Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj maminky..Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte některá zkušenosti s mlíčkem Hipp bio combiotic?Přešla jsem na něho v pátek z Beby sensitive,která nás ucpávala a malá měla strašně tvrdé bobky.Od pátku dávám ten Hipp a ještě ho zahuštuji Nutritonem.Malá je docela spokojená už se tolik nekroutí že má bolení.Ale co se mě nezdá tak to je že kaká po každé lahvičce..je to jako hořčice a jakoby vajíčka v tom
Volala jsem doktorce a říkala že to bude tím než si zvykne na to nové mléko.
Po té Bebě jsme kakaly 1 za 24 hod.ale s řevem
Tak nevím jestli to časté kakání je normální?
Je to těžké
jednou se mě nelíbí že kaká málo a potom zase často ![]()
Hipp nedávám, ale to, co popisuješ, je nádherná stolice kojeného dítěte:-), takže bych to uzavřela tak, že mlíčko malé báječně sedí a je pro ni přirozené. Já jsem začala původně s Nutrilonem, ale to měl malý zelenou, tuhou a strašně smradlavou stolici, když jsem přešla na Sunar Nutradefense, kakal zas tak, jako když byl na mateřském mléku (stejně jak to popisuješ Ty, i podobně často). Takže myslím můžeš být vklidu a divím se, že Ti to doktorka neřekla ![]()
Tak to jsem ráda
kdyby nám konečně něco sedělo
Protože jsem začínala na Nutrilonu nenetal,potom zkouška Nutrilon anti-colics kvuli prdíkum a kolikám,to ublinkávala
,pak Beba sensitive..začátek dobrý,ale pak začala malou ucpávat
Nyní Hipp a na zahuštění Nutriton.. ![]()
Ahoj, já jsem u malé začala s Bebou HA, pak sensitive, ale měla hrozný koliky, tak jsem přešla na Nutrilon, to mi začala kakat krev a zjistili nám alergii na mléko, tak jsem měla Nutrilon alergy care, po tom krev nezmizela, tak změna na Neocate a po vymizení všech příznaků alergie, cca v 8 měsících, jsme přešly opět na Nutrilon, ale bylo vidět, že jí po něm hrozně bolí bříško, tak já už zoufalá si řekla poslední pokus a koupila jí Hipp Bio Combiotic a od té doby uplná paráda a máme ho dodnes ![]()
Ahoj zakladatelko!
Můžeš mi prosím tě říct za jak dlouho po přechodu z Beby na Hipp BC1 jste měli „vaječnou“ konzistenci stoličky? My ji máme dva dny, malá byla zabetonovaná z Nutrilonu (prvně z Nutrilonu AR kvůli refluxu a teď i z Extra). No děs, bolesti a křik…teď už pěkně prdínkuje z toho Hippu jen ta stolička je stále hooodně tuhá a je jí málo ( 1× denně malej bobek).
Díky moc!! ![]()
Siam bylo to tak do 3 dnů, ale nakonec jsem přešla na Hami, protože po tom Hippu se jí to zhoršilo skoro na průjem.
Ahojky, přešli jsme taky z Nutrilonu na Hipp BC1, ale četla jsem že po něm mají miminka častěji hlad. Máte s tím nějaké zkušenosti? Jako jak častěji?
Díky ![]()
Ahoj maminky, my pouzivame dlouho hipp bio combiotic 1 a maly vydrzi v klidu 4 hodky, kaka pekne, za chvili uz prejdeme na 2. Jinak nutrilon hruza, koliky se revem, zadne kakani..
Za me je hipp ok! ![]()
Maly byl od porodnice na Nutrilonu a zacal mit problemy, neustale zacpy apod. tak jsem presla na Hipp a po par dnech se vse spravilo, davam mu ho uz tak 6 mesicu a nemuzu si ho vynachvalit akorat bych teda Nutrilon opravdu s Hippem nemichala, me maly jedl kazde 3 hodiny ale nekdy nejedl i 5 hodin bez revu a od 4. mesice mi spi celou noc ![]()
Děkuju
malá mi taky papá každý tři hoďky a v noci spí vkuse i šest hodin. Jsme na Hippu teprve druhý den tak jsem se bála aby nebyla hladová ale zatím vše vypadá že bude v pořádku ![]()
@Nicolletka07 píše:
Děkujumalá mi taky papá každý tři hoďky a v noci spí vkuse i šest hodin. Jsme na Hippu teprve druhý den tak jsem se bála aby nebyla hladová ale zatím vše vypadá že bude v pořádku
neboj, u nás to bylo naopak, Nutrilon nestačil a s Hippem zase klid ve všech směrech ![]()
Ahoj holky, začala jsem mojí dvou a půl měsíční holčičce dávat hipp bio combiotic 1, protože už jí nestačilo moje mlíčko. Dokrmujeme jen jednou za den. Malá mi od narození kakala i několikrát denně, od podání hippu kakala dva dny naprosto ukázkově 1 denně a po těch dvou dnech mi přestala kakat úplně… Myslela jsem si, že všechno spotřebovala, ale po šesti dnech už jsem to nevydržela a pomohla jsem jí rekt. rourkou…a že tam toho chudák měla. Strašně u toho plakala a hovínko bylo tuhý jako pasta.. Doufala jsem, že to bylo jen jednou a už to půjde samo, ale teď už je to zase třetí den bez kakání
jinak krásně prdí, nepláče, je spokojená. Máte někdo stejnou zkušenost? Chtěla bych změnit mlíčko, dost mě to teda mrzí, protože jsem si myslela, že ten hipp bude pro ni nejlepší, ale nevím za jaké, aby to nebylo ještě horší? Mám tu ještě Bebu HA 1, ale četla jsem, že ucpává a to tedy nepotřebujeme… Děkuji předem za rady.
Tak my jsme teda s tímto Hippem byli spokojení, já do něj malýmu dávala kapičky Espumisan a bez problémů. Teď dokončujeme 2. a za chvíli na 3. A dáváš nějaký kapičky? Mě to k tomu doporučila doktorka, dlouho jsem je ale nedávala, malej si na mlíčko zvykl a bylo vše ok.
My ho pijeme od 3 měsíce a problémy nemáme, dávala jsem probiotické kapky, ale kvůli prevenci a ne kvůli kakání.
Zatím máme hipp bio combiotik 1 14dní ale Nikolka kaká i 3× denně což u nutrilonu neměla. Asi každému miminku sedne něco jiného a jedině to vyzkoušet co sedne