Miminko snědlo vlas

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Verun83
21.4.16 08:17

:lol: první syn snad nic do pusy nestrkal, za to druhá dcera strká do pusy všechno. ani radši nechci vědět co už snědla. poprvé venku snědla mravence a ještě se tomu smála. je jí rok. na písku si nabírala lžičkou písek do pusy. radši neřeším, neb bych nedělala celej den nic jinýho :lol:

• Citovat
  • Upravit
21.4.16 08:30

Jak řekl Lumír v Ulici dvě tři smítka ještě nikoho nezabili.. :P Prcek nám taky lozí, i když se snažím poctivě vysávat a vytírat kolikrát se divím kde všude co těma malýma prstíčkama vyhrabe..A hned do pusy, vlas z prdelky už jsem taky vytahovala.. :lol: Já jsem prý jako malá taky jedla písek a kuřince a omýtku a přežila jsem ve zdraví.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
21.4.16 08:33

Bud v klidu ;) Naše dcera, když byla ve věku tvého prcka, tak jsme měli doma v bytě tři malé psy a dvě kočky, uklízela jsem i někdy 2 krát denně, ale znáš to sama, pořád na zemi někde něco najdeš, takže kdo ví, co všecko malá v té době,,zbaštila,,nikdy neměla žádný problém, nikdy žádný průjem ani zvracení, holka je v pohodě ;) Jednou jsem o tom mluvila s doktorkou, známe se dlouhý roky a ona sama říkala, že tohle je pro děti mnohem lepší, než, když jsou téměř doma ve sterilním prostředí, že si tímto vyvýjejí imunitní systém. Měla pravdu, holka téměř vubec nemarodí, a když už, tak má jenom na tři dny slabou rýmu nebo párktát zakašle, nic víc. Je jí sedm, nezná antibiotika, chřipku, jen slabé nachlazení. A to i přes to, že chodí tři roky do školky do kolektivu. Takže jedení vlasů bych se opravdu nebála. ;)

• Citovat
  • Upravit
21.4.16 08:34

Co vsetko ja v plienke nasla :roll: Najkriklavejsie boli gumove balonky… a mne sa zdalo, ze som nafukovala viac, nez vyhadzovala popraskane do kosa :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.16 08:36

Inak je to vraj nedostatkom zeleza, a mojej prcke naozaj v tom obdobi, ked prehltla vsetko, co preslo hrdlom mala malo zeleza v krvi… bola nejaka bleda a mala burlivu reakciu na ockovanie, tak sme robili vacsi rozbor :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
21.4.16 08:40
@Klementyna píše:
Snědlo jeden vlas, o kterém víš, plus dalších 20 o kterých nevíš, plus dalších 150 různých chlupů a smetíček :)
:lol: :mrgreen:

co by se stalo, vykadí ho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
21.4.16 11:53

Ahojda, já když byla mrně, tak mi říkali vysavač a bobek prý kolikrát vypadal jak křeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
21.4.16 12:16

Od kámošky syn pravidelně kadí krovky berušek, nekecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.4.16 12:40

Haha tak to jste me rozesmaly a uklidnily :lol: :lol: no ja si rikala ze asi ji z toho spatne nebude nebo tak ale proste ten pocit. No toz mam hruzu z toho co jeste spapa. Co najde tak rve do hubicky :* tak vam dekuju za prispevky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
21.4.16 12:42

@Klementyna
Je coo?? Hahaha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.20 19:48

Ahoj, obnovuji :lol: myslite, ze spolykane kocici chlupy by mohly byt pricinou nahromadeni hlenu ve stolici? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí