Mléčná kaše od 4 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Och, jaka tragedie, ze se ctyrmesicni dovoli v nici vzbudit po 4 hodinach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leeeňuleee píše:
Nám budou za pár dní taky čtyři měsíce a taky se chystáme na kaši. Malá se v noci budí po 4 hodinách na jídlo a když papá, tak oči ani neotevře. Tak si myslim že ji to taky prospěje.
nepomůže to vůbec ničemu, je to naprosto zbytečné. Když chceš příkrmy, začni zeleninou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leeeňuleee kase na noc je blbost, zazity zvyk. Jsou to jen sacharidy, lepsi je davat na noc pozdeji zeleninu. Pokud se budi po 4 hodinach, tak je to pekne, necekej, ze Ti po kasi bude spat celou noc. Muze ji navic hur travit a budit se casteji, nevim, v cem by ji mela ta kase prospet
zacala bych zeleninou na obed, at si streva postupne zvykaji. Pak zavedla svacinky a veceri jako posledni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Nevnímám to jako tragédii. Co bych dala za 4 hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala zeleninu od 4. měsíce a kaši (rýžovou mléčnou) jsme začali od 5. měsíce. Dnes (8m) dávám kaši k snídani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
Se mi to nezda jako tragedie. Co takova zapsklost??
jinak dik za ostatni komenty od nezakomplexovanych. S kasi pockame ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xjuklickova
Normalne mi vypije celou flasku, takze to hlad bude. No, za zkousku nic nedame. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prospet v tom, ze by ji nebudil hlad. No mudr mi vcera rekl, at to zkusim, protoze mala je kus zensky..tak vyzkousime a uvidime ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leeeňuleee ja bych si opravdu nestala za tim hladem. Obezni dospely take sni dve porce a rozhodne to neni hlady. Zvyk je zelezna kosile… Syn je take velky a rozhodne nekojim kazdou hodinu co je vzhuru. Ji ve 3 a 6 rano presto ma v 4 mesicich 9 kilo. Kazde dite to ma trochu jinak, ale kazdy plac neznamena hlad to plati u vsech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xjuklickova píše:
@Leeeňuleee ja bych si opravdu nestala za tim hladem. Obezni dospely take sni dve porce a rozhodne to neni hlady. Zvyk je zelezna kosile… Syn je take velky a rozhodne nekojim kazdou hodinu co je vzhuru. Ji ve 3 a 6 rano presto ma v 4 mesicich 9 kilo. Kazde dite to ma trochu jinak, ale kazdy plac neznamena hlad to plati u vsech…
No zkousim vse a prave place dokud nedostane najist.. tak ja nevim :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leeeňuleee jasne, kojene deti si taky na prso zvyknou, ze rvou do te doby nez prso dostanou. Presto nerikam, ze nemas pravdu, ale myslim, ze jeblahove si myslet, ze kase spravy zlozvyk casteho nocniho buzeni. Jak jsem psala dcera se budi jeste ted a taky rve mamo hlad. Lehne k nam do postele a spi az do rana… Dej vedet, jak jste dopadli…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevite tedy prosim, jak ji mam pomoct si odvyknout? Me to buzeni nevadi, jen ji nechci tedy zbytecne precpavat, pokud jde jen o zvyk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leeeňuleee ja bych asi ve 4.esicich nic neodnaucovala, ale neucpavala bych kasi. 4 hodiny jsou myslim uzasne. Jen jsem chtela upozornit, ze ne kazdy plac je hlad a ne vzdy je vhodna kase na vecer.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila si dát v noci vodu? Třeba má po kaši jenom žízeň.
Jinak kaše večer zase vadit nemusí-jsou země, kde doporučují začínat kaší, protože je to nejmírnější přechod k příkrmům.(je z mléka) Některé děti mají problém, když nezačnou zeleninou, některé mají problém, že nechtějí ovoce a nejraději by 3× za den masozeleninu. Naše generace dostávala zpravidla jako první příkrm nastrouhané syrové jablko. Osobně jsem toho názoru, že se začíná zeleninou, protože to je morálně nejsprávnější varianta. Je to nejzdravější. Kaše se doporučuje u nás jako první velmi hladovým dětem a dětem, co málo přibírají.
Pokud ti přijímá kaši bez problémů, nech ji večer a na oběd přidej zeleninu. Jsem pro pravidelnost - když jednou už dávám kaši a pokud je bez problémů, tak kaši dávám dál a přidám oběd, pak svačinu atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit