Mléko, příkrmy, plenky do zásoby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77450
7.8.17 22:07

Pleny do 9 kg už radši moc nekupuj, dcera je měla do 6 měsíců - úzké přes stehýnka, velikost 4 používáme už 4 měsíce a furt je dobrá - růst se zpomalí
kaši spotřebuji snad za 5 dní,
sklenky s masozeleninou - jednu sklenku tu větší máme na 3 dny
je to hrozně individuální
ovocnou sklenku 1 na 1 den - když nesní celou dojídám já,
masozelenina mi nechutná, tu bych nedala, tak dávkuji na 3 obědy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
7.8.17 22:47
@Anonymní píše:
Ahoj,

mám možnost si zajet do Německa pro příkrmy, kaše, mléka, pleny a jiné.

Dítě má momentálně 4 měsíce.

Jakou mám koupit zásobu měsíční kaší, příkrmů (až začnu)?

Pleny si umím spočítat, znám totiž denní spotřebu a kolik dítě vyroste měsíčně na kila, stejně tak kolik vypije krabic mléka. Ale jelikož ještě nemá kaše ani příkrmy, nevím, kolik toho tak sní.

Kolik jich vaše děti od 4 měsíců snědli (kaše, příkrmy?) - chci zásobu tak na půl roku, než zas pojedu.

Díky

Kdyby někdo ještě poradil, kolik mimčo přibírá po 4.měsíci života (předpokládám že už to nejsou takové skoky půl kila +- měsíčně jako doteď?) abych věděla do kolika měsíců bude mít 9 kg pleny.

ahojky no ono je těžké přesně poradit kolik toho nakoupit určitě bych brala skleničky po kuse max dvou od každého - od dokončeného 4 měsíce jsou ty první lžičky mrkev, brambor, brolice, dýně, bílá mrkem atd. to jsou 125g… potom jsou dvou druhové mrkev+bambor, dýně+brambor, zeleninová směs, více druhové brambor+špenát+smetana atd. to jsou 190 g…od ukončeného 5 měsíce už jsou menu brala bych 2-3 kusy od každé ty jsou 190g…od ukončeného 7 měsíce to už bych brala tak po 4 kusech od každé ty jsou 220g..od ukončeného 11 měsíce také tak 4 kusy od každé skleničky…můžeš doplnit i polévkami, ale já si je vařila…z ovosných skleniček můžeš vzít po kuse od každé…navíc od 6 měsíců můžeš mačkat banán, strouhat jablíčko…s UM neporadím pač jsem první kojila a syn ho odmítal a od 6 měsíců vzal na milost mlíčko s kaší od Hami to pil do dvou let…kaše jsem u drerky dávala na noc a syn je měl prozměnu ráno většinou 3-4 krabice na měsíc…měli rádi také ty od HAMI jsou rýžové a různé příchutě vanilka, malina, jahoda, merunky…jen ty na dobrou noc je docela zabetonovávali…navíc pak už budeš dávat i piškoty, keksy, křupky rýžové-kukuřičné…tak snad jsem ti trochu pomohla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
8.8.17 06:43

@kanka80 jo, jo to mlíko jim jede :roll: :lol: ale já tomu věřím, i když je to „chemie“věřím, že v Nutrilonu mají šechny důležité vitamíny a minerály, které by z obyčejného, třeba kravského(či jiného) mlíka neměli. Také nevím kde bych jiné jak kravské sháněla a taky jestli by jej pili.
Jinak z něj dělám i kaše(husté i nehusté)a do 19m musela být na večer porce kaše+ovoce(příkrm)nebo jsem koupila sezoní ovoce, povařila-podusila a smíchala s ovocným příkrmem. Protože kolikrát jsou v akci jen jablka, tak ať to má zajímavější chuť. Takže já ty příkrmy využívám, hlavně kvůli pestrosti jídelníčku…a zakladatelko ;) co sušenky? já třeba svačinky moc nedávám, bo by mi pak pořádně nejedli jídla, ale když jsme na vycházce a chci si dát venku v klidu kafe nebo je odměnit po výkonu, tak sušenky zabírají. Jasně budeš je potřebovat až dítě povyroste, takže je čas, ale u nás jsou nepostradatelné.

Beru Sunarky a nebo krtkovy z Alberta. Takové ty „vydatné sušenky“.Hlavně kvůli tomu, že se nedrolí. Vyhýbala jsem se těm kukuřičným, protože v kukuřici nevidím nutriční přínos a hlavně jak to rozcucaj, je to všude :roll:
Takže při dalším nákupu v Německu bych se podívala i po dobrých sušenkách. U nás je to lepší jak kouzlo, zaženou všechny chmury a děti umlčí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí