Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
PjckjsANEBjája píše:werunqa píše:ha, díky za příspěvek, já si připadala jako exot, když se mi loupou dvorcedituleska píše:Lúca T píše:mě nebolí ale děsně svědíííí!!!
Neradila jsem s lékařem. Nenapadlo mě to. Myslela jsem , že je to automatický proces…že se to po porodu prostě rozjede. Nebo by to mlezivo mělo téct už před porodem a když mi teď nic neteče, tak nepoteče ani pak? Safra prsa mám velké, ale je fakt , že mě moc nebolely , jak si hodně holky stěžujou.me taky svedi-a hlavne dvorce-ty se mi loupou i kdyz je mazu
Příspěvek upraven 26.02.12 v 22:48a nikde jsem o tom nic nenašla…ale já taky mažu. tedy - přítel se velice rád angažuje
taky jsem o tom nikde nic nenasla..jen ze pri kojeni to muze byt-jako nejaka plisen nebo co..
ale v tehu nevim…porad mazu..se to oloupe, pak je 2 dny klid a nanovo ![]()
werunqa píše:PjckjsANEBjája píše:taky jsem o tom nikde nic nenasla..jen ze pri kojeni to muze byt-jako nejaka plisen nebo co..werunqa píše:ha, díky za příspěvek, já si připadala jako exot, když se mi loupou dvorcedituleska píše:Lúca T píše:mě nebolí ale děsně svědíííí!!!
Neradila jsem s lékařem. Nenapadlo mě to. Myslela jsem , že je to automatický proces…že se to po porodu prostě rozjede. Nebo by to mlezivo mělo téct už před porodem a když mi teď nic neteče, tak nepoteče ani pak? Safra prsa mám velké, ale je fakt , že mě moc nebolely , jak si hodně holky stěžujou.me taky svedi-a hlavne dvorce-ty se mi loupou i kdyz je mazu
Příspěvek upraven 26.02.12 v 22:48a nikde jsem o tom nic nenašla…ale já taky mažu. tedy - přítel se velice rád angažuje
ale v tehu nevim…porad mazu..se to oloupe, pak je 2 dny klid a nanovo
tak u mě je to celkem očekávaný, mám šíleně suchou kůži a loupe se mi běžně, např.v obličeji po šupinkách. jen na bradavkách se mi to nikdy nestalo. ale jelikož se mi dost mění i struktura a barva, brala bych to jako normální součást přípravy na novou funkci
plíseň? to by asi muselo být víc a další příznaky a navíc mi příjde, že jsem někde četla, že plíseň by taky způsobovala praskání, ale já tu kůži mám dobrou…jen se prostě olupuje
a taky dva dny dobrý a pak zas…
No ja teda svoji kuzi nijak extra suchou nemam-na obliceji mam smisenou-misty akne-mastna plet a misty sucha..hlavne celo se mi loupe..a tedka ty dvorce
to ze mi ztmavly a zvetsily se, je normalni..ale to loupani nevim.. ![]()
Mlezivo se přece začíná tvořít okamžitě po otěhotnění,ne? Např já jsem podle toho poznala,že jsem těhotná. Byl to 6.tt a po zmáčknutí bradavky se objevila kapička. A čím více se blížil porod,tak teklo víc a víc.
arkadie píše:
Mlezivo se přece začíná tvořít okamžitě po otěhotnění,ne? Např já jsem podle toho poznala,že jsem těhotná. Byl to 6.tt a po zmáčknutí bradavky se objevila kapička. A čím více se blížil porod,tak teklo víc a víc.
Já teda nemám nic a to jsu 21+2tt a žádne mlezivo
ale to neznamená že nebudu kojit,
![]()
arkadie píše:
tak to teda nevim-me rekl gynekolog, ze od 4. mesice se „muze“ objevit..
Hana89 píše:
Já teda nemám nic a to jsu 21+2tt a žádne mlezivo![]()
![]()
moje segra ho taky cely tehu nemela vubec a kojila
-nema to s tim nic spolecneho..
werunqa píše:Hana89 píše:moje segra ho taky cely tehu nemela vubec a kojila
Já teda nemám nic a to jsu 21+2tt a žádne mlezivo![]()
![]()
-nema to s tim nic spolecneho..
Tak to jo,
![]()
Dřív se to tak prý poznávalo jestli je žena těhu - teda pouze prvorodičky… říkala babi ![]()
Mě to začalo na konci 16tt. Tak jsem se ptala doktora a prý to nemám mačkat a nesahat
Jenže mě ty prsa bolej ![]()
Mně začalo týct teď nějaký dva týdny zpátky. Doktora jsem se neptala. Stačilo mi počíst v diskuzích nebo na netu a očividně to má každá jinak. Hlavně prý nemačkat, pak teče ještě víc ![]()
@Hr4sek22 píše:
Mně začalo týct teď nějaký dva týdny zpátky. Doktora jsem se neptala. Stačilo mi počíst v diskuzích nebo na netu a očividně to má každá jinak. Hlavně prý nemačkat, pak teče ještě víc
Ano..Můj velice vášnivě mačkal prsa, až mu mlezivo stříklo do oka
![]()