Mladí a neklidní - IVF v 25 letech :o)

779
29.5.11 23:13

Mladí a neklidní - IVF v 25 letech :o)

Ahoj taky tě čeká IVF a chceš se o to s námi podělit? Každý je vítaný :mavam: Pojďte si držet palečky na cestě k vytouženému miminku.

Zdraví Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
211
29.5.11 23:27

kde je ta doba když žena v 18-ti se vdala a hned při svatební noci přišla do jiného stavu.Už tak mladý lidé musí na umělé oplodnění.

Jančo jak dlouho se již snažíte?Jak to je u Vás?Proč to nejde?Ty jsi už vdaná ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
29.5.11 23:43

Jojo mě mamka měla v 19 a bylo to naprosto normální, jiná doba, jiné problémy. Ale můžeme být rádi, že žijem v této době, kdy nám medicína dává možnost mít děti i když je příroda proti nám :palec:

Snažíme se plánovaně rok a půl, předtím to nešlo, léčím se se štítnou žlázou + porucha imunity a nějaké další věci (možná neprůchodné vejcovody) a hlavně manža má dost špatný permiogram, takže rovnou IVF. Za sebou máme genetiku i testy naštěstí OK.

Vdaná jsem šťastně 5 let :mrgreen: a co ty? Omlouvám se už si jdu lehnout takže si to o tobě přečtu zítra, dobrou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
30.5.11 08:02

ahoj, já sice zatím nejdu na IVF, snažíme se rok a půl, manža má spermio dobrý, já teď 4. měsíc beru clostilbegyt, když se do dvou měsíců nezadaří, tak pravděpodobně budu řešit to samé co vy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.5.11 11:17
nulu86 píše:
ahoj, já sice zatím nejdu na IVF, snažíme se rok a půl, manža má spermio dobrý, já teď 4. měsíc beru clostilbegyt, když se do dvou měsíců nezadaří, tak pravděpodobně budu řešit to samé co vy :(

Ahoj tak ti budeme držet palečky aby se zadařilo :palec: a když náhodou ne, tak nebuď smutná doporučuji rači začít to řešit hned, kdyby náhodou něco našli tak ať se dočkáte co nejdříve vytouženého miminka :wink: myslím že IVF určitě není žádná ostuda, ničeho se neboj a hlavně máš pocit, že už se to konečně blíží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.5.11 15:30

Ahoj Holky.Hold přírodní cesta je přírodní cesta,ale IVF to je teď běžná věc je to takové veřejné tajemství.Držím palce. :lol:

Nové info odemě:Dnes jsem byla u doktora a oznámil mi že mám málo vajíek …Tak tedy jako slepička nebudu snášet doberé vajčka.Jsou jen 3 ale i stěma to půjdu zkusit.A když se nepovedou …svět se nezboří,koupím si dalšího psa nebo koně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.5.11 19:15

Zagy - škoda že jich není víc, ale jak píšeš i s tím se to dá. A máš už termín odběru, nebo ti je už odebrali?

Jinak jaký máš hafany? Já jsem taky taková zvířecí máma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.5.11 19:41

ve čtvrtek jedem …přítele děsí tapředstava že bude muset do komůrky sám ..... :lol: Když jsme byly na spermi. šla jsem mu pomoct a povím Ti děs běs a to byla Podolská nemocnice.
Tam by měl problém i Roko si Freddy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.5.11 20:01

Já si to tam moc nedovedu představit, manža tam šel sám, ale vždycky když jsme byli v CARU tak ty chlapy v čekárně se tvářili hrozně až mi jich bylo líto…

Nejhorší bylo že my jsme se špatným spermiogramem vůbec nepočítali, problémy byly spíš ve mě. No a pak jsme si volali na výsledky a sestřička nám řekla že manžel má pouze 10.000 pohyblivých 8-o no mohlo to být i horší, ale ve spojitosti se mnou šance na přirozené otěhotnění prý téměř nulová… No nejdřív depka a pak vlastně úleva, že už víme proč to nešlo a že už to snad brzo půjde (je jedno jak, hlavně že budu těhotná) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.5.11 20:15

na ty hafany jsem se musel jít podívat ven abych zjistila co nám to lítá po zahradě :-D .

ne dělám si srandu .Máme černou věčně přežranou labradorku,labrdorku kříženou s novofundlaňanem hyperaktivní ps nejen na souši aport…,Kafkazkého psa ke kozám a ovcím,zlatého retrívra (postiženého na hlavu)Lesbického bišonka a ano ovšem nesmím zapomenout na Foxteriera Foxe který je svůj vlastný pán a opravdu si děla co chce.

