Minulé životy, andělé a alternativní medicína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
20.8.16 21:15

@chipsa V tom musím souhlasit. :) Jenže já jsem 22 léta žába, takže přesně nevím, kam se po nich poohlédnout. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
20.8.16 21:16

Tak holky, andele opravdu existuji. Dokonce podle znameni zverokruhu, ma kazdy andelu nekolik. Zakladatelko, napis svoje znameni a ja ti napisu jmena tvych andelu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.8.16 21:18
@lavazza2 píše:
@chipsa V tom musím souhlasit. :) Jenže já jsem 22 léta žába, takže přesně nevím, kam se po nich poohlédnout. :think:

Nemáš třeba babičku, která chodila do kostela? Tam bych začala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
20.8.16 21:21
@matovka píše:
Tak holky, andele opravdu existuji. Dokonce podle znameni zverokruhu, ma kazdy andelu nekolik. Zakladatelko, napis svoje znameni a ja ti napisu jmena tvych andelu!

Andělé podle znamení zvěrokruhu se dají najít na netu, není to tak těžké

http://tajemnaelfka.blog.cz/…i-zverokruhu

Ale my se bavíme o andělech, kteří nám byli přidělení a nic o nich nevíme. Většinou jsou to příbuzní, nebo lidi z minulých generací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.8.16 21:33

Šarlatáni slibující magickou pomoc s penězi jsou hyeny, kteří zneužívají lidí v nouzi. O fous menší hyeny, než lichváři, ale zase ne tak o moc. Nedávejte poslední peníze podvodníkům. To už je raději dejte na charitu a modlete se za to „co vyšleš, to se ti vrátí.“

Konstruktivní cesta jak začít řešit finanční trable je zajít třeba do občanské poradny a hledat řešní na případné dluhy.

Deprese řešte efektivně, tedy v psychoterapii. V ostravě působí naprosto výtečná doktorka Niliusová a pracuje na zdravotní pojištění. http://www.kataloglekaru.cz/…hologie.html

Paní zázračná kytička chce 400 za výklad karet mailem, litr, když se s vám potká naživo Fakt vám to přijde jako rozumná investice?

Pravda, u příčetného psychologa nedostanete certifikát o zasvěcení. Ale možná když bude hodně prosit, tak vám ho vytiskne a podepíše.

Jinak zájem o anděly, nebo cokoliv jiného duchováního vám nevyvracím a nevymlouvám, ale na konkrétní pomoc s reálnými zdravotními (deprese) a sociálními (prachy) problémy hledejte profesionály, ne osoby, co nevědí se svým životem a tak chtějí zpeněžit svůj zájem o dobře prodejnou ezoteriku.

Příspěvek upraven 20.08.16 v 21:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
20.8.16 21:34
@Reginaa píše:
Podstata mého příspěvku je v Ježíši Kristu. V něm je všechno. On je Spasitelem světa, i každého, kdo ho přijme za svého osobního Pána a Spasitele. Pak už se nemusíš pídit za anděly, ani jinými duchy. Chipsa má pravdu. Zahráváš si, ani nevíš s čím. Některé duchovní bytosti se umí tvářit jako andělé, ale ve skutečnosti to jou démoni, kteří chtějí zničit všechno, co stvořil Bůh.Na této planetě probíhá válka dvou duchovních světů. Tento boj nemůžeš vyhrát bez Ježíše. On už ho vyhrál za nás. My, slabí a hříšní lidé na to nemáme kapacitu, aby jsme mohli zvládnout duchovní síly bez Boha.

děkuji, že je nás víc, kdo to vnímá stejně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.8.16 21:39

@Ou Jak kdy :)… Nekteri lidi opravdu nejaky dar maji a treba neberou konstantni castku, ale zadarmo to take delat nemohou, delaji to ve svem volnu! Ja to chapu, za symbolickou cenu nekomu pomohou a maji z toho prospech oba. Porad se venuji lidem ve svem volmu a nekteri misto zamestnani. Nemluvim o kartarkach. At tomu nekdo veri jak chce, podle me existuji dukazy o nadprirozenych vecech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
20.8.16 21:42
@lavazza2 píše:
Ahoj ženy! :) :kytka:

