Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky mám doma holčičku které za 10 dní budou 3 měsíce.. včera jsem ji nakojila ve 21.30 a spala do 1.00 tak jsem ji nakojila nechala odříhnout a když jsem viděla že mi v náručí spinká tak jsem ji dala zpátky.. jenomže po chvíli začala naříkat..řvala.. ale šlo na ni vidět že se jí chtělo spinkat..ale prostě nezabrala..furt mrčela..tak jsem ji po chvíli zase nakojila. Myslela jsem si že má třeba ještě hlad..zase si odříhla, dala jsem ji do postýlky a za chvíli zase začala naříkat..
Tak jsem si ji vzala k sobě do postele..nepomohlo to..
Usla mi až kolem 3.00 a než usla tak jsem si všimla že má trochu podrápanou tvářičku..nevíte čím to může být že je taková ![]()
Ahoj, mě to děla kluk občas. Bude mu teda půl roku. Ale začalo to v necelém roce, když má přes den hodně novych vjemů, moc lidi třeba nebo byl poprvé na výletě, tak nám potom v noci křičel. Žádná slza, jen křik. Doktorka říkala, ze neumí zpracovat tolik věcí, tak se s tím pere. Ale nevim, jestli i takhle malé miminko. A tu tvaricku, když byl takhle malinký a i mel ostrihane nehtiky, stejně se poskrabal, když si mnul oči nebo ho něco svědilo v nose. Rejpne se i teď. A taky ji třeba mohlo bolet bříško. Tak zkusit něco na bříško. ![]()