Nechci nějak zveličovat ,ale do naší domacnosti patří 5 koček domácích (každá má podobný příběh. Věčně protivný kocour Jerry ,šilhajíci baleťák Tom,zdrhající Sabina (sama si otevře ,ale už zavírat si ji nechce), a velká matka (která ostatní fackuje)Miley ,málem jsem zapoměla Montty nažerese a jako paragán z okna vyskočí ven.Pak ještě 2 koně Robina- Bobin a Májka- vznešena všechny sundá až na mě a švagrovou .Kozy,ovce,prasata,slepice..králíky jsme už vymlátily jo a přítel začal chytat ryby ..tak máme na zahradě jezírko aby měl kam dávat své úlovky.

Jsem hrozná co …
Jak jste na to u Vás ?
Co děláš za práci?
Jak to vlastně prožívá manžel?.....To slovo se krásně píše…Manžel ..tamtamtadáám asi ho dotáhnu k oltáři :-D samozřejmě žert

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.5.11 20:17

vždy se na sebe tak tváří jako pomoooc dostantemě odsut …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
30.5.11 20:37

Ty jooo 8-o to máte pěknou farmu, úplně závidim :mrgreen: my máme jednoho pejsánka - fenku křížence bordeauxský dogy s boxerem (je to náš milášek) a pak dvě domácí rozmazlený sibiřský kočičky :srdce: pak želvu vodní (300litrové akvárium) želvu suchozemskou ta je minimálně 40let stará a pak gekončíka nočního. Jezírko teprve chystáme :lol: Měli jsme toho víc, původně jsem pár let pracovala ve zverimexu a práci jsem si nosila domu… Teď pracuji v oční optice, co děláš ty?

A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli to vaše zvířectvo obstaráváte sami dva? To musí být náročné, ale určitě krásné!

Jo a manžel to prožívá moc (někdy si myslím že snad i víc než já) je fakt úžasnej a moc ho za to miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
30.5.11 20:59

teď v té optice si práci domů nenosíš.Taky jsem zpoměla na dvě vodnice podvodnice Karla a Kralu želvičky vodní,teď je jedna znich nemocná má málo vitamínu A.
Na zvířátka: máme na to tchýni, bratra od přítele se slečnou a adoptivního dědu.Každý to má pěknš rozdělané co má dělat a já jen z okna velím :-D
Teď jsem doma tak dělám Vše co je potřeba.

Hodně jsem pracovala,jedna práce byla málo.Máme s kamarádkou vlastní kolekce bot,do toho jsem dělala recepční (od zmrzliny až po kosmetiku a neb křížem krážem aquaparkem)mé stále místo bylo na Fitness centrum.

Přítel to nechával náhodě ,právě každým neúspěchem jsme si kupovaly a pozbírávaly zvířata.
On emoce nadávaá moc najevo ale když to přijde brečí jako želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
31.5.11 19:14

Ahoj koukám že práce si měla tedy dost, hlavně mě zaujala ta vlastní kolekce bot, pověz o tom něco víc, jak se člověk dostane k vlastní kolekci? Ptám se - mám vystudovanou uměleckou školu a vedle byl i obor módní návrhářství, já ale dělala grafiku.

jo a práci si domu nosím i teď - mám doma spouuustu brýlí i když je nutně nosit nemusím, líbí se mi jako módní doplněk :mrgreen: manžela to taky chytlo (asi je to nakažlivý) no a tak jsme si otevřeli vlastní obchod a dobře jsme udělali, daří se zatím dobře.

Dneska jsme si zaplatili zájezd do řecka na ostrov Tassos, úplná samota a klid, hezká pláž i příroda. Moooc se těšíme už jsme nikde nebyli ani nepomatuju. No a takhle před IVF je poslední možnost odcestovat a až se vrátíme (krásně odpočatí) tak začne stimulace a snad se zadaří. Dneska se mi dokonce zdálo jak mám malý a chystám se kojit :lol: už sem z toho fakt mišuge ta dovolená je fakt potřeba 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
1.6.11 13:28

ahojky holky, muzu se pridat… je mi 26 a stimulujeme na prvni IVFko…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex