Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahooj holky nechce se mi číst x stránek a komentářů..
tak bych chtěla založit novou diskuzi zeptat zda jste někdo opravdu zhubl a kolik?? zda se to vrátí hned nahoru??.. já od včera jedu první den.. a zatím úplně v pohodě..stále dobrý hlad nemám jenom spíše ty chutě.. je dobré že jsme do toho šly oba s manželem že doma není nic kromě ovoce, zeleniny, mléka, masa atd…
všechno jsme minulý týden dojedli
tak piště piště jak to dopadlo u Vás.. můj otec držel také předevčírem skončil a má 7 dole.. jenom nevím zda je třeba jediný kdo zhubnul tolik nebo jestli zhubne tolik opravdu každý..???
Ahoj. Já jsem zhubla 9 kg a řekla bych, že se to i udrželo. Jen jsem pak musela dodržovat stejné intervaly pro příjem potravy.
Chutě jsem měla také a ke konci už jsem se cítila taková malátná a nervózní. Ale vydržela jsem. Zkoušela jsem to pak ještě jednou, ale to.jsem po pár dnech vzdala.
Kolika denní dietu jste si dávaly, že jste tolik zhubly? četla jsem totiž že se dá držet více i méně dní.. ale já to teda vydržela myslím jen tři dny.. měla jsem hlad, byla jsem podrážděná, no hnus.. tak jsem se radši pustila do Mačingové..
@pieters jedná se o mléčnou dietu kde se má prý za 13 dní zhubnout 8 kilo… a prý se při ní mění metabolismus takže by se dva roky nemělo připrat… jasný když člověk hned potom nezačne žrát jak tank..
http://sjidelnicek.cz/mlecna-dieta/ tady máš jídelníček
@telezska co to udělá s tělem po porodu kdyz budu kojit, mate některa zkušenosti??
Ctvrty den teto diety jsem sebou doma sekla, dostala jsem vynadano od pritele a pak se poradne najedla ![]()
DÍKY mléčné dietě jsem zatím zhubla 10 kilo za měsíc (trošku jsem si ji upravila a držela v kuse měsíc). ted jím normálně už měsíc a zatím ani deko nahoře. Ale nedopručuji ji držet poctivě…fakt přibereš. Uprav si to dle svého, aby příjem nebyl tak málo a výsledek bude zaručen, a hlavně to nenabereš vše zpět ![]()
@pieters když kojíš nesmíš hubnout
do mlíčka se dostávájí škodlivé látky pro miminko
skus si o tom něco přečíst!!!
@pieters no při kojení to uritě nezkoušej.. to potřebuješ dostatek jídla a výživy pro dítko…
@PeBe24 hele moje kamarádka si ji upravila jelikož nesnesla kefír a tvaroh tak místo kefíru si dávala hrnek mlíka a místo tvarohu ovocný tvaroh a zhubla jenom 3 kg za těch 13 dní.. takže ono asi jak kdo když to změní
@PeBe24 já jsem byla na squashi, chodili.jsme pravidelně jednou týdně. Zvládla jsem to, ale jak jsem psala, byla jsem trochu malátná a podruhé už jsem to nevydržela, to mi bylo po třech dnech fakt zle a dokonce jsem skoro omdlela.
@pieters já bych.do toho při kojení v. žádném případě nešla. Potřebujete dostatečný příjem potravy jak ty, tak.to miminko.
@PeBe24 Jelikož nesnáším tvaroh takže piju mléko v 8 (250ml), v 11 normální oběd(normální porce a né příliš tučné, třeba maso s bramborem. Ve tři mléko, v sedm mléko. Další den to samé akorát s jogurtem. Ted si akorát přehazuji oběd, třeba místo večeře v sedm a dopoledne zas jen mléko. Jako hlad trošku je, ale zas se to dá vydržet a není to tak hrozný.
Ale každý by si to měl upravit podle sebe..přidat potraviny jak potřebuje tělo, protože zas každý tělo spaluje jinak. J mám třeba pravidlo 2,5 kg za týden. Víc ne. je blbost 8 kilo za 13 dní..to je hned zpět ![]()