Mléčná dieta, kolik lze zhubnout?

446
19.5.14 07:25

Mléčná dieta ??poraďte

Ahooj holky nechce se mi číst x stránek a komentářů.. :) tak bych chtěla založit novou diskuzi zeptat zda jste někdo opravdu zhubl a kolik?? zda se to vrátí hned nahoru??.. já od včera jedu první den.. a zatím úplně v pohodě..stále dobrý hlad nemám jenom spíše ty chutě.. je dobré že jsme do toho šly oba s manželem že doma není nic kromě ovoce, zeleniny, mléka, masa atd… :D všechno jsme minulý týden dojedli :) tak piště piště jak to dopadlo u Vás.. můj otec držel také předevčírem skončil a má 7 dole.. jenom nevím zda je třeba jediný kdo zhubnul tolik nebo jestli zhubne tolik opravdu každý..???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
175
19.5.14 07:35

Ahoj. Já jsem zhubla 9 kg a řekla bych, že se to i udrželo. Jen jsem pak musela dodržovat stejné intervaly pro příjem potravy.
Chutě jsem měla také a ke konci už jsem se cítila taková malátná a nervózní. Ale vydržela jsem. Zkoušela jsem to pak ještě jednou, ale to.jsem po pár dnech vzdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
19.5.14 07:48

Kolika denní dietu jste si dávaly, že jste tolik zhubly? četla jsem totiž že se dá držet více i méně dní.. ale já to teda vydržela myslím jen tři dny.. měla jsem hlad, byla jsem podrážděná, no hnus.. tak jsem se radši pustila do Mačingové..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
19.5.14 08:14

To slyším poprvé co to je za dietu, poučte mě prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.5.14 09:05

@pieters jedná se o mléčnou dietu kde se má prý za 13 dní zhubnout 8 kilo… a prý se při ní mění metabolismus takže by se dva roky nemělo připrat… jasný když člověk hned potom nezačne žrát jak tank.. :D http://sjidelnicek.cz/mlecna-dieta/ tady máš jídelníček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
19.5.14 09:10

Hm, za 13 dní 8kg…to věřím, že s metabolismem pěkně zamává :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
19.5.14 09:16

@telezska co to udělá s tělem po porodu kdyz budu kojit, mate některa zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
19.5.14 09:22

Ctvrty den teto diety jsem sebou doma sekla, dostala jsem vynadano od pritele a pak se poradne najedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.5.14 09:34

DÍKY mléčné dietě jsem zatím zhubla 10 kilo za měsíc (trošku jsem si ji upravila a držela v kuse měsíc). ted jím normálně už měsíc a zatím ani deko nahoře. Ale nedopručuji ji držet poctivě…fakt přibereš. Uprav si to dle svého, aby příjem nebyl tak málo a výsledek bude zaručen, a hlavně to nenabereš vše zpět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.5.14 09:36

@pieters když kojíš nesmíš hubnout 8o do mlíčka se dostávájí škodlivé látky pro miminko :! skus si o tom něco přečíst!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.5.14 09:37

@pieters no při kojení to uritě nezkoušej.. to potřebuješ dostatek jídla a výživy pro dítko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
19.5.14 11:04

@PeBe24 hele moje kamarádka si ji upravila jelikož nesnesla kefír a tvaroh tak místo kefíru si dávala hrnek mlíka a místo tvarohu ovocný tvaroh a zhubla jenom 3 kg za těch 13 dní.. takže ono asi jak kdo když to změní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.5.14 12:12

@PeBe24 já jsem byla na squashi, chodili.jsme pravidelně jednou týdně. Zvládla jsem to, ale jak jsem psala, byla jsem trochu malátná a podruhé už jsem to nevydržela, to mi bylo po třech dnech fakt zle a dokonce jsem skoro omdlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.5.14 12:14

@pieters já bych.do toho při kojení v. žádném případě nešla. Potřebujete dostatečný příjem potravy jak ty, tak.to miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
19.5.14 13:54

@PeBe24 Jelikož nesnáším tvaroh takže piju mléko v 8 (250ml), v 11 normální oběd(normální porce a né příliš tučné, třeba maso s bramborem. Ve tři mléko, v sedm mléko. Další den to samé akorát s jogurtem. Ted si akorát přehazuji oběd, třeba místo večeře v sedm a dopoledne zas jen mléko. Jako hlad trošku je, ale zas se to dá vydržet a není to tak hrozný. :palec: Ale každý by si to měl upravit podle sebe..přidat potraviny jak potřebuje tělo, protože zas každý tělo spaluje jinak. J mám třeba pravidlo 2,5 kg za týden. Víc ne. je blbost 8 kilo za 13 dní..to je hned zpět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková