Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Ou píše: Šarlatáni slibující magickou pomoc s penězi jsou hyeny, kteří zneužívají lidí v nouzi. O fous menší hyeny, než lichváři, ale zase ne tak o moc. Nedávejte poslední peníze podvodníkům. To už je raději dejte na charitu a modlete se za to „co vyšleš, to se ti vrátí.“Konstruktivní cesta jak začít řešit finanční trable je zajít třeba do občanské poradny a hledat řešní na případné dluhy.
Deprese řešte efektivně, tedy v psychoterapii. V ostravě působí naprosto výtečná doktorka Niliusová a pracuje na zdravotní pojištění. http://www.kataloglekaru.cz/…hologie.html
Paní zázračná kytička chce 400 za výklad karet mailem, litr, když se s vám potká naživo Fakt vám to přijde jako rozumná investice?
Pravda, u příčetného psychologa nedostanete certifikát o zasvěcení. Ale možná když bude hodně prosit, tak vám ho vytiskne a podepíše.
Jinak zájem o anděly, nebo cokoliv jiného duchováního vám nevyvracím a nevymlouvám, ale na konkrétní pomoc s reálnými zdravotními (deprese) a sociálními (prachy) problémy hledejte profesionály, ne osoby, co nevědí se svým životem a tak chtějí zpeněžit svůj zájem o dobře prodejnou ezoteriku.
Příspěvek upraven 20.08.16 v 21:39
teď čtu tvůj příspěvek a asi je nějaká změna u Kytičky, nebo s ohledem na moji situaci, tenkrát žádné peníze nechtěla ( šlo o tragický odchod mojí holčičky při nočním požáru
), o penězích opravdu nepadlo jediné slovo, což ukazuje na to, že je to slušný Člověk ![]()
@brisco píše:
@Ou Hele, já Ti fandím, přiznejme si, ze v téhle diskuzi jsi bez šance.Ale je hezký, ze se snažíš.
Koukám, za co všechno jsou lidé ochotní dát peníze… Myslím, že kdo vidí dál než my obyčejní smrtelníci, by z toho neměl dělat byznys. Nevěřím kartářkám a jim podobným. A nepotřebuju vědět, jak se jmenuje ten anděl, co nade mnou lítá. Občas se dost nadře ![]()
@Russet píše:
Koukám, za co všechno jsou lidé ochotní dát peníze… Myslím, že kdo vidí dál než my obyčejní smrtelníci, by z toho neměl dělat byznys. Nevěřím kartářkám a jim podobným. A nepotřebuju vědět, jak se jmenuje ten anděl, co nade mnou lítá. Občas se dost nadře
Přesně ![]()
@chipsa píše:
Přesně
Ale jak jsi psala o těch andělech, tak mě zamrazilo ![]()
@Ou. Tak tento realistický úhel pohledu jsem potřebovala taky.
Hodně se zajímám o duchovno a. vzhledem k dnešní nabídce v alternativě současně s možností skrze něj řešit problémovou situaci hodně lidí (stejně jako mně
) zaujme.
Ale nezatracuji obě varianty, jsem realista s vášní pro tajemno.
![]()
Ježíš holky, zrovna mám puštěný program Cool a je tam horor v moci dábla.
@Russet píše:
Ale jak jsi psala o těch andělech, tak mě zamrazilo
Ono je to tak, že pokud překročíš hranice, dostaneš od nich varování. Neposlechneš-li, dostaneš lekci.
@Michelangelo Wow, tak to jsem ráda, že to vím. Tvojí holčičky je mi líto, budiž ji zem lehká.
@Reginaa píše:
Podstata mého příspěvku je v Ježíši Kristu. V něm je všechno. On je Spasitelem světa, i každého, kdo ho přijme za svého osobního Pána a Spasitele. Pak už se nemusíš pídit za anděly, ani jinými duchy. Chipsa má pravdu. Zahráváš si, ani nevíš s čím. Některé duchovní bytosti se umí tvářit jako andělé, ale ve skutečnosti to jou démoni, kteří chtějí zničit všechno, co stvořil Bůh. Na této planetě probíhá válka dvou duchovních světů. Tento boj nemůžeš vyhrát bez Ježíše. On už ho vyhrál za nás. My, slabí a hříšní lidé na to nemáme kapacitu, aby jsme mohli zvládnout duchovní síly bez Boha.
Na prvním místě je láska, nikoliv dogma a s tím se mnou Bible souhlasí. Vyrostla jsem mezi charizmatikama a to co tu píšeš mi tloukli všichni od rána do večera do hlavy a tento přístup má také svá velká úskalí.
@chipsa Myslíš, že by to mohla být třeba moje babička Helenka? Psala jsem, že je to cca 10 let po její smrti a skutečně nevím, jak to funguje. Měly jsme moc krásný vztah a i dnes, po tolika letech, neskutečně chybí. ![]()
@chipsa píše:
Ježíš holky, zrovna mám puštěný program Cool a je tam horor v moci dábla.
Trochu si zaplevelím…ten kníratý herec hrál v jednom smutném filmu a ta právnička v zamilovaném ![]()
Jinak horory nesleduju, pak by se mi o nich zdálo.
@Enmamma píše:
Na prvním místě je láska, nikoliv dogma a s tím se mnou Bible souhlasí. Vyrostla jsem mezi charizmatikama a to co tu píšeš mi tloukli všichni od rána do večera do hlavy a tento přístup má také svá velká úskalí.
Máš pravdu. Na prvním místě je Láska. Mám na mysli Boží lásku Agapé. Nikdo nemá větší lásku, než ten, kdo položí život za své přátele. Jan 15,12-17 ![]()
http://web.etf.cuni.cz/…tni_2013.pdf
@Russet Ono s tím jménem… Jsem zvyklá všechny nazývat právým jménem. A když jsem zjistila, že jde i to jméno zjistit, přišlo mi to správné.
Ale není radno si zahrávat s něčím, čím nemáme. Horší je to, když je člověk v nevědomosti.