Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eve-línka
Mohla jsem od Františkových lázní, ale vzdala jsem to. Pokud máš možnost, tak to využíj.
Jinak já dnes kontrola, mám už jen nativ, ale mám 2 dominantní folikuly
Tak uvidim v sobotu, jestli zas nebude pozdě nebo brzo ![]()
@Eve-línka píše: Více
Ani nevím, fofr v práci, moc jsem nechtěla, aby lidi něco věděli, proč lázně. A teď toho lituju ![]()
Jojo taky toho teď lituju že jsem nejela do lázní
práce až na prvním místě
Tez lituji, ze jsem nejela do lazni
Kvuli zamestnani ze ktereho asi brzy odejdu..
Já počkám na to druhé embryo a pokud to nevyjde tak tam pojedu a moje fyzioterapeutka By mi kdyžtak napsala i žádanku kdyby byl nějaký problém ale já mám za sebou dva potraty takže by to mělo být ok
Teďka cvičím poctivě každý den někdy i dvakrát denně Mojžíšovku, Dělám si Ricinové zábaly, masáž bříška, Včera jsem byla na fyzioterapii na vaginální ošetření a od zitra začínám jíst ananas
a V pondělí jdu teda na ten KET a pak už je to na přírodě Jinak mě napadlo co třeba ještě proto děláte aby se to zadařilo jestli máte nějaké tipy tak je tady napište a můžeme si přes a postupně rady a třeba nakonec najdeme to co bude pro nás top
![]()
@Eve-línka
Tak já jsem se zatím tak daleko nedostala a asi ani nedostanu. Spiš bych se asi neměla vůbec hýbat. Zítra mám ráno OPU a myslím, že nic nenajdou. Dneska opět taková bolest, že jsem se asi 20 minut nemohla hnout. Tak jsem zvědavá, co zítra najdou
Já už tomu říkám popcorn🥺
@Karolin80 jako bolest z tech vajicek? No tak ja mam před Ketem tak ze to mam jinak ![]()
@Eve-línka
Jo jo, bolí to, když praskne. Takže ET nebo KET je u mě v nedohlednu, když se nedostanu ani k vajíčku ![]()
@Eve-línka
Zatím jen jednou M1, který nezvladlo dozrát. Před měsícem 4 folikuly, popraskalo vše večer před OPU. Před tím taky prasklo den před…
@Karolin80 a jak je to mozny ze to popraska a to jsi mela minimalni? ![]()
@Eve-línka
Do teď mi to plánovali až třeba na 13 den, i když tvrdím, že mám normálně ovulaci 11 den z 90%. No a nejsem si jista, ze tenhle měsíc je těch 10%, kdy ji mám 10 den. Minule minimalka, teď nativ, ale 2 folikuly