Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
první syn snad nic do pusy nestrkal, za to druhá dcera strká do pusy všechno. ani radši nechci vědět co už snědla. poprvé venku snědla mravence a ještě se tomu smála. je jí rok. na písku si nabírala lžičkou písek do pusy. radši neřeším, neb bych nedělala celej den nic jinýho ![]()
Jak řekl Lumír v Ulici dvě tři smítka ještě nikoho nezabili..
Prcek nám taky lozí, i když se snažím poctivě vysávat a vytírat kolikrát se divím kde všude co těma malýma prstíčkama vyhrabe..A hned do pusy, vlas z prdelky už jsem taky vytahovala..
Já jsem prý jako malá taky jedla písek a kuřince a omýtku a přežila jsem ve zdraví.. ![]()
Bud v klidu
Naše dcera, když byla ve věku tvého prcka, tak jsme měli doma v bytě tři malé psy a dvě kočky, uklízela jsem i někdy 2 krát denně, ale znáš to sama, pořád na zemi někde něco najdeš, takže kdo ví, co všecko malá v té době,,zbaštila,,nikdy neměla žádný problém, nikdy žádný průjem ani zvracení, holka je v pohodě
Jednou jsem o tom mluvila s doktorkou, známe se dlouhý roky a ona sama říkala, že tohle je pro děti mnohem lepší, než, když jsou téměř doma ve sterilním prostředí, že si tímto vyvýjejí imunitní systém. Měla pravdu, holka téměř vubec nemarodí, a když už, tak má jenom na tři dny slabou rýmu nebo párktát zakašle, nic víc. Je jí sedm, nezná antibiotika, chřipku, jen slabé nachlazení. A to i přes to, že chodí tři roky do školky do kolektivu. Takže jedení vlasů bych se opravdu nebála. ![]()
Co vsetko ja v plienke nasla
Najkriklavejsie boli gumove balonky… a mne sa zdalo, ze som nafukovala viac, nez vyhadzovala popraskane do kosa ![]()
Inak je to vraj nedostatkom zeleza, a mojej prcke naozaj v tom obdobi, ked prehltla vsetko, co preslo hrdlom mala malo zeleza v krvi… bola nejaka bleda a mala burlivu reakciu na ockovanie, tak sme robili vacsi rozbor ![]()
@Klementyna píše:
Snědlo jeden vlas, o kterém víš, plus dalších 20 o kterých nevíš, plus dalších 150 různých chlupů a smetíček
co by se stalo, vykadí ho. ![]()
Ahojda, já když byla mrně, tak mi říkali vysavač a bobek prý kolikrát vypadal jak křeček ![]()
Haha tak to jste me rozesmaly a uklidnily
no ja si rikala ze asi ji z toho spatne nebude nebo tak ale proste ten pocit. No toz mam hruzu z toho co jeste spapa. Co najde tak rve do hubicky
tak vam dekuju za prispevky ![]()
Ahoj, obnovuji
myslite, ze spolykane kocici chlupy by mohly byt pricinou nahromadeni hlenu ve stolici? ![]()