Minulé životy, andělé a alternativní medicína

Napsat příspěvek
Velikost písma:
731
21.8.16 11:04

@Eemii Díky, to už jsem viděla myslím u Kytičky nebo jiné léčitelky na stránkách. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.8.16 11:09

Jinak holky, co se týče těch minulých životů (samozřejmě ne v rámci pouhé zvědavosti, ale připravenosti a uvědomění o následcích ze zjištění informací) by mně zajímalo, jestli to člověk může zjistit i sám, pokud to nastuduje nebo se v tom bude důkladně vzdělávat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.8.16 11:36
@lavazza2 píše:
@chipsa @Reginaa Děkuji za uvedení mně opravdu do obrazu. ;) Ono jak říkám, já hloupá jsem viděla možnosti jak být se svým andělem „víc sblížená“ zřejmě jsem tomu slepě hned důvěřovala. Neumím nebo jen správně nevím, jak se naučit ho vnímat nebo cítit okolo sebe. Ale upřímně, nechápu sama lidi, byť i v hororech, jak někdo absolutně ignoruje možné následky, pokud se pustí do komunikace s duchy nebo jinými entitami. :nevim:

Jistě, andělé existují, o tom není pochyb, ale i anděly stvořil Bůh. V Novém zákoně je dokonce v kapitole Židům napsáno:„Andělé jsou duchové, vysláni ke službě těm, kteří míří ke spasení.“Žd 1,14 Ale ten, kdo je nad nimi, je stvořitel, Bůh, Ježíš Kristus. Proč „chodit za kovaříčkem, když můžeme jít přímo za kovářem?“ :) Každý, kdo uvěří v Ježíše Krista, jako Spasitele, a přijme ho do svého života, je přijímán Bohem, za boží dítě, tudíž může Bohu tykat, oslovovat ho Otče/tatínku/, a v modlitbě se na něj obracet přímo, ve jménu Ježíš, tak proč riskovat, že se na tebe nabalí nějaký démon, který se bude vydávat za anděla? Bůh přeci ví nejlépe, co potřebujeme, a co je pro nás nejlepší, vždyť nás stvořil. Dokonce je psáno v NZ, že Bůh má i spočteny všechny vlasy na naší hlavě. Takto se projevuje Bůh, který je Láska. K němu můžeme kdykoliv skrze modlitbu/rozhovor s Bohem/přijít, vždy má na nás čas, a nikoho neodmítne. On sám nám všem nabízí takto osobní kontakt. Můžeš s ním mluvit svými slovy, tak jak všechno cítíš a prožíváš. On je živý, a neměnný.
Na konci věků přijde Ježíš znova na tuto zemi, jako Spravedlivý soudce. Pak bude i vzkříšení mrtvých. Ti, co ho přijmou už teď za svého Pána a Spasitele,
můžou přijít po smrti za ním, do do „Nebe“- Božího království/duchovní dimenze/,
kde už není ani smrt, nemoci, násilí, ani žádné zlo.Toto, a mnoho jiných věcí si můžeš přečíst v Novém zákoně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.8.16 12:30

Do toho teď sleduju Svědci paranormálních jevů. :lol: Já bych je za to, proč použili tu Quija desku propleskla. :zed:

Příspěvek upraven 21.08.16 v 12:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
21.8.16 12:31
@lavazza2 píše:
Do toho teď sleduju Svědci paranormálních jevů. :lol:

já zase Čarodějky z předměstí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
21.8.16 12:35

@Reginaa - moc hezky napsané :palec:.
Jestli chceš, zkus si stáhnout a poslechnout jednu z přednášek kněze Vojtěcha Kodeta. Je to známý exorcista a jeho přednášky nemají chybu. Tady je odkaz na jednu, která se vztahuje k tvému tématu :

http://www.vojtechkodet.cz/…zi-ohen.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
21.8.16 12:58

@Peggi Děkuji :) Jen ten odkaz na tu přednášku ke stažení mi hází chybný nenalezený odkaz. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
21.8.16 13:04
@Peggi píše:
@Reginaa - moc hezky napsané :palec:.
Jestli chceš, zkus si stáhnout a poslechnout jednu z přednášek kněze Vojtěcha Kodeta. Je to známý exorcista a jeho přednášky nemají chybu. Tady je odkaz na jednu, která se vztahuje k tvému tématu :http://www.vojtechkodet.cz/…zi-ohen.html

Moc děkuji. :hug: Kodeta znám. Jeho přednášky nemají chybu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
21.8.16 18:31
@Reginaa píše:
Máš pravdu. Na prvním místě je Láska. Mám na mysli Boží lásku Agapé. Nikdo nemá větší lásku, než ten, kdo položí život za své přátele. Jan 15,12-17 :srdce:
http://web.etf.cuni.cz/…tni_2013.pdf

Láska od Boha proudí k nám, ale od nás by měla jít také láska. A když to spojím s Biblickým, že jen z částky poznáváme, musím říct, že stejně nic nevíme, takže ať si kdo chce, co chce myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.16 11:38

Ja jdu v utery k pani, ktera resi minule zivoty. Strasne se tesim. Jedna pani, ktera take mluvi s andeli mi rekla, ze moje rodina po zenske linii je asi prokleta, ze nam brzy umiraji manzele (prababicka, babicka, mamka) a ze to muzu zlomit, tak jsem strasne zvedava. A navic jeste pry jsem se s mym soucasnym pritelem potkala v minulem zivote, nejak ksme si ublizili a ted to musime spravit. On to pry uz ke me ma splnene, ja k nemu ne a asi ani nikdy mit nebudu… Ale moc by me zajimalo, jak jsme se potkali, doufam ze se vse dozvim, strasne hodne lidi si ji chvali, pry je v tom fakt dobra a skoro vsem pomohla…

• Citovat
  • Upravit
731
23.8.16 12:22
@Anonymní píše:
Ja jdu v utery k pani, ktera resi minule zivoty. Strasne se tesim. Jedna pani, ktera take mluvi s andeli mi rekla, ze moje rodina po zenske linii je asi prokleta, ze nam brzy umiraji manzele (prababicka, babicka, mamka) a ze to muzu zlomit, tak jsem strasne zvedava. A navic jeste pry jsem se s mym soucasnym pritelem potkala v minulem zivote, nejak ksme si ublizili a ted to musime spravit. On to pry uz ke me ma splnene, ja k nemu ne a asi ani nikdy mit nebudu… Ale moc by me zajimalo, jak jsme se potkali, doufam ze se vse dozvim, strasne hodne lidi si ji chvali, pry je v tom fakt dobra a skoro vsem pomohla…

Páni. To zní fakt zajímavě… :think: Mohla bych vědět jak se jmenuje ta paní, ke které půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková