Miminko pláče po jídle

213
23.11.22 21:32

Miminko pláče po jídle

Ahoj, hledala jsem v lupě a nic moc nenašla. Nemá mi kdo poradit, jak rodiče tak ani sourozenci :think:
Moje dcera 9 měsíců, ráno a k svačině jí kojim, pak už jen příkrmy. Spí celou noc :andel: v čem je zakopaný pes. K večeři dostane 200ml kaše na dobrou noc, když to sní, silenej řev, že už je konec. Dávám jí málo? To stejné dělá u oběda. Sní celý příkrm 220g, už vidí že má poslední lžičku a zas řev jak blázen. Když si pak krkne, už je v pohodě, tak nevím… 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16347
23.11.22 21:37

Zkusit dát více jídla, nebo nehltá? Že by ji právě z toho bolelo bříško a pomůže, až si odkrkne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
23.11.22 21:40

@Dahlia0409 kdo ví, Podle mě by jedla třeba hodinu v kuse zas… 🤷 Samozřejmě jí nechci odebírat jídlo, ale myslím že papá docela hodně… Ale nevím noo. A když začne řvát, tak se úplně propíná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
23.11.22 21:43
@Sonička29 píše:
@Dahlia0409 kdo ví, Podle mě by jedla třeba hodinu v kuse zas… 🤷 Samozřejmě jí nechci odebírat jídlo, ale myslím že papá docela hodně… Ale nevím noo. A když začne řvát, tak se úplně propíná

Dala bych ji jídla více, když má ještě hlad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
24.11.22 11:38

Taky bych jí dala víc ;) ale zase pozor, ta kaše na noc je docela těžká, může pak trápit v břiše. Zkus husté zeleninové polévky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
25.11.22 12:37

Prostřední dcera byla stejná..měla pořád hlad. Snedla pribinacka a měla malo.tak dostala dva.. kaši na noc jsem dělala od oka. prostě plna miska..žádný 220 ml.. to by měla hlad a řvala jak tur.. mlíko měla taky víc než podle krabičky.. prostě potřebovala víc..a teď? Je jí 13, je vysoká a je jak vyžle a hodně sportuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.22 15:16

@lucynka25 na kaši je zvyklá a bříško nás vůbec netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16347
26.11.22 16:00
@Sonička29 píše:
@lucynka25 na kaši je zvyklá a bříško nás vůbec netrápí

Prostě dej jídla více :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.23 16:57

Vztek/pláč po jídle

Mám doma 3 týdenní miminko chlapecke. Jediná bolístka je to že po krmení se začne vztekat, někdy víc, někdy míň, někdy vůbec a to je vzácnost. Bohužel nekojím takže dokrmuju Bebou 1, v porodnici mu vyhovovala. A nyní taky nevidím problém. Jen ten vztek po jídle než usne.. Je to Náročný. Do každého jídle mu dávám espumisan. Normálně prdi každý den celý den, kaka, v tom problém až tak nevidím. Nvm co dělat aby se nevzteka po jídle. :,( :,( prosím o radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí