Mixér twistshake 6v1

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.5.22 10:28
@3654 píše:
Ahoj mamky, která z Vás má mixér od Twistshake? Prosím o Vaše zkušenosti.
Ráno v něm uvařím dceři ovoce, poté vyčistím a za cca 1,5 hodiny jdu vařit zeleninu a maso.
Naliju novou kojeneckou vodu a dam vařit. Za par minut mi začne blikat červený indikátor prázdné nadržky a přístroj již nepracuje.
Jak to? Vodu jsem nalila.
Už jsem psala i posílala video na twistshake a čekám na jejich vyjádření.
Máte některá zkušenosti? Přístroj používám 2 měsíce.

Můžu se prosím zeptat jak jste dopadla s mixérem? Dělá mě poslední dny úplně to stejný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.5.22 15:10

@kcacenka.k
Dobrý den, kupovala jsem přímo na jejich webu. Vyměnili mi ho za nový s tím, že se jedná o výrobní vadu. Do týdne mi poslali nový přístroj. Používám ho cca 3 měsíce (ne denně) a udělal mi to opět, ale zatím 1× 🤷‍♀️.
Neměla jsem dávat na reklamu a koupit nějaký osvědčený parní hrnec, ve kterém bych mohla vařit i já. Tyčový mixér má stejně každý doma, pokud potřebuje dítěti dávat pyré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.22 20:35

U holky(první dítě) jsem taky chtěla nějaký takový stroj.. Pořád jsem váhala… Až jsem si nekoupila žádný a nelituji toho, žádné vyhozené peníze a když dělám jídlo mohu toho udělat více a zamrazit, ušetřím tím hodně času.. Buď vařím ve vodě.. Či na páře.. Udělám toho více a zamrazim (jak jsou kostky na led..) když potřebuji, vyndám, nechám rozmrazit a je to :wink:.. I maso.. Teď mám syna 7,5 měsíce a vůbec mi takový pomocník nechybí :wink:. Jen když mixuji jídlo, nepoužívám tycak, ale nádobu na sekání.. Tyčový mixér, třeba u brambor, se mi zdálo hodně naslehane - vzduch.. Dcera hodně trpěla na prdiky.. Takže hodím do sekace a je to bez práce :wink:.

• Citovat
  • Upravit
25
15.5.22 21:32

Jj, přesně tak. Pokud to bude dělat ještě, tak požádám o vracení peněz. Taky vařím dost ve vodě a pak rozmačkám. Vlastně jsem ani nemixovala, měla kousky hned od zavedení příkrmu. Zpětně mě mrzí, že jsem ten přístroj koupila, akorát starosti s tím jsou. Věřím, že nebudu jediná, že je nás takových maminek víc, co jim přístroj přestane po pár měsících fungovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
30.6.22 12:22

@3654 dobrý den, můžu se prosím zeptat kam přesně jste psala ten email? Mám stejný problém. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.6.22 13:30

@MiliKry
Dobrý den, psala jsem na service@twistshake.com
Kupovala jsem přímo na jejich webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek