Mimoděložní těhotenství a volná tekutina v děloze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
26.8.21 09:38

Hcg nárůst

Tak jsme šla na aamoplatcswna test hcg a mám za ten Necel den nárůst hcg přes 400. Teď jsme na 1250…tajze jsem šla do jiné nemocnice a odmítly mě vyšetřit že nejsem akutní tak jsem dala zprávu a teď ji studuji. Tak jsem zvědavá…fakt kocourkov tady. Ale Kdyby to bylo špatne tehu tak takový velký nárůst mít nebudu ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.8.21 09:54

@Narmorka89 to bohužel nevím. Ale jestliže máš podezření na mimoděložní, tak by tě měli brát přeci akutně. To se hned dělá utz a krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.8.21 14:37

3mm

Tak jsem se dostala k doktorce vše ji řekla tak mě vzala a vysetrila. Ještě nikdy jsem neměla takovou potřebu obejmout cizího člověka. Mám sice tekutinu v děloze ale o žádné mimodelozni těhotenství se nejedná. Je tam kde má být. Našla ho hned je za tekutinou.

Takže ještě že jsem poslechla svou intuici a nenechala se vybrat jak po mě chtěli v jiné nemocnici a šla jsem pro zichr jinam. Ano nemohou mi slíbit že to bude v pořádku a že bude mimi, ale nemám nic z toho co mi napsali lékaři do zprávy. Vše naprosto krásné a žádné ty věci co mi „našli“ pouze ta tekutina nic víc. A ta je prý v pohodě uvidí se dal. Jdu na kontrolu v pondělí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.8.21 14:38

@Narmorka89 tak to je skvělá zpráva!!! Jsem ráda, že si se nenechala odbít a šla jinam.
Opravdu skvělé :srdce: Tak teď jen držet palce, aby se to vyvíjelo, jak má!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.8.21 17:10
@Malineka píše:
@Narmorka89 tak to je skvělá zpráva!!! Jsem ráda, že si se nenechala odbít a šla jinam.
Opravdu skvělé :srdce: Tak teď jen držet palce, aby se to vyvíjelo, jak má!

Děkuji 🙂 a jsem na sebe pyšná že jsem slepě nevěřila doktorů a šla jinam. 🙂bylo to nejlepší rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.8.21 19:00

@Narmorka89 Dopadne to dobře :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.9.22 19:03

Ahoj holky mám takový dotaz byla jsem na gynde s tím že mě pořád bolí břicho doktorka říkala že jsem ok ale že tam mám nějakou tekutinu na to my dala antibiotika asi dva dny jsem to brala a třetí den jsem už z toho zvracela tak jsem to zkusila i večer ale marne zase zvracela a byla mi s toho špatně mužů být těhotná? Styk mám pořád nechráněný protože se snažíme o mimi za týden mám jít na kontrolu tak co myslíte? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty