Mlezivo ve 20. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
26.2.12 22:06
dituleska píše:
Lúca T píše:
Neradila jsem s lékařem. Nenapadlo mě to. Myslela jsem , že je to automatický proces…že se to po porodu prostě rozjede. Nebo by to mlezivo mělo téct už před porodem a když mi teď nic neteče, tak nepoteče ani pak? Safra prsa mám velké, ale je fakt , že mě moc nebolely , jak si hodně holky stěžujou. :nevim:
mě nebolí ale děsně svědíííí!!! :pocitac:

Hlavně nevytlačovat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
26.2.12 22:06

Ahoj, mě teče mlezivo už snad od 15 týdne. U prvního těhu to bylo nějak kolem 22 týdne,a kojení v pohodě. Každá to má asi jinak. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
26.2.12 22:08

Lúca: no, já si myslím že po porodu se to rozjede. ;-) mně taky nebolely prsa, jen občas svědily, ale po porodu, to jsem nemohla dát první den ruku nad hlavu aniž by mně prsa bolely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
26.2.12 22:09

to s tím vytlačováním-je to kuli tomu aby se děloha nezavíjela ne??-teda ale mě se tak uleví když trochu vymáčknu,fakt to děsně svědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.2.12 22:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
26.2.12 22:15

Tak já mam taky opační problém sem v 21tt a nic mi neteče :nevim: :nevim: prsa mam nateklé a taky hoodne svědí ale neteče nic, :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
26.2.12 22:27
dituleska píše:
hofka píše:
Normálka. To tady není podobná diskuze ani informace jinde?
jsou ale nikdo tam nepsal že by se mu to stalo už ve 20.tt…a není tato stránka o diskuzích?? :roll:

A o čem se píše tady? ;)
https://www.emimino.cz/…davek-99757/
Proběhlo to minulý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
26.2.12 22:28

Já už si teda nepamatuju jak v prvním těhu, ale bohužel jsem se nerozkojila, syn se odmítal chytit a nekvalitní odsavačkou (což jsem v té době nevěděla) jsem si laktaci zastavila úplně :( , ale pár kapiček mi vždy vytékalo, takže se mi nezastavilo ani ve druhém těhu, které začalo po roce a půl od porodu a teď mi opět vytéká mlezivo. Není to vůbec nic závažnýho, je to normální. Na rozkojení to vůbec vliv nemá a mlezivo je pro novorozeně důležitý. Malý o něj přišel, protože mi byl přiložen až po 3 skoro 4 dnech (byla jsem na JIP díky sekci). A už z porodnice jsme odcházeli částečně na flašce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
26.2.12 22:28

nečetla jsem ostatní příspěvky, ano taky mi to tak nějak kolem 20tt začalo a to že dost, musela jsem mít vložky už :-) sice se prý říká, že to vliv na mléko pak nemá, ale mně se udělalo mléko po porodu velmi rychle a i teď 5m po porodu teče proudem… :roll:

• Citovat
  • Upravit
8265
26.2.12 22:43
dituleska píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se vás zeptat zda je tu některá které se spustilo mlezivo už ve 20.tt? před pár dny jsem zjistila že už mi vytéká,ale pouze pokud se někde opřu,ne samovolně.Také by mě zajímalo,pokud se to některé z vás stalo,co vám na to řekl doktor?děkuji!!

ahoj-me zacalo tect prave v tom 20tt..je to v pohode..nekde jsem cetla, ze od 4. mesice muze zacit vytekat ;) a co na to muj gynekolog??ze uz se prsa pripravuji na svou funkci… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.2.12 22:44
dituleska píše:
docela mě vyděsilo že je to tak brzy.Zase si ale říkám že snad nebudu mít problémy s rozkojením :D

tohle by s tim nemelo mit nic spolecneho..moji segre neteklo v tehu mlezivo vubec a s kojenim problemy nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.2.12 22:46
dituleska píše:
Lúca T píše:
Neradila jsem s lékařem. Nenapadlo mě to. Myslela jsem , že je to automatický proces…že se to po porodu prostě rozjede. Nebo by to mlezivo mělo téct už před porodem a když mi teď nic neteče, tak nepoteče ani pak? Safra prsa mám velké, ale je fakt , že mě moc nebolely , jak si hodně holky stěžujou. :nevim:

me taky svedi-a hlavne dvorce-ty se mi loupou i kdyz je mazu :roll:

Příspěvek upraven 26.02.12 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
26.2.12 22:47
dituleska píše:
to s tím vytlačováním-je to kuli tomu aby se děloha nezavíjela ne??-teda ale mě se tak uleví když trochu vymáčknu,fakt to děsně svědí

no vymackavat se to nesmi :! to mi rikal i gynekolog.. :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.2.12 23:37

Mě taky teklo a taky svědily… Já se Dr. zmínila, ona řekla jen, že je to dobře :mrgreen: asi jo, kojíme už 4 měsíce bez jediného problému :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.2.12 12:51
werunqa píše:
dituleska píše:
Lúca T píše:

me taky svedi-a hlavne dvorce-ty se mi loupou i kdyz je mazu :roll:

Příspěvek upraven 26.02.12 v 22:48

ha, díky za příspěvek, já si připadala jako exot, když se mi loupou dvorce :oops: a nikde jsem o tom nic nenašla…ale já taky mažu. tedy - přítel se velice rád angažuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová