HA Minisiston - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4396
3.10.15 10:10

Já jsem ho brala přes 10 let a neměla jsem absolutně žádné problémy, mi fakt sedl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
3.10.15 11:17

Brala jsem jí před otěhotněním 7 let a teď jsem na ní zase najela..akorát mi přijde, že z ní teď mám často migrény.. :nevim: v lednu to zkusím probrat s dr. a uvidím, jestli ji změním nebo ne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.10.15 22:10

Tak to já jsem asi nějak vadná nebo nejspíš je někde problém…minisiston jsem užívala 4 roky poté na radu gynekoložky vynechala na 3 měsíce pak už teda na furt už mi nezbývali peníze na další a od té doby je neberu přes rok a 6 měsíců-každá tu píšete že jste otěhotněli téměř ihned (během pár měsíců) a s přítelem nám to nejde tak si říkám zda můžeme mít vůbec děti

• Citovat
  • Upravit
1
17.12.15 18:13

Dobrý den, antikoncepci beru už asi 3 roky a teďkom se mi stalo, že jsem si místo 7 denní pauzy udělala 6 denní. Takže jsem si jí vzala o den dříve než měla. Jak mám dále pokračovat? Mám si další pauzu udělat 8 denní? A budu stále chráněná?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.2.16 11:07

ministon a Asumate

Holky ja brala minisiston asi 5 let,,nyni mě dr předepsala ant, Asumate,,že prý je šetrnejší k tělu neboť neobsahuje tolik hormonů jako v minisistonu, jinak složení je stejné,,mám pry užívat tec 21ruzových tablet a 7 placebo hodit do koše :nevim: a normal najet jak u minisistonu,,holky nebere ji nekterá? nejaká zkušenost? že ro je prý novinka…no jsem na ní zvědavá,,,v nedeli me končí pauza takže nasazuji tento nový preparát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.16 15:45

prosím pomoc

Já bych se jen ráda zeptala, po jaké době se nemusím bát o otěhotnění… Jelikož na letáku je napsáno že funguje hned další týden a i můj gynekolog to říkal. Jenomže několik kamarádek (užívají jiné pilulky než já) říkají že funguje až po další menstruaci. čemu mohu věřit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.3.16 15:52

@KatkaLev pokud jste začala brát prášek v první den vaší menses tak jste chráněna tudíž od prvního dne,,,:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.16 16:44
@KatkaLev píše:
Já bych se jen ráda zeptala, po jaké době se nemusím bát o otěhotnění… Jelikož na letáku je napsáno že funguje hned další týden a i můj gynekolog to říkal. Jenomže několik kamarádek (užívají jiné pilulky než já) říkají že funguje až po další menstruaci. čemu mohu věřit?

7 dní. Pokud máš průjem, zažívací problémy, dalších 7 dní se vždy chraň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.16 16:47
@baruna1 píše:
@KatkaLev pokud jste začala brát prášek v první den vaší menses tak jste chráněna tudíž od prvního dne,,,:-)

u minisistonu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
5.3.16 17:04

@martina.se tak nevim já ho brala 5 let a doktorka me rekla že jsem chránená od 1.dne..nikdy nebyl žadny problém,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.3.16 17:17
@baruna1 píše:
@martina.se tak nevim já ho brala 5 let a doktorka me rekla že jsem chránená od 1.dne..nikdy nebyl žadny problém,…

já přes něj otěhotněla, mam praxi. A doma balení a něm příbalový leták, je tam psáno 7 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
23.8.16 07:57

Ahoj, oživuji diskuzi. Po 5ti letté pauze jsem se k této antikoncepci vrátila. Teď, když jsem začla brát druhé platíčko tak se mi ale objevila vyrážka, nejdříve na krku, pak trochu na prsou a včera i na břiše (drobné červené pupínky). V nežádoucích účincích píší, že vyrážka může být. Stalo se vám to také některé, zmizí to samo, mám vydržet?
Předtím jsem jí brala 11let v kuse a neměla jsem problém… děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.9.16 17:22

Ahoj, já používala minisiston půl roku…a nespokojenos, přibrala jsem za 3měsíce 12kg a další 3měsíce váha stála a nezhubla ani kilo, i když jsem se snažila jíst zdravě :(…teď to měním na Softine, ten snad bude vyhovovat.
O jiných příznacích nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.16 11:57

Zdravim. Ja brala minisiston 15let, s jednou pauzou. Po vysazeni cekala 4.mes nez jsme se zacali snazit o mimi a to se pak povedlo do 2mesicu. Nikdy nebyl. zadny problem, otehotneni pri brani nebylo, spolehlive. Ani jsem nenabrala kg. Nic. Ted jsem po porodu, a uz planuji koncit s kojenim a chci ji zase zacit brat, tak snad to telo zase prijme bez problemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.9.16 17:32

Ahoj brala jsem minisiston 3 roky. Potom jsem vysadila ze chceme s pritelem mimi prvni mesic po vysazeni akne hruza a mastne vlasy druhy den po umyti takze si musim kazdy den myt hlavu. Menstruace silna silena bolest hlavy zvraceni hruza dalsi mesice to ustalo a ted to mam pravidelne kazdy mesic az na to ze po 28-30 dnech jenom 4 dny silneji a pak jeden den spineni… Jinak mi splaskli prsa ale pribrala jsem 6kg po vysazeni pritom jsem jedla porad stejne a dolu to moc nejde. :nevim: Uz jsou to 4 mesice od vysazeni sice se snazime ale nedari se nam otehotnet..abych nezapomnela beru uz pres 5 mesicu kyselinu listovou. Neporadil by mi nekdo co si koupit za prasky nebo bylinky ktery pomahaji na poceti? Dekuji za odpoved :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí