Mléko, příkrmy, plenky do zásoby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pleny do 9 kg už radši moc nekupuj, dcera je měla do 6 měsíců - úzké přes stehýnka, velikost 4 používáme už 4 měsíce a furt je dobrá - růst se zpomalí
kaši spotřebuji snad za 5 dní,
sklenky s masozeleninou - jednu sklenku tu větší máme na 3 dny
je to hrozně individuální
ovocnou sklenku 1 na 1 den - když nesní celou dojídám já,
masozelenina mi nechutná, tu bych nedala, tak dávkuji na 3 obědy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,mám možnost si zajet do Německa pro příkrmy, kaše, mléka, pleny a jiné.
Dítě má momentálně 4 měsíce.
Jakou mám koupit zásobu měsíční kaší, příkrmů (až začnu)?
Pleny si umím spočítat, znám totiž denní spotřebu a kolik dítě vyroste měsíčně na kila, stejně tak kolik vypije krabic mléka. Ale jelikož ještě nemá kaše ani příkrmy, nevím, kolik toho tak sní.
Kolik jich vaše děti od 4 měsíců snědli (kaše, příkrmy?) - chci zásobu tak na půl roku, než zas pojedu.
Díky
Kdyby někdo ještě poradil, kolik mimčo přibírá po 4.měsíci života (předpokládám že už to nejsou takové skoky půl kila +- měsíčně jako doteď?) abych věděla do kolika měsíců bude mít 9 kg pleny.
ahojky no ono je těžké přesně poradit kolik toho nakoupit určitě bych brala skleničky po kuse max dvou od každého - od dokončeného 4 měsíce jsou ty první lžičky mrkev, brambor, brolice, dýně, bílá mrkem atd. to jsou 125g… potom jsou dvou druhové mrkev+bambor, dýně+brambor, zeleninová směs, více druhové brambor+špenát+smetana atd. to jsou 190 g…od ukončeného 5 měsíce už jsou menu brala bych 2-3 kusy od každé ty jsou 190g…od ukončeného 7 měsíce to už bych brala tak po 4 kusech od každé ty jsou 220g..od ukončeného 11 měsíce také tak 4 kusy od každé skleničky…můžeš doplnit i polévkami, ale já si je vařila…z ovosných skleniček můžeš vzít po kuse od každé…navíc od 6 měsíců můžeš mačkat banán, strouhat jablíčko…s UM neporadím pač jsem první kojila a syn ho odmítal a od 6 měsíců vzal na milost mlíčko s kaší od Hami to pil do dvou let…kaše jsem u drerky dávala na noc a syn je měl prozměnu ráno většinou 3-4 krabice na měsíc…měli rádi také ty od HAMI jsou rýžové a různé příchutě vanilka, malina, jahoda, merunky…jen ty na dobrou noc je docela zabetonovávali…navíc pak už budeš dávat i piškoty, keksy, křupky rýžové-kukuřičné…tak snad jsem ti trochu pomohla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kanka80 jo, jo to mlíko jim jede
ale já tomu věřím, i když je to „chemie“věřím, že v Nutrilonu mají šechny důležité vitamíny a minerály, které by z obyčejného, třeba kravského(či jiného) mlíka neměli. Také nevím kde bych jiné jak kravské sháněla a taky jestli by jej pili.
Jinak z něj dělám i kaše(husté i nehusté)a do 19m musela být na večer porce kaše+ovoce(příkrm)nebo jsem koupila sezoní ovoce, povařila-podusila a smíchala s ovocným příkrmem. Protože kolikrát jsou v akci jen jablka, tak ať to má zajímavější chuť. Takže já ty příkrmy využívám, hlavně kvůli pestrosti jídelníčku…a zakladatelko
co sušenky? já třeba svačinky moc nedávám, bo by mi pak pořádně nejedli jídla, ale když jsme na vycházce a chci si dát venku v klidu kafe nebo je odměnit po výkonu, tak sušenky zabírají. Jasně budeš je potřebovat až dítě povyroste, takže je čas, ale u nás jsou nepostradatelné.
Beru Sunarky a nebo krtkovy z Alberta. Takové ty „vydatné sušenky“.Hlavně kvůli tomu, že se nedrolí. Vyhýbala jsem se těm kukuřičným, protože v kukuřici nevidím nutriční přínos a hlavně jak to rozcucaj, je to všude ![]()
Takže při dalším nákupu v Německu bych se podívala i po dobrých sušenkách. U nás je to lepší jak kouzlo, zaženou všechny chmury a děti umlčí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit