Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eve-línka Gratuluji!
My meli nativ minuly mesic a mame z nej zamrazenou blastu.. tak mame aktualne dve embryjka.
Tento mesic zvazuji opet nativ nebo v listopadu minimalku nebo oboji…
Jeste jdeme pristi tyden na konzultaci do Clayo Clinic..
Takze nase snazeni pokracuje..
Dobrý den, zítra mě čeká opu u minimalky. Je tady někdo, s kým bych si mohla popovídat? Bojím se, že folikuly popraskaji předčasně, protože na UZ kontrole 8.den měl jeden folikul už 18mm a ostatní cca 12. Tak lékař hodně přemýšlel nad tím, kdy naplánovat punkci s ohledem na zralost těch ostatních. Říkal mi: snad nám to ale nepopraska.. Je to naše 4.ivf ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj a neboj se. Hlavně buď v klidu, nedivoč, nenos nic těžkého…18mm není tolik.
U mě při minimálce zvažovali folikuly 21mm a vydržely to. Řešili jsme zda v sobotu nebo pondělí a nakonec to nechali na pondělí. Že i kdyby praskl ten největší, tak tam budou ty menší.
12 mm je málo, tak mají alespoň šanci ještě poporůst.
Držím palečky ![]()
@ol030124 opravdu? Já myslela, že kdyby praskl ten jeden velký, tak s sebou vezme i ty malé a bylo by to v háji. 8.DC byl ve čtvrtek, zítra to bude 12.den, tak ty malé měli šanci poprůst. Dostala jsem i dvojité ukončení stimulace, aby vajíčka lépe dozrály. Tak uvidíme..
Vám se při minimálce zadařilo?
Takto mi to rikali v CARu, tak nevim. 8. den je asi skutecne brzo, aby dostatecne uzraly.
Mela jsem 7 vajicek, oplodnili vse, zustaly 3 embrya, ale nechytlo se z nich ani jedno. Nekdy je ta cesta dlouha 🙄
Drzim palecky.
@Anonymní píše: Více
Bud v klidu. Mela jsem hodne podobny cisla jako ty 8dc a sla jsem na opu 12dc a vsechny folikuly prezily. Samoze jsem taky plasila ![]()
Kdyby náhodou někdo sháněl, mám navíc tři injekce Meriofertu 75,celkem 225 jednotek
@vbg Ahoj, konečně jsem našla někoho, kdo řešil něco podobného.. doufám, že vše dobře dopadlo. Mně cca 5 měsíců zpět při laparoskopii také diagnostikovali oboustranný sactosalpinx a dr. Štelc navrhuje právě klasické ivf (já chtěla minimálku). Prosím, dala bys vědět, jak jsi reagovala? Děkuju moc!
@miminoluc
Ahoj, promiň mě už se toto téma netýká. U Stelcla jsem měla Fler up protokol a nereagovala jsem vůbec. Ještě jsem to zkoušela v nativech v Praze a nic - vejce nekvalitní, takže jsme to zabalili.
Přeju hodně štěstí ať ti to brzo vyjde ![]()