Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nechci te stresovat ale vetsinou, kdyz bije srdicko malinko, tak to neni dobre.. Snad ti to ale dopadne dobre, drzim palce
Pokud bilo predtim dobre a ted pomalu, tak bych predpokladala, ze ten divny vak bude odlucovani a potrat s ohledem na krvaceni a krece.
Promin, ale prave pomala srdecni akce byva v drtive vetsine pripadu predzvesti potratu. Je mi lito
Připravila bych se na nejhorší, tohle fakt nevypadá na zdravý vývoj.
Jak můžeš být měsíc po potratu už v 6+5?
Bohužel bych si naděje moc nedelala ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem měsíc po samovolném potratu vše odešlo samo. MS po potratu už nepřišla, teď podle UTZ jsem 6+5 vcera jsem ráno začala špinit, volala jsem na gyndu a hned jsem tam jela, podle paní doktorky vše v pořádku utrogestan beru hned jak jsem to zjistila těhotenství. Odpoledne krvácení zesílilo jak při MS bolesti břicha ledvin opravdu jako kdyby dorazila MS. Znova jsem jela na gyndu a podle paní doktorky pomalu bije srdíčko a kolem plodu je nějaký divný vak, měl to někdo třeba podobně a dopadlo to dobře? Podle paní doktorky to moc dobře nevypadá ale zázraky se prý dějí..
Uplne mi nesedí tvoje počty, ale ne, tohle bych nadějně neviděla
Tohle bohužel nevypadá dobře, je mi líto. Ale nechápu, jak můžeš být měsíc po potratu 6+5?
Omlouvám se, měsíc jsem myslela že 4 týdny po potratu už mi MS nepřišla a když jsem dělala test už byl pozitivní.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj holky, jsem měsíc po samovolném potratu vše odešlo samo. MS po potratu už nepřišla, teď podle UTZ jsem 6+5 vcera jsem ráno začala špinit, volala jsem na gyndu a hned jsem tam jela, podle paní doktorky vše v pořádku utrogestan beru hned jak jsem to zjistila těhotenství. Odpoledne krvácení zesílilo jak při MS bolesti břicha ledvin opravdu jako kdyby dorazila MS. Znova jsem jela na gyndu a podle paní doktorky pomalu bije srdíčko a kolem plodu je nějaký divný vak, měl to někdo třeba podobně a dopadlo to dobře? Podle paní doktorky to moc dobře nevypadá ale zázraky se prý dějí..