Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Holky pomoc. Ráno si syn všiml, že nemůže najít takovéhotoho lego panáčka a devítiměsíční dcerka si u toho zrovna hrála. Nic jí není, je veselé atd, ale červík ve mě hlodá, zda to nesežrala…co myslíte?
Pochybuju ze by snedla celyho lego panacka.
to silně pochybuju, kdybych měla vždy podezřívat dítě když něco nemůžu najít tak bychom lítali do nemocnice furt, naštěstí ponožku nepolkne ![]()
Zrovna dneska jsem ho malé brala z pusy, ale jen proto, abych zjistila jestli se nedá kus oddělat. Je tak velkej, že by mě fakt nenapadlo, že by ho snědla celej. Po mé kontrole jsem ji ho k žužlání klidně vrátila.
Zkus ho spolknout a uvidíš jak se ti bude nablivat, natož prcek, i kdyz jsou vynalezavi ![]()
Lego je vidět na rentgenu. Každopádně bych se moc divila kdyby ho opravdu snědla. Je dost velký.
@Anonymní píše:
@vjerunqa klasický, ne duplo. právě že ti jsou dost malí…
jaktože máš jinou květinku?
@Anonymní píše:
@vjerunqa klasický, ne duplo. právě že ti jsou dost malí…
Tak jak velký? My máme lego friends a tam jsou větší i menší. Menší by asi bez problémů spolkla, ale taky bez problémů vykakala ![]()
Môj syn, keď mal 9 mesiacov, ochutnal podstielku z mačacieho WC. Predtým jedol varenú hrušku. Okamžite to vyvrátil (našťastie) a rozplakal sa. A nie je vtipné si z toho robiť srandu, že z akého lega, viem si predstaviť aký musí mať zakladateľka témy strach.
Môj syn, keď mal 9 mesiacov, ochutnal podstielku z mačacieho WC. Predtým jedol varenú hrušku. Okamžite to vyvrátil (našťastie) a rozplakal sa. A nie je vtipné si z toho robiť srandu, že z akého lega, viem si predstaviť aký musí mať zakladateľka témy strach.
Holky pomoc. Ráno si syn všiml, že nemůže najít takovéhotoho lego panáčka a devítiměsíční dcerka si u toho zrovna hrála. Nic jí není, je veselé atd, ale červík ve mě hlodá, zda to nesežrala…co myslíte?