Mlezivo ve 20. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hr4sek22
28.10.13 10:00

@Silwinka87 Já si toho ani nevšimla. To ten můj když jsem ležela ve vaně se zeptal co mám na bradavce :lol: Nejdřív jsem to samozřejmě taky mačkala.. :D Mám věčně mokrý tričko a zatím jsem si ještě nekoupila tampony do podprsenky tam tam mám kosmetický odličovací :lol: :mrgreen: A to mlezivo je čirý, ale poslední dva dny mnohem hustší a úplně bílý. Teče to teda pěkně, snad to tak bude i potom. Kamarádka to tak měla taky a nakonec byla bez úplně mlíka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.10.13 10:03
@Hr4sek22 píše:
@Silwinka87 Já si toho ani nevšimla. To ten můj když jsem ležela ve vaně se zeptal co mám na bradavce :lol: Nejdřív jsem to samozřejmě taky mačkala.. :D Mám věčně mokrý tričko a zatím jsem si ještě nekoupila tampony do podprsenky tam tam mám kosmetický odličovací :lol: :mrgreen: A to mlezivo je čirý, ale poslední dva dny mnohem hustší a úplně bílý. Teče to teda pěkně, snad to tak bude i potom. Kamarádka to tak měla taky a nakonec byla bez úplně mlíka :nevim:

A kolikátý jsi týden?
Mě to začalo u prvního nějak v 18tt..Teďka jsem konec 16tt a zatím nic..

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
28.10.13 10:07

@Silwinka87 23tt :) Včera jsem se bavila se známou a ona to mlezivo neměla skoro vůbec. Prý až pár dnů před porodem a jen pár kapek.. s mlíkem pak vše v pořádku tak je zajímavý jak to má každá jinak :palec:

• Citovat
  • Upravit
1774
28.10.13 10:10

Já jsem ve 20.týdnu a taky nic.ale chci se zeptat čím to mažete, mě ty bradavky taky děsně svědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.10.13 10:11
@luckaa85 píše:
Já jsem ve 20.týdnu a taky nic.ale chci se zeptat čím to mažete, mě ty bradavky taky děsně svědí

Já jsem používala Sudocream..Holky si ještě celkem chválili Bepanthen(za mě nic moc)

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.10.13 10:13
@Hr4sek22 píše:
@Silwinka87 23tt :) Včera jsem se bavila se známou a ona to mlezivo neměla skoro vůbec. Prý až pár dnů před porodem a jen pár kapek.. s mlíkem pak vše v pořádku tak je zajímavý jak to má každá jinak :palec:

No, já jsem to mívala třeba ve vaně, jak se ta prsa nahřála nebo když jsem ležela na boku a byl na prsa tlak, tak jsem mívala mokré tričko..

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
28.10.13 10:13

@luckaa85 Třeba já nemažu nic ničím :lol: Co jsem slyšela tak krémy na strie nepomáhají, je to škoda peněz a co se osvědčilo na bradavky tak měsíčková mast a obyč dětskej olejíček. Ten jsem si teda koupila a občas se namažu, i tu měsíčkovou mast mám, ale ta mi momentálně smrdí :mrgreen: Nevím, no.. taky bych si ráda nechala něco doporučit :palec:

• Citovat
  • Upravit
Hr4sek22
28.10.13 10:15

@Silwinka87 Taky to tak mám :) S přítelem jsme včera leželi u televize a měl mokrou celou ruku :lol:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.10.13 10:15
@Hr4sek22 píše:
@luckaa85 Třeba já nemažu nic ničím :lol: Co jsem slyšela tak krémy na strie nepomáhají, je to škoda peněz a co se osvědčilo na bradavky tak měsíčková mast a obyč dětskej olejíček. Ten jsem si teda koupila a občas se namažu, i tu měsíčkovou mast mám, ale ta mi momentálně smrdí :mrgreen: Nevím, no.. taky bych si ráda nechala něco doporučit :palec:

Víš co..Ono teďka nějak mazat bradavky nemusíš, to spíš až budeš kojit, to budeš ráda, že si je namažeš.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
28.10.13 10:16
@Hr4sek22 píše:
@Silwinka87 Taky to tak mám :) S přítelem jsme včera leželi u televize a měl mokrou celou ruku :lol:

:lol: Je to všude stejné..

• Citovat
  • Upravit
11565
28.10.13 10:38

Mně teklo při námaze. Třeba když jsem se natáhla do výšky, zvedala něco nebo tak. Nevím od kdy přesně, ale celkem jako že půlku těhotenství. A teda po porodu (plánovaná SC) mi teklo druhý den (řez ve středu v 11, mlíko ve čtvrtek ve dvě - už jsem si prokojila košili), tak jsem byla ráda, že ten vopruz v těhotenství byl k něčemu dobrej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
28.10.13 12:45

@Silwinka87 jo sudocrem mám vzorek, tak použiju aspon. @Hr4sek22 no já mám na strie jen z DM od Babylove, krásně mi voní. a olejíček jaký? Aviril, ten dětskej?

já si koupila na ty bradavky něco z rosmana, je to přímo na popraskaný po kojení ale používám to ted, ale to mi právě moc nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
28.10.13 12:51
@luckaa85 píše:
@Silwinka87 jo sudocrem mám vzorek, tak použiju aspon. @Hr4sek22 no já mám na strie jen z DM od Babylove, krásně mi voní. a olejíček jaký? Aviril, ten dětskej?já si koupila na ty bradavky něco z rosmana, je to přímo na popraskaný po kojení ale používám to ted, ale to mi právě moc nepomáhá.

Tak si to šetři a používej radši ten sudocream… :)

• Citovat
  • Upravit
2235
28.10.13 13:02

@Hr4sek22 me teklo asi od 20 tt. a hodne a pokazdy to silene bolelo a prsni vlozky jsem me ila nekolikrat! Mlika mam pro celou armadu, ale asi to s tim nesouvisi :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
28.10.13 13:51

@luckaa85 Jasně, já mám ten obyč Aviril. Včera mi s ním přítel luxusně namasíroval nohy :mrgreen: Já zkusím ten Sudocream. Vypadá to, že dámy si ho chválí :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová