Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
No je fakt, že mě to předtím taky drželo více. Teď max. týden a už se to odlupuje. Nejsem si jistá, ale řekla bych, že je od doby, kdy začali dělat primer a cleanser dohromady a slupovací podklad s krycím lakem dohromady. Předtím, když byl každý zvlášť mi to vydrželo déle.
Holky dnes sem to prohlizela v drogerce. Stoji to za to? Vzala bych to segre k vánocům cele leto mi o slupovacim laku basnila…
@Sonreir píše:
Holky dnes sem to prohlizela v drogerce. Stoji to za to? Vzala bych to segre k vánocům cele leto mi o slupovacim laku basnila…
To záleží na každém. Dobré je na tom to sloupnutí, ale jinak výdrž, alespoň u mě, jako u klasického laku (cca 5dní) ![]()
@Sonreir píše:
přesně jak píše @Lucinda81 záleží na každém. Mě tahle sada v drogerii hned padla do oka a nedala jsem si její koupi ( i přes některé negativní příspěvky) vymluvit. Prostě jsem jí musela mít. To sloupnutí je úplně úžasné
jen mě to opravdu 10 dní nevydrží. Většino tak týden, ale poslední dobou ani ten ne. V neděli jsem si dělala nehty a včera se mi odloupl ukazováček, takže si to hned udělám znova. Ale mě to nějak neva, mě to dělání nehtů baví.
Diky holky tak to je o nicem. Segre se prave libila ta vydrz…
Ahoj nic si z toho nedělej. Méttaky nevydrží. Dokonce mi pěkně poničil nehty
.Šla jsem do jiné lampy i laku. Klasicky laky od essence mam rada, ale toto už nechci vidět.
Zdravím, prosím Vás, používám tuto sadu na nehty a jsem s ní moc spokojená, ale mám jeden problém. Vždy když zatvrzuji gel, tak (hlavně na palci) jakoby se mi ten gel „smrsknul“ a na krajích nehtů ho pak nemám
takže nehty vydrží dlouho ale na krajích, tím že tam ten gel není, se mi vždycky začínají ošoupávat. Nevíte co s tím?
Děkuju moc.
Ahoj holky, mam dotaz:) jde v te led lampě od essence zapekat i normalni uv gely - delat klasické gelovky? Dekuji za info ![]()
Ahoj holky. Přídávám se do diskuze, kterou jsem zde našla. Potřebovala bych poradit, jsem zoufalá. Používám gel laky essence do UV lampy, ale asi tu celou řadu přestali prodávat
Nemáte někdo přehled, kde by sa dalo ještě koupit? To je jediná manikůra, která mi držela ![]()
@nico2 ahojky
kup si v Dm jejich gellak (SHE) je to to same taky do led pekarnicky, cena kolem 160 kc a je to jak primer tak topcoat dohromady a drží to stejne ne-li lepe nez essence ![]()
Je, moc děkuju za tip. A to SHE to je ta jejich značka? A to je jako barevný lak a nebo bezbarvý a mezi ty vrstvy si můžu dát i barevný jaký chci? Musím se na to jít podívat, ale ať vím co mám hledat ![]()
@nico2 je to bezbarvy gel a mezi to lak jaky chcete:) stejne jsko u essence:)
Zapekate presne 10 vterin podle navodu nebo dyl? Koupila jsem si tu mini led lampu od essence