Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Holky, kde se dá koupit po Praze mléko HUMANA? Máme teď HAMI, ale už se vyšplhalo na astronomickou částku 170,– za 600g, tak mě napadlo přejít na Humanu. Máte s ní nekterá zkušenost? ![]()
Myslím že tohle mléko prodávají v DM drogerii......
cože 170 za Hami????
mazec, já dávám 120 …
Jo jo, podražili - mrchy…
![]()
Už se skoro nikde nedá koupit za 120,–
Tak tu Humanu mi malá nechce. ![]()
Nechcete jí někdo?
HAMI 600 g za 120,– jsem viděla jen v akci v Rossmannu. Sonko, zkus klasický Sunar. Když je v akci, tak se dá 800 g koupit za 149,– Jinak nejdražší jsem zatím viděla za 179,– Anebo HIPP taky není nejdražší (300 g stojí cca 75,–Kč), ale je dost mastný a špatně se rozpuští. Malý mi pil bez problémů všechno, ale nakonec jsme se ustálili na Sunaru.
Tak sunar ma suverenne nejdrazsi Tesco nebo Interspar. Tam je prodavaji za 199,–Kc. Ja jsme zjistila, ze mleka jsou levnejsi v lekarnach.
My hodne kupujeme i mleko z DM. Tak stoji krabice 129,–Kc, i kdyz neni v akci.
Ahojte,
taky kupujem HAMI za 160Kc a HUMANU jsme meli, dvojka byla v pohode, ale trojku delaji bananovo-vanilkovou a ta Bare nechutna. Ono uz ji moc nejede zadne mleko.
Tesco mě pobaví svojí akcí
Sunar baby za 169 Kč, když já ho kupuju v lékarně za 136 Kč, to je pak šílený!!!
No ona mi Sunar nechce, to je vyzkoušené a hami jsem kupovala dnes v lékarně za 170,– takže úúúúúúžasné
![]()
Já kupuju mléko Humana po 6 kusech zde: https://www.feedo.cz/…necke-mleko/#… mají tak na ně dobré akce a dovezou vám velkou krabici do druhého dne až domů. Nemusím se s ním tahat až z obchodu. A to máme opravdu velkou spotřebu ![]()