Mini LED lampa gel nails at home - Essence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.14 15:22

No je fakt, že mě to předtím taky drželo více. Teď max. týden a už se to odlupuje. Nejsem si jistá, ale řekla bych, že je od doby, kdy začali dělat primer a cleanser dohromady a slupovací podklad s krycím lakem dohromady. Předtím, když byl každý zvlášť mi to vydrželo déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
19.11.14 21:52

Holky dnes sem to prohlizela v drogerce. Stoji to za to? Vzala bych to segre k vánocům cele leto mi o slupovacim laku basnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
548
20.11.14 09:21
@Sonreir píše:
Holky dnes sem to prohlizela v drogerce. Stoji to za to? Vzala bych to segre k vánocům cele leto mi o slupovacim laku basnila…

To záleží na každém. Dobré je na tom to sloupnutí, ale jinak výdrž, alespoň u mě, jako u klasického laku (cca 5dní) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.14 09:37
@Sonreir píše:

přesně jak píše @Lucinda81 záleží na každém. Mě tahle sada v drogerii hned padla do oka a nedala jsem si její koupi ( i přes některé negativní příspěvky) vymluvit. Prostě jsem jí musela mít. To sloupnutí je úplně úžasné :) jen mě to opravdu 10 dní nevydrží. Většino tak týden, ale poslední dobou ani ten ne. V neděli jsem si dělala nehty a včera se mi odloupl ukazováček, takže si to hned udělám znova. Ale mě to nějak neva, mě to dělání nehtů baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
20.11.14 09:59

Diky holky tak to je o nicem. Segre se prave libila ta vydrz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.12.14 22:53

Ahoj nic si z toho nedělej. Méttaky nevydrží. Dokonce mi pěkně poničil nehty :(.Šla jsem do jiné lampy i laku. Klasicky laky od essence mam rada, ale toto už nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.3.15 22:57

Zdravím, prosím Vás, používám tuto sadu na nehty a jsem s ní moc spokojená, ale mám jeden problém. Vždy když zatvrzuji gel, tak (hlavně na palci) jakoby se mi ten gel „smrsknul“ a na krajích nehtů ho pak nemám :( takže nehty vydrží dlouho ale na krajích, tím že tam ten gel není, se mi vždycky začínají ošoupávat. Nevíte co s tím? :) Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
14.3.15 19:20

Ahoj holky, mam dotaz:) jde v te led lampě od essence zapekat i normalni uv gely - delat klasické gelovky? Dekuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
26.8.15 13:21

Ahoj holky. Přídávám se do diskuze, kterou jsem zde našla. Potřebovala bych poradit, jsem zoufalá. Používám gel laky essence do UV lampy, ale asi tu celou řadu přestali prodávat :-( Nemáte někdo přehled, kde by sa dalo ještě koupit? To je jediná manikůra, která mi držela :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.8.15 14:49

@nico2 ahojky :) kup si v Dm jejich gellak (SHE) je to to same taky do led pekarnicky, cena kolem 160 kc a je to jak primer tak topcoat dohromady a drží to stejne ne-li lepe nez essence :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
26.8.15 15:17

Je, moc děkuju za tip. A to SHE to je ta jejich značka? A to je jako barevný lak a nebo bezbarvý a mezi ty vrstvy si můžu dát i barevný jaký chci? Musím se na to jít podívat, ale ať vím co mám hledat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
26.8.15 15:52

@nico2 je to bezbarvy gel a mezi to lak jaky chcete:) stejne jsko u essence:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.11.15 12:47

Mini lampa

Zapekate presne 10 vterin podle navodu nebo dyl? Koupila jsem si tu mini led lampu od essence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí