlo.
Vždyť za půl roku už Ti bude běhat!
Naše první dcera od roka vůbec kočárek nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
29.3.17 16:14

My byli nuceni přejít takhle na sporťák už v 5. měsících, v korbě by se nám holka zbláznila. Ještě zdaleka neseděla, tak jsem jí vozili jen v mírně pozvednutém lehu, aby viděla ven, a byl klid. Případně dali úplně do lehu, ale jí položili na bříško, aby mohla koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí