Miminko na UM

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
17.3.12 17:16

ještě jsem u prvni dcerky zkusila BEBU pritialergení,protože se mi asi tehdy osypala nebo co.Vubec to nepila a bylo to hrozně hořký :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.3.12 18:39

nepila hodně? co 2 hoďky 120 to se mi zdá dost… ale každé mimi je jiné třeba ten náš je velký hladovec:-) nevím pomalu co s ním… vypije 150 a za 10 minut brečí znova, že by chtěl ještě :nevim: jinak když jdeme ven tak spí v kočárku jak zabitej :-) ani o něm nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.3.12 20:13

Tak vis jak,nebylo to pokažde 120…nekdy nechala/nechá i pulku…myslím takove to maximum co pila.Proste se napila kolik potrebuje.Ale ano je velkej jedlík…v prvnim měs vypila mateřského i stovku.Jsem zastánce že dítě si o jídlo řekne a vypije kolik potřebuje,dělala jsem to i u první dcerky a teď i u druhé a chválím si to,žádné tabulkování.I kojení jsem ji neodpírala :) …Co dvě hodky mi prijde relativne v pohode :think: …dokonce to nekde i pisou ze dite mas budit(to bych nedelala) co dve hodky na jídlo…nechávám ji jak se řekne a vychází to opravdu cca dvě hodky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
17.3.12 20:15

kdybych našeho nechala kdy si řekne, tak by pil asi pořád:-D někdy mu to jídlo prosě musím odepřít, mám pocit, že ani neví že nechce, například dostane 150, za 10 minut brečí že chce další, to nemůže přece ani strávit.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.3.12 20:49

No to ne,možná nemá tu záklopku :lol: …a to jako i za tech minut fakt pije?a to musí vyhodit ven ne?malá když přepiskne…tak co prepiskla vyhodi a hned se směje.Nemuze plakat treba od bolení bríska?doporucila bych ti koupit espumisan v kapkách a do každe lahvicky dát 10 kapek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
17.3.12 21:13

tak s tím mlékem jsem to teda nevěděla! Ale copak jsou miminka v německu jiná? Nechci pochybovat nebo rýpat,jen je mi to divné! Když u nás to je jediné mléko po kterém nemá žádné problémy,no nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
17.3.12 21:15
Kessy156 píše:
no řekla bych, že pláče hlady, když mu dám více napít, tak hezky usne a je v pohodě :-) jen mám strach ať ho nepřecpávám… prdíky mu jdou samy, většinou :-) takže s tím problém nemáme… návštěvy to je u nás boj… přítel je skoro neumí odmítnout, obzvlášť svoji matku a prababičku, nikdo jiný taky nejezdí… moje mamka má taky miminko takže nemá tolik času a hlavně když někdo pracuje a není v důchodě tak holt nemá čas a ani kolikrát náladu. Nejhorší na těch návštěvách je, že mají chyré řeči a myslí si bůh ví jak nejsou chytré , když už vychovaly nějaké to dítě… :roll: no děs a hrůza
řeči musíš pouštět jedním uchem tam a druhým ven,ty jsi máma a víš co je pro tvoje dítě nejlepší,maximálně se nad nějakou radou můžeš zamyslet,jinak nic!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.3.12 21:40

taky mě napadlo,že mu může dělat dobře plnej zaludecek a je jedno cim…jelikoz i moje mala je jedlik tak obas misto mlicka dam cajicek,kdyz vim,ze neni vyhladla ale uz by mohla jit spinkat a zabira to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
17.3.12 22:38

Mě malý od narození vypije jen a pouze 90 ml UM a to do dnes a je mu 5 měsíců pryč. 8o Nechápu to, ale zkrátka mu to pořád stačí. Jen večer vypije 120 ml a to mu do Sunaru přidám ještě 2 odměrky Sunarky (rýžovo-banánové). Spával mi od 3 týdnů do 3 měsíců celou noc, teď už se začal budi 2-3× za noc, ale pokaždé né jen na jídlo. Když se vzbudí, vezmu ho k sobě do postele a usne buď u pití (naředěná šťávička) nebo stači, že ho otočím na bok a je tuhoš. Jak kdy… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
17.3.12 22:43

ta 90-ka je ok :palec: …prostě mu to stačí…otázka chvilky a pohne se to třeba jen o 10ml :).S těma odmerkama i sunarky to není špatný…u nás zatím zbytečné…u prvni dcerk jsem to také časem zaváděla :) …jen si nejsem jistá tou šťávičkou v noci :think: …jaka je to šťávička?pokud nehces dát mlíčko tak bych se přiklonila k čajíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.3.12 08:14

no kapičky espumisan jsme zkoušeli mám je doma, bylo to stejné, tak jsem mu je přestala dávat, myslím, že to bylo zbytečný. Třeba včera k večeru vypil skoro 180 a brečel a myslel si asi, že mu dám ještě, strašně třepal hlavičkou :lol: ale nic jsem mu nedala, tak po chvíli usnul. pak mi spal od 8 až do 3:30h. Nevím, pořád se ptám sama sebe, jestli může být tak hladový :think: :nevim: ale asi jo, když mu dám těch 150 nebo rošku více tak spí jak zabitej a přece kdyby ho něco bolelo, to bych musela poznat ne :D no je o záhada pro mě to naše dítě :think: :D ještě k tomu čajíku - on ho moc nechce většinou ho plive a nebo se strašně šklebí :) tak mu ho ani nenutím, jednou se mi pozvracel. Musíme počkat na ovocné třeba to půjde lépe. Jo a holky mám ještě dotaz jak ho obléct když je venku skoro 20 stupňů? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.3.12 08:16

Jani, jasně kašlu na to, ale docela mě to někdy štve jak se fušujou do čeho nemaj ! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.3.12 08:19
Kessy156 píše:
Jani, jasně kašlu na to, ale docela mě to někdy štve jak se fušujou do čeho nemaj ! :cert:

to já chápu,mně někdy taky,nejvíc mně asi dokáže vytočit,když se mi se…do jídla: už mu dáváš to a to a proč ne… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
18.3.12 08:22

Jani nevím jestli jsi to četla poraď prosím jak malýho obléct, chceme s ním jít ven, má být kolem 18 stupňů.. lámu si s tím hlavu nechci ho přehřát a ani obléct úplně málo a nějak si nejsem pořád jistá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
18.3.12 08:24
Kessy156 píše:
no kapičky espumisan jsme zkoušeli mám je doma, bylo to stejné, tak jsem mu je přestala dávat, myslím, že to bylo zbytečný. Třeba včera k večeru vypil skoro 180 a brečel a myslel si asi, že mu dám ještě, strašně třepal hlavičkou :lol: ale nic jsem mu nedala, tak po chvíli usnul. pak mi spal od 8 až do 3:30h. Nevím, pořád se ptám sama sebe, jestli může být tak hladový :think: :nevim: ale asi jo, když mu dám těch 150 nebo rošku více tak spí jak zabitej a přece kdyby ho něco bolelo, to bych musela poznat ne :D no je o záhada pro mě to naše dítě :think: :D ještě k tomu čajíku - on ho moc nechce většinou ho plive a nebo se strašně šklebí :) tak mu ho ani nenutím, jednou se mi pozvracel. Musíme počkat na ovocné třeba to půjde lépe. Jo a holky mám ještě dotaz jak ho obléct když je venku skoro 20 stupňů? díky

mně čaj taky nechce,jen mlíko. Že ho něco bolí to bys poznala určitě,určitě by ti neusnul a nespinkal 7,5 hodiny. Může teď třeba jíst hodně a pak zase bude jíst míň,my to tak taky měli a máme do teď.
S tím oblečením,já dává dlouhý rukáv a kalhotky nebo dupačky a deku.Ale malej je pořád spocenej! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová