Místo syna druhá dcera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5846
10.2.09 00:44

Srovnat babičky, takovými řečmi ničemu neprospějí, jen synovi ztíží adaptaci na příchod sourozence, ukázat někde miminko-chlapečka, aby viděl, že je neškodné. Nebo to zkusit nechat uležet a mluvit o miminku bez specifikování pohlaví, až na tuhle epizodu malý pozapomene.

BTW, D. má sestru, ta se s ním rve jak kůň, hryže ho a bere mu hračky úplně stejně, jako by toho pinďoura měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
10.2.09 12:07

Maxiku: už malého připravujeme, jelikož to bude asi klučina, ale zatím to nějak nechce přijmout :( Vždy mi poví, ale mami já budu mít sestřičku, né bráchu. No, máme na to ještě skoro 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
9.2.10 15:52
misan píše:
Chlapecek se sice zadaril, manzel mel radost, ale ted stejne s odstupem casu, bych rekla, ze na dceri visi daleko vice naz chlapeckovi :D . Zato ja, jsem se totalne do prcka zamilovala :D . misa

Tak my máme první holčičku a manžel neskrývá zklamání z toho, že druhé bude kluk. Je do té naší princezny takový blázen, že si nedovede představit, že by mohl mít stejně tak rád i kluka. Takže mi už několikrát naznačil, že by byl raději, kdyby to druhé mimi byla taky holka. Ach jo. Co by za to kdo dal, kdyby měl páreček ;) Zkrátka jsou mezi námi tací, kteří budou celý život nespokojení, i kdyby se dělo nevím co :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
13.3.10 21:10

ahojky.My máme něco podobného,ale po celé generace,takže se to dalo vlastně taky čekat.Mám sestru a ta má tři dcery.Já mám také tři dcery a osobně mám 19sestřenic a 4bratrance,takže u nás je teda hooodně velká nepravděpodobnost chlapečka.Manžel byl taky zklamán..ale co si udělal…Taky se s tím srovnal a život jde dál.Teď je miluje a je rád,že je má.Já vím,že by si syna přál,ale člověk nemuže mít v životě všechno.Mužeme být rádi,že vubec nějaké děti máme!!! Je spousta párů,kteří by dali cokoliv,za miminko…a absolutně neřeší,zda-li by to bylo děvče,nebo chlapeček…je to život… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.4.10 21:21

je to tak,když máme 2 dcery,nic s tím nenaděláme…ale jsme rádi že je máme,že ony se mají rády a když sprdnem jednu,začne plakat a druhá se přidává…a to má ta první necelých pět a ta druhá necelý rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.12.12 00:26

Ahoj!
My máme s manželem 3 dcery a teď doufáme že se nám na začátku května narodí konečně syn.Ale když se kouknu na manželovu stranu rodiny tak on má 4 sestry a já taky nemám žádného bratra ani bratrance.Tak to se nám ten kluk asi nepovede, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
25.12.12 00:41

My máme syna a pak 3 dcery, jsem zvědavá, co to bude do pětice :D

Holčičkou ani chlapečkem nepohrdnu, a manžel pokračovatele rodu má, takže je taky po problému :D

@olpa Zázraky se dějí :D :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
25.12.12 08:37

Tak my máme dvě holky a do třetice kluka, přiznám se od začátku jsem chtěla víc kluka, obě holky jsem po utz obrecela. :oops: Teď bych je nevymenila samozřejmě za nic na světě, i když tu mladší občas jo, je hodně náročná :zed: to jsem u té starší neznalá, ta byla jako malá zlatá, za to teď s ní začíná pomalu triskat puberta, takže člověk si vlastně nevybere. 8). U holek jsem nevěděla pojmy jako ovulace a BT, prostě jsem otehotnela pokaždé hned první měsíc co jsme se přestali chránit. No a když jsme se doma domluvili, že to zkusíme potřetí, tak jsem studovala první poslední rady jak na kluka, sledovala ovulaci, otehotnela jsem až třetí cyklus, pohlaví jsme si nenechali říct, podle fotky obličeje z 3D utz jsme byli smíření, že je to malá Julinka. O to všechno bylo krásnější překvapení u porodu, když vykoukl na svět klucina. :srdce: je to náš vánoční dáreček, teď měl rok, a je to můj mazlik, hodný, spinkajici, třeba teď holky si tu hrajou a on s manželem ještě spí. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
25.12.12 08:50

Mám sestru tři sestřenice a jednoho bratrance. Sestra má dva kluky, kteří mají dohromady 5 kluků, mé děti mají 4 kluky, jediná děvčátka máme vnučky od dcery manžela. Jedna z nich vydá za kluka, takže máme jen jednu parádnici. :zed:

• Citovat
  • Upravit
47759
25.12.12 09:00

Mám 2 kluky, jsem ve 14 týdnu těhotenství a je to kluk jak buk :mrgreen: :mrgreen:
Jinak mám 5 sourozenců, já jsem první holka, pak 4 kluci a poslední holka, ale já takový kaskadér nejsem, stačí mi 3 děti, sice jsem u třetího doufala, že to bude holčička, ale i přes to, že to bude kluk, tak nejen nijak zklamaná :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
25.12.12 09:05

Mrkni na metříky :-) my se budeme o chlapečka pokojušet za necelé dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
25.12.12 09:07

Nechapu reseni pohlavi deti

ja byla vdecna, ze se tehotentsvi povedlo, ze vubec deti mit budu

krome toho, ze jsou zdrave a zvladli i brzky porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5862
25.12.12 11:12

@olpa
Taky mám tři holky a taky se budeme cca za rok až rok a půl pokoušet ještě o jedno dítko. Já bych chtěla trochu víc chlapečka, manžel se vyjádřil, že by to byl se třemi staršími sestrami chudák a že by teda radši čtvrtou holku. 8o :mrgreen:
@jizvíková
Máš pravdu, nejdůležitější je zdraví. Já teda neměla problémy s otěhotněním, je jasné, že když se rodiče dlouho snaží a nejde to, tak je jim pak jedno, jestli holka nebo kluk, zvlášť u prvního. Ale já teda přiznávám, že jsem teď napotřetí prostě víc doufala v kluka. Ale když jsme ve 20.týdnu zjistili, že je to holčička, tak jsem nebyla nijak zklamaná, prostě jsem si hned našla výhody, jaké to bude mít a moc jsem se na ni těšila. A je to zlatíčko a za kluka bych ji nevyměnila. :srdce: Ale jestli se nám podaří počít čtvrté dítko, tak taky budu doufat v kluka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.18 17:16

Pohled ''chlapa''

Zdravím dámy.
Chci tu jen ukázat pohled chlapa co chce syna a má dceru.
Nikdy jsem dítě nějak extra nechtěl a když už tak syna. Celou dobu jsem o svém dítěti přemýšlel jen jako o synovi, (schovával jsem autíčka, autodráhu, stolní fotbal atd) a teď mi žena sdělila že to bude holka. Řekl jsem jen- Holka? Hmm... a musím říct že už 3. den se to snažím rozdýchat, kor když všichni moji kamarádi a známí mají syny. A chlubí se jak mu koupili autodráhu, jak šli spolu na fotbal, jak ho učí se prát atd.. a musím říct, že mě je to fakt líto, protože plést copánky a hrát si s panenkama a poníkama je pro mne jako noční můra. Žena je ze mě zklamaná, že nemám nadšení, ale já se prostě neumím radovat na povel.. dokonce se mi chtělo i brečet (ale ne štěstím). je mi to vůči ní líto, protože svou ženu miluju.
Já jsem automechanik, voják v AZ, takže miluju army, auta, tanky, techniku…
Vím, že až se to narodí, budu to stejně milovat, ale to že nemám syna ve mě asi zůstane navždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
25.9.18 17:29

Dawe1989 Víš, jak se to říká? Když se chlapovi narodí syn, tak se z něj stane otec, když se mu narodí dcera, tak je z něj tatínek. Vydejchej zklamání a těš se na holčičku, zcela určitě ji budeš milovat a ochraňovat a ona ti to vynahradí. Holčičky to s tatínky většinou umí. Autodráhu jí můžeš koupit klidně taky. Hlavně nedávej nic najevo před partnerkou, mohl bys ji velmi ranit. Ber to tak, že čekáte vaše dítě, které se narodí z lásky vás dvou a je opravdu jedno, co bude mít mezi nožičkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin