Miminko pláče po jídle
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Miminko pláče po jídle
Ahoj, hledala jsem v lupě a nic moc nenašla. Nemá mi kdo poradit, jak rodiče tak ani sourozenci ![]()
Moje dcera 9 měsíců, ráno a k svačině jí kojim, pak už jen příkrmy. Spí celou noc
v čem je zakopaný pes. K večeři dostane 200ml kaše na dobrou noc, když to sní, silenej řev, že už je konec. Dávám jí málo? To stejné dělá u oběda. Sní celý příkrm 220g, už vidí že má poslední lžičku a zas řev jak blázen. Když si pak krkne, už je v pohodě, tak nevím… 🤷
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkusit dát více jídla, nebo nehltá? Že by ji právě z toho bolelo bříško a pomůže, až si odkrkne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 kdo ví, Podle mě by jedla třeba hodinu v kuse zas… 🤷 Samozřejmě jí nechci odebírat jídlo, ale myslím že papá docela hodně… Ale nevím noo. A když začne řvát, tak se úplně propíná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonička29 píše:
@Dahlia0409 kdo ví, Podle mě by jedla třeba hodinu v kuse zas… 🤷 Samozřejmě jí nechci odebírat jídlo, ale myslím že papá docela hodně… Ale nevím noo. A když začne řvát, tak se úplně propíná
Dala bych ji jídla více, když má ještě hlad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych jí dala víc
ale zase pozor, ta kaše na noc je docela těžká, může pak trápit v břiše. Zkus husté zeleninové polévky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prostřední dcera byla stejná..měla pořád hlad. Snedla pribinacka a měla malo.tak dostala dva.. kaši na noc jsem dělala od oka. prostě plna miska..žádný 220 ml.. to by měla hlad a řvala jak tur.. mlíko měla taky víc než podle krabičky.. prostě potřebovala víc..a teď? Je jí 13, je vysoká a je jak vyžle a hodně sportuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sonička29 píše:
@lucynka25 na kaši je zvyklá a bříško nás vůbec netrápí
Prostě dej jídla více ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vztek/pláč po jídle
Mám doma 3 týdenní miminko chlapecke. Jediná bolístka je to že po krmení se začne vztekat, někdy víc, někdy míň, někdy vůbec a to je vzácnost. Bohužel nekojím takže dokrmuju Bebou 1, v porodnici mu vyhovovala. A nyní taky nevidím problém. Jen ten vztek po jídle než usne.. Je to Náročný. Do každého jídle mu dávám espumisan. Normálně prdi každý den celý den, kaka, v tom problém až tak nevidím. Nvm co dělat aby se nevzteka po jídle.
prosím o radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit