Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Hr4sek22 píše:
@Silwinka87 Já si toho ani nevšimla. To ten můj když jsem ležela ve vaně se zeptal co mám na bradavceNejdřív jsem to samozřejmě taky mačkala..
Mám věčně mokrý tričko a zatím jsem si ještě nekoupila tampony do podprsenky tam tam mám kosmetický odličovací
![]()
A to mlezivo je čirý, ale poslední dva dny mnohem hustší a úplně bílý. Teče to teda pěkně, snad to tak bude i potom. Kamarádka to tak měla taky a nakonec byla bez úplně mlíka
A kolikátý jsi týden?
Mě to začalo u prvního nějak v 18tt..Teďka jsem konec 16tt a zatím nic..
@Silwinka87 23tt
Včera jsem se bavila se známou a ona to mlezivo neměla skoro vůbec. Prý až pár dnů před porodem a jen pár kapek.. s mlíkem pak vše v pořádku tak je zajímavý jak to má každá jinak ![]()
Já jsem ve 20.týdnu a taky nic.ale chci se zeptat čím to mažete, mě ty bradavky taky děsně svědí
@luckaa85 píše:
Já jsem ve 20.týdnu a taky nic.ale chci se zeptat čím to mažete, mě ty bradavky taky děsně svědí
Já jsem používala Sudocream..Holky si ještě celkem chválili Bepanthen(za mě nic moc)
@Hr4sek22 píše:
@Silwinka87 23ttVčera jsem se bavila se známou a ona to mlezivo neměla skoro vůbec. Prý až pár dnů před porodem a jen pár kapek.. s mlíkem pak vše v pořádku tak je zajímavý jak to má každá jinak
No, já jsem to mívala třeba ve vaně, jak se ta prsa nahřála nebo když jsem ležela na boku a byl na prsa tlak, tak jsem mívala mokré tričko..
@luckaa85 Třeba já nemažu nic ničím
Co jsem slyšela tak krémy na strie nepomáhají, je to škoda peněz a co se osvědčilo na bradavky tak měsíčková mast a obyč dětskej olejíček. Ten jsem si teda koupila a občas se namažu, i tu měsíčkovou mast mám, ale ta mi momentálně smrdí
Nevím, no.. taky bych si ráda nechala něco doporučit ![]()
@Silwinka87 Taky to tak mám
S přítelem jsme včera leželi u televize a měl mokrou celou ruku ![]()
@Hr4sek22 píše:
@luckaa85 Třeba já nemažu nic ničímCo jsem slyšela tak krémy na strie nepomáhají, je to škoda peněz a co se osvědčilo na bradavky tak měsíčková mast a obyč dětskej olejíček. Ten jsem si teda koupila a občas se namažu, i tu měsíčkovou mast mám, ale ta mi momentálně smrdí
Nevím, no.. taky bych si ráda nechala něco doporučit
Víš co..Ono teďka nějak mazat bradavky nemusíš, to spíš až budeš kojit, to budeš ráda, že si je namažeš.. ![]()
@Hr4sek22 píše:
@Silwinka87 Taky to tak mámS přítelem jsme včera leželi u televize a měl mokrou celou ruku
Je to všude stejné..
Mně teklo při námaze. Třeba když jsem se natáhla do výšky, zvedala něco nebo tak. Nevím od kdy přesně, ale celkem jako že půlku těhotenství. A teda po porodu (plánovaná SC) mi teklo druhý den (řez ve středu v 11, mlíko ve čtvrtek ve dvě - už jsem si prokojila košili), tak jsem byla ráda, že ten vopruz v těhotenství byl k něčemu dobrej ![]()
@Silwinka87 jo sudocrem mám vzorek, tak použiju aspon. @Hr4sek22 no já mám na strie jen z DM od Babylove, krásně mi voní. a olejíček jaký? Aviril, ten dětskej?
já si koupila na ty bradavky něco z rosmana, je to přímo na popraskaný po kojení ale používám to ted, ale to mi právě moc nepomáhá.
@luckaa85 píše:
@Silwinka87 jo sudocrem mám vzorek, tak použiju aspon. @Hr4sek22 no já mám na strie jen z DM od Babylove, krásně mi voní. a olejíček jaký? Aviril, ten dětskej?já si koupila na ty bradavky něco z rosmana, je to přímo na popraskaný po kojení ale používám to ted, ale to mi právě moc nepomáhá.
Tak si to šetři a používej radši ten sudocream… ![]()
@Hr4sek22 me teklo asi od 20 tt. a hodne a pokazdy to silene bolelo a prsni vlozky jsem me ila nekolikrat! Mlika mam pro celou armadu, ale asi to s tim nesouvisi :/
@luckaa85 Jasně, já mám ten obyč Aviril. Včera mi s ním přítel luxusně namasíroval nohy
Já zkusím ten Sudocream. Vypadá to, že dámy si ho chválí ![]()
@Silwinka87 Já si toho ani nevšimla. To ten můj když jsem ležela ve vaně se zeptal co mám na bradavce
Nejdřív jsem to samozřejmě taky mačkala..
Mám věčně mokrý tričko a zatím jsem si ještě nekoupila tampony do podprsenky tam tam mám kosmetický odličovací
A to mlezivo je čirý, ale poslední dva dny mnohem hustší a úplně bílý. Teče to teda pěkně, snad to tak bude i potom. Kamarádka to tak měla taky a nakonec byla bez úplně mlíka