Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@lavazza2 píše:
@chipsa Myslíš, že by to mohla být třeba moje babička Helenka? Psala jsem, že je to po její smrti a skutečně nevím, jak to funguje. Měly jsme moc krásný vztah a i dnes, po tolika letech, neskutečně chybí.
A nemůže to třeba fungovat tak, že pokud na někoho v dobrém vzpomínáme, je tu s námi pořád? Já si dost často vzpomenu na dědu. Byl hrozně hodný. Když si na něj vzpomenu, usměju se a hned je mi líp. Odešel hrozně brzo, je to už 20 let.
@Michelangelo píše:
děkuji, že je nás víc, kdo to vnímá stejně
To s tvojí holčičkou je mi moc líto.
Věřím, že je v nebi, kde čeká na tebe, a těší se, až se jednou znova shledáte.
![]()
Já jsem viděla mého dědu umírat.. a byl to neskutečný zážitek.. Tím myslím, samozřejmě smutný, ale na druhou stranu zajimavý..
Můj děda, měl rakovinu, ale byl už hodně starý 92 let, takže i to stáří.. Celkově byl vitální,, jenom prostě lehnul a už bylo.. Ležel doma asi dva měsíce, kdy se vědělo, že prostě je konec. Chodil k němu už jenom lékař a nebo sanitka, píchnout mu od bolesti..
Ale že umře jsme věděli.. tušili.. Večer den před smrtí se celý den modlil, pořád dokola a už nás nevnímal.. jenom pronesl co to za pány okolo postele.. Jinak nemluvil vůbec, nereagoval neodpovídal, ale na toto se zeptal asi dvakrát za celý den.. Za pár hodin umřel..
V tu chvíli to fakt bylo tak, že nám až po zádech přejel mráz, to se nedá popsat, ale on byl jakoby s náma, ale už s náma nebyl, jenom prostě pořád jel jednu modlitbu za sebou a prosil o odpuštění a prostě jak ty staří lidi se modlí- byl hodně věřící jinak s náma nekomunikoval…jenom dvakrát se babičky zeptal, co to je v ložnici za pány.. okolo postele..tak v tu chvíli fakt mě přišlo, že fakt něco už vidí.. co my ne
@chipsa píše:
Ono je to tak, že pokud překročíš hranice, dostaneš od nich varování. Neposlechneš-li, dostaneš lekci.
Mohla by jsi to, prosim, nejak podrobneji popsat? Dekuji ![]()
@Janasas videla jsem uz umirat hodne lidi…a ano, temer kazdy z nich neco ci nekoho videl…
@Russet Mám to stejně, jen mně to napadlo v souvislosti s tím, cos psala předtím. Ale anděl je nám zřejmě přidělen hned po narození. Teda pokud jsem si to dobře srovnala v hlavě… ![]()
@Reginaa píše:
To s tvojí holčičkou je mi moc líto.Věřím, že je v nebi, kde čeká na tebe, a těší se, až se jednou znova shledáte.
![]()
děkuji za sdílení
, už vím, že to bude jinak a těším se na ni
, věřím, že mi rozumíš ![]()
Rozhodně doporučuji pana Pavla Kaisera a jeho ženu Tamaru, jsou sice z Olomouce ale to z Ostravy není problém dojet vlakem… Hrozně moc pomohli nejen mě. Teď na telefonu nenajdu odkaz na stránky, ale je to myslím spiritual response therapy
@Haku píše:
Mohla by jsi to, prosim, nejak podrobneji popsat? Dekuji
Jak už tady kdosi psal, existují dva světy, dobro a zlo. Nemá smysl to zlo dráždit. Spousta pitomců vyvolává duchy pomocí svíček, nebo zkoušejí různé experimenty bez skutečného vedení odborníka. Můžete tím přivolat kohokoliv a způsobit neštěstí. Anděl je s vámi pořád a jsou-li tady další bytosti, co vám pomáhají na cestě životem, netřeba je složitě vyvolávat. Můžete je cítit a vnímat sami.
@chipsa píše:
Jak už tady kdosi psal, existují dva světy, dobro a zlo. Nemá smysl to zlo dráždit. Spousta pitomců vyvolává duchy pomocí svíček, nebo zkoušejí různé experimenty bez skutečného vedení odborníka. Můžete tím přivolat kohokoliv a způsobit neštěstí. Anděl je s vámi pořád a jsou-li tady další bytosti, co vám pomáhají na cestě životem, netřeba je složitě vyvolávat. Můžete je cítit a vnímat sami.
Ano, je to velmi nebezpečné, až natolik, že Bůh nechal všechny tyto praktiky, jako je magie, spiritismus, čarodějnictví, věštění, pověry…v Bibli zakázat dokonce pod kletbou.Je to ochrana pro nás, ne nějaké „zakazování“ z rozmaru. Opravdu za tím stojí zlý duchovní svět, který může na chvíli někomu třeba i „pomáhat“, ale nebude to zadarmo. Ta cena je velmi vysoká. Bůh je Láska, on nás miluje, proto poslal na tento převrácený svět svého jednorozeného Syna, aby on za nás zaplatil výkupné. Jenom díky němu nemusíme skončit ve věčném zatracení. Je to Boží amnestie pro každého, kdo to přijme skrze víru. Přeji všem Boží milost. ![]()
http://www.znamenicasu.cz/…ni-praktiky/
@chipsa @Reginaa Děkuji za uvedení mně opravdu do obrazu.
Ono jak říkám, já hloupá jsem viděla možnosti jak být se svým andělem „víc sblížená“ zřejmě jsem tomu slepě hned důvěřovala. Neumím nebo jen správně nevím, jak se naučit ho vnímat nebo cítit okolo sebe. Ale upřímně, nechápu sama lidi, byť i v hororech, jak někdo absolutně ignoruje možné následky, pokud se pustí do komunikace s duchy nebo jinými entitami. ![]()
@Janasas Velice zajímavé. Děkuji za tvoji zkušenost a sice smutnou. Budiž zem lehká tvému dědečkovi. Věřím, že před smrtí se nám naplno otevře ten svět který nás po smrti čeká a právě osoby nebo bytosti, které tvůj dědečekvviděl mu měly pomoci na druhou stranu. ![]()
@chipsa píše:
Dekuji. Vyvolavala jsem duchy v puberte, no zazitek silny,,ale nikd vice…Dcera vyvolavala taky duchy ve skole, tusim, ze ji bylo tak 12-13. Dost se od te doby povahove zmenila, z vesele, stastne a seberealizujiciho ditete je zena, ktera si tak nejak sama se sebou nevi rady…tezko rict jestli je to tim…Nicmene ja se svymi andeli komunikuji, nebo si to alespon myslim
Jsem presvedcena o tom, ze mi radi prostrednictvym meho „vnitriho hlasu“ a snazim se to nasledovat. Myslim, ze se mi tim zlepsil zivot k lepsimu. Mladsi dcera vidi i jine svety, nekdy je z toho rozhozena a nekdy v pohode, dle toho co vidi.Lide tomu moc neveri, ale vim, ze vidi…ja nevidim, ja jak to rict…vycitim a slysim…a nekdy ty sny…Obsem jak se jmenuje muj andel, ci andele (jsem presvedcena o tom, ze ji ma kazdy vice) netusim…
@lavazza2 precti si Andele v mych vlasech od Lorny Byrne.Jsem si jista, ze v ni najdes, co hledas ![]()