Mám na vás dotaz.
Máte některá dobré zkušenosti s alternativní medicínou při řešení finančních, osobních (lepší práce, vztahy v rodině a okolí) nebo psychických (deprese, nespavost apod.) problémů?
Konkrétně bych potřebovala odborníka z Ostravy nebo okolí (nemám auto :-( ).
Tyhle všechny příklady už nějak dlouhodobě reším a výsledky bych viděla právě v alternativní medicíně a třeba i skrze zjištění minulých životů a terapií s anděly.
Tato paní „Kytička“ mně velmi zaujala, jen zatím nevím, kde působí. (www.duchovnipomoc.estranky.cz)
Jinak mně i čerstvé díky ní začala zajímat právě komunikace s anděly. Věřím, že každý má toho svého. :) Věděla by některá z Vás, jak zjistit jméno toho vašeho? Já toho svého o sdělení nebo naznačení jeho jména už poprosila a při zavřených víčmách jsem viděla jen písmeno „O“ (snad to nebyla nula :-D ) a při druhém požádání to bylo „Er“, tak jsem z toho dost zmatená. :-D Svíčku doma nemám :-(

Moc děkuji za reakce :) :mavam:

Kytičce můžeš napsat, moje zkušenost je, že ti odepíše. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.8.16 21:42

@Zuuuzaaa122 nemluvím o případných transcendentních jevech.

Mluvím o ezo-byznysu. Schválně si všiměte, že témata chodí v módních vlnách - tak po 5 až 8 letech. Teď jedou andělé a šamani jsou už na ústupu, úplně pryč je komunikace s plejáďanama…

Proč asi? Protože jaksi už si všichni ochotní zákazníci všimli, že vyčerpané téma už úplně netáhne a tak je potřeba najít nové.

Spiritualita, duchovní život a klidně může být velmi hluboký a poctivý i v rámci new-age prostě vypadá jinak než prodej „služeb“ a objíždění víkendů.

Ostatně vtipně to popisuje třeba Vlasta Marek http://marek.blog.respekt.cz/…rove-bohyne/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.8.16 21:44

A co terpve konec světa 2012 a ten skvělý byznys s mayskou tématikou! Jo to byly časy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
20.8.16 21:48
@Ou píše:
@Zuuuzaaa122 nemluvím o případných transcendentních jevech.

Mluvím o ezo-byznysu. Schválně si všiměte, že témata chodí v módních vlnách - tak po 5 až 8 letech. Teď jedou andělé a šamani jsou už na ústupu, úplně pryč je komunikace s plejáďanama…

Proč asi? Protože jaksi už si všichni ochotní zákazníci všimli, že vyčerpané téma už úplně netáhne a tak je potřeba najít nové.

Spiritualita, duchovní život a klidně může být velmi hluboký a poctivý i v rámci new-age prostě vypadá jinak než prodej „služeb“ a objíždění víkendů.

Ostatně vtipně to popisuje třeba Vlasta Marek http://marek.blog.respekt.cz/…rove-bohyne/

tady máš zajímavý rozhovor s plejáďanem
http://cestyksobe.cz/…7-2016/14533

a tady máš chlapíka, který velkou část roku žije mezi šamanama v Peru
Petr Chobot, SUPERROZHOVOR - Konec zla v Čechách a na Planetě
 https://www.youtube.com/watch?…

možná nosím dříví do lesa, v tom případě se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.8.16 21:52
@Ou píše:
A co terpve konec světa 2012 a ten skvělý byznys s mayskou tématikou! Jo to byly časy…

No to jo, takove veci jsem nemela namysli :). To byly casy, no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
20.8.16 21:53

@Ou Hele, já Ti fandím, přiznejme si, ze v téhle diskuzi jsi bez šance. ;) Ale je hezký, ze se snažíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
20.8.16 21:54

Tak tento dotaz od zakladatelky ma tiez velmi zaujima. Riesim ale zdravie dcerky, kde uz klasicka medicina nema dosah.Len neviem kde zacat, co robit. Prosby k Bohou a anjelom akosi nezaberaju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
20.8.16 22:05

@chipsa Ty moje babička je 10 let po smrti (budiž jí zem lehká) a do kostela nechodila. Přestože vyrostla ve věřící rodině a doma měla i Bibli. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková