Miminko má stále studené ručičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
alexie
28.2.12 09:29

presne tak..

uz nekolik mesicu me dusi rodina meho partnra…uz z toho silim.kdyz jim reknu,ze ji neoblecu,aby se nespotila)to je totiz mnohem nebezpecnejsi)
tak s ni jdou alespon k topeni.

• Citovat
  • Upravit
291
28.2.12 09:55

alexie, přesně tak je to i unás :D Dokonce, když se nedívám, tak mi na maloška valí rukavičky, ale jakmile rodina odejde, tak mu je hned sundám. Hold je malošek po mě, taky mám ruce furt jak led a nenadělám stím nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
28.2.12 10:00

Studený nožičky a ručučky mají proto,že ještě nemají dokonalý krevní oběh. Nejlepší způsob,jak zjistit,jestli je mimču teplo je šáhnout za krček :palec: . Tchýně mě s tím taky prudila,tak jsem jí tohle dala přečíst v několika časopisech(články komentované od MuDr.) a měla jsem od ní pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.2.12 10:10

Souhlasím, pokud má teplý zátylek a nosánek, tak mu zima fakt není a navíc pokud by mu zima byla, tak by byl neklidný a šil by sebou, takže klidně ať jsou ručičky studený. Snad to pomůže druhým maminkám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
28.2.12 10:13

Joo to je pravda,ještě nosánek,na ten jsem zapomněla :oops: :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
28.2.12 14:19

jojo tchýňka taky vždycky když k ní příjdeme tak na malou navalý nejlépe dvě deky… takže jak idiot jí pořád vysvětluju že jí je teplo, když má teplý nos…a nechci aby se zpotila a nastydla..... ne prostě jak u de..lů :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
28.2.12 14:27

Když to tak čtu co ty tchýně dělají, tak chudáci ti naši chlapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexie
28.2.12 16:37

jo presne tak…rikala jsem ji ze ji pposlu mailem odkaz a at si to prectou.ry jen maji strach,aby jsme mimi neublizily.Tak me nestvalajeste vic

• Citovat
  • Upravit
238
29.2.12 09:08

alexie - přesně:-)
Jak kdyby to nejvíc záleželo na tom aby jsi mu ublížila co? :pocitac: to je na zabití to je fakt.....ale nepolevuj, nebo to bude ještě horší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alexie
2.3.12 19:37

SNAZIM SE A NEKDY UZ MSE ANI NEPOZNAVAM :zed: JAK MI TECOU NERVY :cert:

• Citovat
  • Upravit
1
6.10.23 22:19

Dobrý den měla bych takový dotaz malý má furt studené ručičky ale zatilek teplý ale dnes večer jsem si vsimla ze jednu ruku ma teplou a druhou studenou tak jsem ho zakryla více a jednu měl teplou druhou vlaznou ne teplou ani studenou tak se chci zeptat zda je to normální když má jednu ruku teplou a jednu studenou nebo jestli to normální není.. docela mě to dnes vyděsilo dekuji moc za odpověď 😟

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.23 23:23
@alexie píše:
jo presne tak…rikala jsem ji ze ji pposlu mailem odkaz a at si to prectou.ry jen maji strach,aby jsme mimi neublizily.Tak me nestvalajeste vic

To bych ji řekla, že spíš ona mu tím svým chováním ubližuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.12.23 00:19
@Trup píše:
To bych ji řekla, že spíš ona mu tím svým chováním ubližuje..

Odpovídáš na příspěvek z roku 2012. Navíc smazané od uživatelky. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
5.1.24 19:28

Hele moje malá to měla taky. Furt mě prarodiče prudili, že má studený ručičky. Zima jí být nemohla. Prý je směrodatný zátylek…jak už bylo řečeno koukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková