Miminko ma problémy se spaním a je protivné

50
1.1.17 19:22

Miminko ma problémy se spaním a je protivne

Maminky jdu si pro radu. Mam 8mi měsíční holčičku. Uz od malicka mame problémy s usinanim a spaním. V noci se budí se budí co hodinu brekem. Prez den usne jen v kocarku nebo ji musím udrncat. Usne treba na pul hodinky a pak je za pul hodiny protivna, az do te doby než se uraci jít znovu spat. A ted se nam přidala závislost na mamince. Myslite ze to muze byt zoubkama? A nenapadá vas na to neco? Dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
140
1.1.17 19:30

Muze to byt cokoliv, kaudy mesic ma sve obdobi nebo i zoubky. Muze jen vyzadovat pritomnost maminky, protoze vy jste pro ni ta jedinecna osoba. Zkousela jste treba satek ci nositko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.1.17 19:31

Tim nechci nic sanozrejme vnucovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.1.17 19:33

Nositko jsem zkoušela. Kdyz byla malá tak jsem s ni vybehla a sebehla 3× schody kdyz uz to jinak neslo a spinkala. Ted uz na ni ale nositko nezabírá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
1.1.17 19:39

@sloniiik zkuste si pujcit od nekoho jeste satek, treba je nositko uz nepohodlne. Jinak asi nic moc neporadim. Mozna jen jeste skakat na balone. Tak mam protivku, tohle obcas zabere. To plakani a protiveni je nekdy uz moc narocne a jeste kdyz nic nezabira.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.1.17 19:42

Mě se takhle dcera chovala, když jsem s ní nebyla pár dní venku (třeba kvůli plískanici nebo mi nebylo dobře). Jakmile jsem najela na 100% pravidelný režim včetně každodenních procházek, trvajících minimálně dvě hodiny dopoledne a dvě odpoledne, tak se to srovnalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.1.17 20:31

Mám urvance taky doma. zezacatku to bylo silnou kolikou, ta ale po minula a řvani ne.
Nepomáhalo nám vůbec, ale vubec nic. kočár, nosítka, satky, houpaní, drndani, chování, prso, máma, táta, společně spaní atd atd atd… až jednou když už jsem šíleně padala na hubude prijela tchyně. Vzala si ho na spaní do ložnice, me s manželem vyhnala ven a nechala ho korigovaneji a nezneji rvat v postýlce. za dva dny co jsme chodili ven s manželem a ona hlídala, se naše dítko proměnilo v modrookeho miláčka, spokojeného hodného a konečně vyspinkaneho!!! nejsem zastáncem metod řvani, ale nám to pomáhá když už je po bolistkach a není cesta nikam jinam. Netrvá to nikdy dlouho, většinou jen den a pak je to zase v pohodě. Z držte se, prosím, vsichní hnusných a odsuzujicich komentářů. nespala jsem několik měsíců a to jsem mela silnou chudokrevnost po těhotenství a byla celý dny na malého sama. kdo nezažil totálně nespavost dítě, nemůže pochopit jak to dítě vypadá samo o sobě a jak jste na tom vy. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
1.1.17 20:58

@Herminator Chápu tě, taky jsem byla zoufalá i tohle jsem zkoušela, ale u nás pomohl jen čas a přestat v noci kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.1.17 21:54

Kazdemu může pomoc neco jineho. ale je to fakt na palici když dítě nespi :zed:
a ani to dítě není úplně v pohode.
Je potřeba to nějak prostě prozkoušet vyřešit a nedat na okolí a řeči. když to zabere a s výsledkem jsou spokojeni oba, tak je každé řešení prostě v tu chvíli správne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.1.17 10:52

Metodu vyplakani jsem zkoušela. Ale malá se vždycky rozervala a chytla hysterak. A ja vas plne chapu. Clovek zkusí uz úplne vsechno aby si odpočinul.:( asi vyzkousim jeste ten šátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.1.17 14:41

Vok tak taky měl zachvaty, ale to je opravdu pro silné povahy nebo pro úplné zoufalce :D
satek pomáhá hodně maminkám. akorát pak je problém s odložením a odvykanim. sestra to tak dělala a přestato bylo těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí