Mléko, příkrmy, plenky do zásoby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
A máš tu značku plen odzkoušenou, aby z nich potom neměl výražku? Stejně tak mliko a kaše? Třeba syn má rád jen kaši z DM, Hami, Sunarka atd. mu nechutná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nekupovala bych do zasoby nic, co nemate ozkousene.Kase ti nemusi jist nebo na ne muze byt alergicka.Sice je fajn, ze vis, jak dite roste (kvuli plenam),ale deti nerostou rovnomerne, nybrz skokove, tak aby ses pak nedivila. Jinak ja taky nakupuji do zasoby, ale vzdy radeji mene, nez vice. Jednou jsem koupila 12kartonu ozkouseneho UM a decko mi ho zacalo vehementne odmitat. Jasne, v klidu jsem to prodala, ale vopruz to byl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn kaše třeba odmítal, a týden se mohl utlouct po určitém příkrmu a pak už ho nechtěl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebudu mít problém to za nákupní cenu kdyžtak prodat, mají to tam hodně levné, a jsou to značky jako Hipp příkrmy, nutrilonácký mlíka a další běžné kvalitní značky..
Takže Vás poprosím k tématu, kolik kaší a příkrmů měsíčně spořádají, když jsou plně na UM
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nebudu mít problém to za nákupní cenu kdyžtak prodat, mají to tam hodně levné, a jsou to značky jako Hipp příkrmy, nutrilonácký mlíka a další běžné kvalitní značky..Takže Vás poprosím k tématu, kolik kaší a příkrmů měsíčně spořádají, když jsou plně na UM
Ti nikdo nerekne. Muzes mit zrave dite a taky muzes mit dite nejedlika a budes rada, ze sni par mesicu tri lzicky od chodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nebudu mít problém to za nákupní cenu kdyžtak prodat, mají to tam hodně levné, a jsou to značky jako Hipp příkrmy, nutrilonácký mlíka a další běžné kvalitní značky..Takže Vás poprosím k tématu, kolik kaší a příkrmů měsíčně spořádají, když jsou plně na UM
A to si to fakt neumis spocitat? Jedna sklenka masozelu ci zeleniny denne, jedna davka kase dle davkovani, mliko zhruba co ted vypije minus nahrazene davky dle zavadeni prikrmu… Kdyz nemas problem to pak prodat, tak co resis. ![]()
Jo, plinky 4 jsem davala tak od pul roku, deti mely macaty stehynka a plenky jim byly male driv nez dosahly 9kg.
Nicmene neodpustim si, povazovat zrovna Hipp za kvalitu, to mas z reklamy? Co se pamatuju, tak pulka veci zahustena rýžovou moučkou, treba ve spenatu od 4 mesicu smetana… Takhle ja si kvalitu nepredstavuju. Predrazene blafy popularni pouze kvuli reklamě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Helileli píše:
A to si to fakt neumis spocitat? Jedna sklenka masozelu ci zeleniny denne, jedna davka kase dle davkovani, mliko zhruba co ted vypije minus nahrazene davky dle zavadeni prikrmu… Kdyz nemas problem to pak prodat, tak co resis.
Jo, plinky 4 jsem davala tak od pul roku, deti mely macaty stehynka a plenky jim byly male driv nez dosahly 9kg.
Nicmene neodpustim si, povazovat zrovna Hipp za kvalitu, to mas z reklamy? Co se pamatuju, tak pulka veci zahustena rýžovou moučkou, treba ve spenatu od 4 mesicu smetana… Takhle ja si kvalitu nepredstavuju. Predrazene blafy popularni pouze kvuli reklamě.
Hipp je kvalitní, když umíš číst složení. Např. hrušková bio - obsah 100% hrušky. Nevím jak v čr, ale v německu kde to budu kupovat má toto složení. Umím číst na etiketě, ne na internetu nebo poslouchat báby co kdo říká.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Helileli píše:
A to si to fakt neumis spocitat? Jedna sklenka masozelu ci zeleniny denne, jedna davka kase dle davkovani, mliko zhruba co ted vypije minus nahrazene davky dle zavadeni prikrmu… Kdyz nemas problem to pak prodat, tak co resis.
každopádně sklenka denně když to bude papat, takže jich vezmu na dva měsíce 60 a uvidím.
Plínky se obávám že trojku už ted mu jsou dost natěsno, vezmu už čtyřky, je to velký rozdíl,?? aby je zas nepročůral, to se u velkejch stávalo.. co se týče kaší, mrknu ještě v návodu kolik toho mají sníst… dává se jen na spaní že?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
každopádně sklenka denně když to bude papat, takže jich vezmu na dva měsíce 60 a uvidím.Plínky se obávám že trojku už ted mu jsou dost natěsno, vezmu už čtyřky, je to velký rozdíl,?? aby je zas nepročůral, to se u velkejch stávalo.. co se týče kaší, mrknu ještě v návodu kolik toho mají sníst… dává se jen na spaní že?
Koukám, ze z tebe musi mít marketaci firem s babybusinessem radost.
Promiň, ale tohle mi prostě nedalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
každopádně sklenka denně když to bude papat, takže jich vezmu na dva měsíce 60 a uvidím.Plínky se obávám že trojku už ted mu jsou dost natěsno, vezmu už čtyřky, je to velký rozdíl,?? aby je zas nepročůral, to se u velkejch stávalo.. co se týče kaší, mrknu ještě v návodu kolik toho mají sníst… dává se jen na spaní že?
Tak vyhoda velkych plenek je, ze ti do toho dite nakonec doriste, pokud se nepotykate s nepribiranim a nemas trpaslicka na spodku percentiloveho grafu. A pliny se nezkazi.
Kasi jedno z mych deti netolerovalo na vecer, bolelo ho pak v noci bricho, tak ji mel k snidani.
Sklenicky je dobre vzit nejdriv jednodruhove mensi, kdy a jestli se dite rozji je otazka pro vestce, u mladsiho syna jsem malem bouchla sampus, kdyz snedl po cca mesici poprve 40g prikrmu, starsi s prominutim sezral na prvni dobrou tech 120g a pokracoval by.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Píšu spotřebu jak mimnkovskou, tak ted(23m),protože se nám to moc nezměnilo.
Kluci kaše milují, doteď beru od HIPPU na dobrou noc s keksy(nebo banánovou)milují to. Přímo kaše na lžičku s toho snad nejde udělat(mě teda né)asi bych tam té kaše musela vsypat kvantum. Ovšem na hazuštění mlíka na snídani a večer je supr. A jedí to tak od miminka až dotěď.Tj.cca 1krabice na měsíc.
Jinak jsem kupovala kaše od Nominal, to je kaše co fakt zhoustne, bez přídavků čehokoli.
Mlíko pijí také hodně i teď, takže mi to na jedno dítě vycházícca 1krabice Nutrilonu na 2dny.
Příkrmy 1 sklenička denně. Jak povyrostli je to také 1 sklenka denně+těstoviny, rýže apod. Takže na jedno dítě mi vychází1/2 skleničky na den.
Kdyby ten příkrm nechtěl, tak se dá vždy schovat na jindy a nebo přidat k nějaké příloze co má dítě rádo. Zatím se mi nestalo, že by něco zůstalo nesnědeno…jo a maso v těch malých skleničkách, to je třeba pro mě velká pomoc.Moc maso nejím, takže aby děti měly maso v jídle, tak je to ideální.Tj.cca 1 ta malá sklenička týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@axlpol píše:
Píšu spotřebu jak mimnkovskou, tak ted(23m),protože se nám to moc nezměnilo.
Kluci kaše milují, doteď beru od HIPPU na dobrou noc s keksy(nebo banánovou)milují to. Přímo kaše na lžičku s toho snad nejde udělat(mě teda né)asi bych tam té kaše musela vsypat kvantum. Ovšem na hazuštění mlíka na snídani a večer je supr. A jedí to tak od miminka až dotěď.Tj.cca 1krabice na měsíc.
Jinak jsem kupovala kaše od Nominal, to je kaše co fakt zhoustne, bez přídavků čehokoli.
Mlíko pijí také hodně i teď, takže mi to na jedno dítě vycházícca 1krabice Nutrilonu na 2dny.
Příkrmy 1 sklenička denně. Jak povyrostli je to také 1 sklenka denně+těstoviny, rýže apod. Takže na jedno dítě mi vychází1/2 skleničky na den.
Kdyby ten příkrm nechtěl, tak se dá vždy schovat na jindy a nebo přidat k nějaké příloze co má dítě rádo. Zatím se mi nestalo, že by něco zůstalo nesnědeno…jo a maso v těch malých skleničkách, to je třeba pro mě velká pomoc.Moc maso nejím, takže aby děti měly maso v jídle, tak je to ideální.Tj.cca 1 ta malá sklenička týdně.
Díky, to je přesně to co jsem potřebovala, konečně někdo dokázal napsat k věci:)
Jasně, co dítě nesní, v klidu sním já, je to jen ovoce a zelenina proboha, ne něco co by mě otrávilo
někteří tady z toho dělaj bojovku.
- Citovat
- Upravit
Mam sestimesicniho a od 4,5 mesicu jsem zacala s prikrmy.
Prvni mesic jedl 120 g na obed, a to same ovoce na svacinu.
Tesne pred 6 mesicem uz daval na obed 190 g prikrmu a na svacu 120 g, nekdypridavam i jogurt.
Kasi jsem davala na vecer, 6 polevkovych lzic (cca 45 g) na 150 ml, ac snedl jakoukoliv, radsi mu misto toho davam bilou holandii.
9 kg jeste nema, takze pliny trojky zatim, cca 6 denne, kadi jednou za den.
Na cesty prikrmy kupuju ve sklenickach v rakousku v dm, jinak po vecerech mu delam domaci na dalsi den, a to i ovocny, vse mame od nasich z vesnice, takze vim, ze nehnoji apod. Maso taktez, rikame tomu stastny kralik, stastna kruta a kuratko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@axlpol Máme to stejně, jen toho Nutrilonu pijou míň
malý má jeden 800g na týden
a malá má ještě moje mléko…Jinak to balení kaše máme taky na měsíc a příkrmy taky napůl sklenička
/mají teď 6.měsíců/
Zakladatelko a ještě nějaký čajík
nebo dáváš jen vodu? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
mám možnost si zajet do Německa pro příkrmy, kaše, mléka, pleny a jiné.
Dítě má momentálně 4 měsíce.
Jakou mám koupit zásobu měsíční kaší, příkrmů (až začnu)?
Pleny si umím spočítat, znám totiž denní spotřebu a kolik dítě vyroste měsíčně na kila, stejně tak kolik vypije krabic mléka. Ale jelikož ještě nemá kaše ani příkrmy, nevím, kolik toho tak sní.
Kolik jich vaše děti od 4 měsíců snědli (kaše, příkrmy?) - chci zásobu tak na půl roku, než zas pojedu.
Díky
Kdyby někdo ještě poradil, kolik mimčo přibírá po 4.měsíci života (předpokládám že už to nejsou takové skoky půl kila +- měsíčně jako doteď?) abych věděla do kolika měsíců bude mít 9 kg pleny.