Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Mejwis
Tak především pochvala, je krásný ![]()
A na té poslední fotce je vidět, že v sedačce opravdu sedí. Víc ji nakloň, aby víc ležel. Když děti hodně slintaly, dávala jsem jim pak pod krček plínu nebo papírový kapesník, případně bryndák, aby jim sliny nezatekly pod bradu a neoprudily se. Jo a pokud by při cestě svítilo sluníčko, možná budeš muset dát na okýnko stínítko nebo cvaknout plínu do okna, bude mu to svítit do očí. Šťastnou cestu ![]()
@Mejwis přesne tak jak je na te poslední fotce by byt neměl. Moc sedí, v autě tu sedačku více poloz, jaké radi holky. Trosku bych podsadila i dítě a stáhla ho níže jestli ti to poutani dovolí.
@IvaB píše:
@Mejwis
Tak především pochvala, je krásný
A na té poslední fotce je vidět, že v sedačce opravdu sedí. Víc ji nakloň, aby víc ležel. Když děti hodně slintaly, dávala jsem jim pak pod krček plínu nebo papírový kapesník, případně bryndák, aby jim sliny nezatekly pod bradu a neoprudily se. Jo a pokud by při cestě svítilo sluníčko, možná budeš muset dát na okýnko stínítko nebo cvaknout plínu do okna, bude mu to svítit do očí. Šťastnou cestu
Děkujme
jojo nějak tu cestu budeme muset přežít doma na mě bude čekat jiná a doufám že bude lepší
děkuji za radu ![]()
@Tichošlápek píše:
@Mejwis přesne tak jak je na te poslední fotce by byt neměl. Moc sedí, v autě tu sedačku více poloz, jaké radi holky. Trosku bych podsadila i dítě a stáhla ho níže jestli ti to poutani dovolí.
čím víc ho tam podsadím tím víc se mu zarazí ta bradička do hrudníku právě :/ takže to zkusím víc naklonit tu sedačku ![]()
@Mejwis píše: čím víc ho tam podsadím tím víc se mu zarazí ta bradička do hrudníku právě :/ takže to zkusím víc naklonit tu sedačku
sice se to jmenuje autosedačka ale dítě v tom nemá sedět ale ležet tak podtrhni tu sedačku aby víc leželo
@Tichošlápek píše: