HA Minisiston - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11502
2.1.11 14:16

s Logestem jsem byla opravdu spokojená a brala jsem ho několik let, měla jsem jednofázový Minisiston i třífázový Trinordiol, ty jsem cca po půl roce měnila. Teď při Lindynettu jsem měla těhu příznaky, ale těhu nejsem, průjmy u mě byly taky docela častý, tak nějak beru pravidelně (v časovym rozmezí 20h - 1h večer, podle toho kdy se trefim a vzpomenu si). Po Logestu jsem otěhotněla hned v prvním cyklu. Uvidim co mi řekne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuziiiiicek
9.4.11 15:45

Minisiston ano, Logest už nikdy!

Je mi 24 let, HA beru od 15 let. Začala jsem s Logestem, asi po roce užívání jsem musela na operaci s nezhoubným nádorem v prsu. Doktor tenkrát prohlásil, že se fybrom vytvořil kvůli antikoncepci, která má příliš hormonů. Takže Logest už nikdy. :-( No a Minisiston beru už asi 8 let a zatím žádné problémy nepociťuji. Dítě ještě nemám tak to jak je to po vysazení nemůžu soudit. V červnu se budeme s přítelem brát a asi tak za rok by jsme se o miminko taky chtěli pokusit tak snad to nebude problém ;-)

• Citovat
  • Upravit
13770
9.4.11 16:08
zuziiiiicek píše:
Je mi 24 let, HA beru od 15 let. Začala jsem s Logestem, asi po roce užívání jsem musela na operaci s nezhoubným nádorem v prsu. Doktor tenkrát prohlásil, že se fybrom vytvořil kvůli antikoncepci, která má příliš hormonů. Takže Logest už nikdy. :-( No a Minisiston beru už asi 8 let a zatím žádné problémy nepociťuji. Dítě ještě nemám tak to jak je to po vysazení nemůžu soudit. V červnu se budeme s přítelem brát a asi tak za rok by jsme se o miminko taky chtěli pokusit tak snad to nebude problém ;-)

Ahojky, tak to je zvláštní, protože já jsem brala prvně Minisiston a pak mě doktorka dala Logest, právě že má méně hormonů. Tak to nechápu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gale
21.4.11 12:22

Minisiston

Mě byl taky předepsán jako úplně první a musím říct, že zůstal i nadále jediným, neb jsem spokojená.
Beru ho s přestávkami asi 6 let, spolehlivost stoprocentní, žádné vedlejší účinky jsem nevypozorovala, jen se mi zvětšila prsa o číslo / pozitivní reakce u mužů:)/, užívám ho stále, tak nemohu říci, jak brzy poté by se zadařilo. Pro mě absolutní spokojenost

• Citovat
  • Upravit
1
3.7.11 16:27

Myška

Dobrý den :-D , byla mi napsána ant. Minisiston a chtěla bych se zeptat: sou s ní velké komplikace? Kdy si tělo na ní asi tak zvykne? Můj přítel je celkem nedočkavý tak by mě zajímalo, kdy asi tak stačí JEN Minisiston? :oops: Špiní se při téhle ant. hodně? Děkuji předem za odpovědi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
3.7.11 18:16

Minisiston

Byla moje první antikoncepce a je to neuvěřitelné, ale přibrala jsem po ní 7kg!! Je to zvláštní ale po vyzasení a výměně antikoncepce to šlo zase rychle domlů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
3.7.11 21:20

Ahoj. Brávala jsem kdysi Minisiston, byla jsem spokojená, žádné vedlejší účinky, ani jsem nepřibrala, byla spolehlivá a po vysazení jsem otěhotněla hned, máme kluka. Teď neberu už delší dobu, nejsem příznivcem HA,ale pokud bych chtěla brát znova, tak zase Minisiston.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.9.11 16:37

lucka

Ahoj chtěla bych se zeptat, beru minisiston dnes 7 den, nevíte po jaké době jsem chráněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3483
5.9.11 16:46

Ahoj, taky jsem byla uživatelkou :)

1. před těhu uchránil, i když jsem často zapomínala pilulku :mrgreen:
  2. brala jsem 6 let s jednou přestávkou tří měsíců
  3. po nasazení jsem přibrala 10 kg, při přestávce jsem je krásně zase zhubla :nevim:
  4. těhu se povedlo
  5. nic jsem nepozorovala, téměř nebyla šance :mrgreen:
  6. měsíc jsme si dávali pozor a pak na první pokus jsme si zadělali na holčičku :))

Všeobecně jsem byla spokojená, protože fakt pilule jsou stejné a vyhovovalo mi například celé léto nemít MS :)) má doktorka to moc nepodporuje a takhle jsem si to řídila sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
5.9.11 21:39

Ahoj taky sem bravala minisiston skoro šest let a taky sem občas zapominala ale ochranila mě.Po vysazeni sem otěhotněla hned po měsici.Takže mě určitě vyhovovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
6.9.11 09:15

Ahoj, tuto HA mi dr předepsala jako první,asi v 18 letech, brala jsem jí tři roky. Neotěhotněla jsem, ikdyž jsem občas (ze začátku užívání) zapomněla, nepřibrala jsem a ani žádné jiné vedlejší účinky, dobrá cena, v době mého užívání cca 300-330,–. :wink:
Pak jsem přešla na Diane 35, kvůli špatné pleti. :-( To jsem užívala 6 let, taky jsem neotěhotněla, jen behěm měsíce břibrala asi 3 kila, ale behem dvou měsíců jsem je zase shodila. Otěhotněla jsem hned po vysazení HA. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krisik
18.10.11 15:14

Re: Minisiston

Ahoj, dnes mi doktor předepsal jinou, takže možná ještě za Minisistonem zapláču.

1. Těhotná nejsem.
  2. Rok a půl.
  3. Ze začátku prudké zvýšení libida, po čase prudký spád dolů. Psychiku nemůžu popsat, poněvadž psychicky jsem na tom blbě i jindy (mívala jsem deprese). Žádné kolísání váhy, ani růst prsou, cyklus byl ok, menses se dostavily pravidelně do tří dnů od dobrání. Já osobně sama za sebe doporučuju, až na tu chuť na sex, kvůli které jsem si nechala napsat Belaru (drahou jako kráva, oproti Minisistonu, však uvidím teprve, co udělá).
  4. Nehodlám zkoušet :D
  5. Teprve uvidím =)

• Citovat
  • Upravit
1297
18.10.11 15:22

Ahoj,
minisiston jsem brala cca od 16ti, byla to moje první antiko a dr mi jí doporučil hlavně kvůli ceně.
Nikdy žádný problém, neotěhotněla jsem, brala jí hromada kámošek kolem mě a každou chvíli jsme si je mezi sebou různě půjčovaly, když jedný došly :lol:
Asi po deseti letech mi dr doporučil změnu, shodli jsme se že už přece jen nejsem chudá studentka, tak můžeme vybrat menší dryák a klidně dražší.
Zkoušela jsem náplasti, ty my moc nesedly, potom pár měsíců Minervu.
Ani s ní jsem problém neměla, až na to že jsem teď ve 13tt :mrgreen: , a segra po ní prý má trochu deprese a přibrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.11 16:12

Ahojik já brala rok antikoncepci MINISISTON,chtela bych za jak dlouho muzu otehotnet kdyz jsem je vysadila minuly mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.12 20:19

Trošku oživim téma.

Minisiston jsem brala snad 6 let. Pak hned jsem otěhotněla. Po porodu mi Dr. napsal Logest. Ten jsem brala cca 2 roky. Dneska jsem si byla u Dr pro Minisiston, Logest mi teda nevyhovoval. Jenže tam byla jenom sestra a já se nějak nezeptala jak mám užívat. V letáku píšou užít první den menstruace.

Dneska bych měla vzít první pilulku po té 7mi denní pauze.

Můj dotaz : nevadí když budu pokračovat jinou antikoncepcí, a nebo si mám dát raději měsíc pauzu a začít pak brát ten první den menstruace.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí