Mléko Babylove - je hypoalergenní?

36
8.3.12 08:39

mléko babylove - je hypoalergenní???

Ahoj všechny mamči,
chci se zeptat - je mléko z dm babylove i hypoalergenní??? A seženu jej ve všech prodejnách? Jsem z Moravy a tady je prodejen málo a malej sortiment!
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
171
8.3.12 08:52

Ahoj mléko není hypoalergenní , ale je Bio.Ano mají ho na každé prodejně,je to jejich značka,seženeš jí všude. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 08:56

hmmm, já ho právě chtěla zkusit, ale potřebovala bych spíš hypoalergenní…malej má jakousi vyrážku na obličeji a žádnej krém na to nepomáhá, takže se obávám, že to bude atopák…Zatím papá nutrilon obyčejnej a děsí mne ta představa, že je Nutrilon HA tak strašně drahej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
8.3.12 09:01

A nemůže to mít po nějaké kosmetice,nebo pracím prášku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
8.3.12 09:04
matescece píše:
hmmm, já ho právě chtěla zkusit, ale potřebovala bych spíš hypoalergenní…malej má jakousi vyrážku na obličeji a žádnej krém na to nepomáhá, takže se obávám, že to bude atopák…Zatím papá nutrilon obyčejnej a děsí mne ta představa, že je Nutrilon HA tak strašně drahej!

jestli už baští normální Nutrilon, tak mu žádné HA mlíko už nepomůže-to má význam jen dokud se dítě s neštěpenou kravskou bílkovinou nikdy nesetkalo. Takže mu klidně Babylove můžeš koupit…ale spíš kvůli financím, jiný benefit to mít těžko bude. Ne každý ekzém je hned atopák, toho bych se určitě nebála, kor jestli je to jen na obličeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 09:06

napřed jen obličej, ale teď už i suché místo u prsíčka… :(
aha…takže na HA už je teda asi pozdě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
8.3.12 09:11
matescece píše:
aha…takže na HA už je teda asi pozdě :,(

tak tak, HA už nic nezachrání (upřímně, stejně by asi nezachránilo, HA není samospasitelný), ale zašla bych k doktorovi a ukázala mu to. Nevím jak starý mimčo máš, spousta se občas osype nebo vyschne…a zas to časem zmizí, většinou stačí jen promazávat a promašťovat, případně koupat v Linole Fett Ölbad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31290
8.3.12 09:24

tak tak, nemusí to být hned atopák, malý to má taky a dlouhodobým zkoumáním sem zjistila, že to má (na krku) zřejmě z toho, že jak ublinkává, tak mu to tam občas zateče… ;)
v obličeji a v podpaží měl taky červená místa se suchýma šupinkama, ale byla to „jen seborhea“, která vymizela po několika namazáních excipialem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 13:20
Sonask píše:
A nemůže to mít po nějaké kosmetice,nebo pracím prášku?

To si myslím, že ne…použivám Lovelu a aviváž vůbec…a pořád mám tu samou takutou jako při narození a jinde než na tváři a u prsíčka to nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 13:23
elanaa píše:
matescece píše:
aha…takže na HA už je teda asi pozdě :,(
tak tak, HA už nic nezachrání (upřímně, stejně by asi nezachránilo, HA není samospasitelný), ale zašla bych k doktorovi a ukázala mu to. Nevím jak starý mimčo máš, spousta se občas osype nebo vyschne…a zas to časem zmizí, většinou stačí jen promazávat a promašťovat, případně koupat v Linole Fett Ölbad.

U dr. jsme byla minulý týden ve středu a ukazovala jí to…říkala, že pokud to nesvědí, tak je to jen suchá kůže a dala mi vzoreček krému Oilatum. Ale ten nějak nepomáhá. Navíc teda nepoznám, jestli ho to svědí, má tři měsíce a po obličeji si jezdí pořád - od té doby, co zjistil, že má ruce…no a jako drbe se záměrně, nebo jen máchá rukama? To fakt nepoznám.
A s tím HA - fakt už nepomůže - ve smyslu nezmírní následky? Jelikož když má někdo alergie třeba na citrusy, tak je nají a pak ty projevy nemá ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 13:23
Mar__tanka1983 píše:
tak tak, nemusí to být hned atopák, malý to má taky a dlouhodobým zkoumáním sem zjistila, že to má (na krku) zřejmě z toho, že jak ublinkává, tak mu to tam občas zateče… ;)
v obličeji a v podpaží měl taky červená místa se suchýma šupinkama, ale byla to „jen seborhea“, která vymizela po několika namazáních excipialem :palec:

Jojo, na krku od mlíčka to má taky…ale na ten xichtík mu to do těch míst nezatíká - je to jakoby na skráních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 13:25

plus zelená stolice poslední tři dny

No a ještě mne napadlo, poslední tři dny má i zelenou stolici (jednou denně). Vím, že se říká, že na UM je to normál,ale nikdy ji neměl…Může to mít s tou vyrážkou souvislost? Ale vyrážku má déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31400
8.3.12 13:28

víš co, když nemá prokázanou alergii na BKM, tak mu nasazení HA nepomůže…a i na tom HA je napsáno (myslím konkrétně na Nutrilonu), že když už se tělo s BKM setkalo, tak se účinek pravděpodobně neprojeví. Jako logicky, žádné HA není přece léčbou na atopák. Pokud ho viděla doktorka a řekla, že je to jen suchý, tak bych si tipla že to tak je…když nepomáhá Oilatum, tak můžeš zkusit něco jinýho (já třeba používám na malého Excipial mast s mandlovým olejem; těch Excipialů je plno druhů, můžeš jakýkoli jiný, nebo tu Linolu, Lipobase…) a uvidíš, zda něco z toho zabere. Kdyby se to zhoršovalo či šířilo, tak znova k dr., co jiného :( A jestli chceš mít klid v duši, tak HA mlíko kup, Nutrilon je předraženej, ale není jen Nutrilon, žejo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.3.12 13:39

Jako jasně, nepočítala bych s tím, že mu to HA vyléčí…ale že se to třeba nebude objevovat, když se nebude potkávat s tím alergenem. Lipobasi jsem dnes koupila, četla jsem, že je dobrá…takže budu zkoušet. No a není sice jen Nutrilon,ale ty HA jsou vesměs plus mínus pár korun drahý tak nějak stejně. Holt prostě škoda, že sem neměla svoje mlíko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
8.3.12 15:59
matescece píše:
Jako jasně, nepočítala bych s tím, že mu to HA vyléčí…ale že se to třeba nebude objevovat, když se nebude potkávat s tím alergenem. Lipobasi jsem dnes koupila, četla jsem, že je dobrá…takže budu zkoušet. No a není sice jen Nutrilon,ale ty HA jsou vesměs plus mínus pár korun drahý tak nějak stejně. Holt prostě škoda, že sem neměla svoje mlíko :roll:

HA neznamena ze tam ten alergen neni. Jen je bilkovina castecne nastepena, je stravitelnejsi coz by melo predchazet vzniku alergie. Pokud by alergii mel musel by dostavat treba Nutrilon Allergy care, kde je jiz hodne nastepena. Ale u nas teda krome ekzemu byl i prujem 10 x denne, myslim ze to opravdu nebude vas pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová