MLM obecně - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Malina15 nene, to se mýlíš, tisíce pro mě znamená od 2 tisíc výš, takže splňuješ ![]()
a kolik teda těch lidí pod sebou máš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha. Takže to bych asi 600.000 nedostala?
Nebo jestli mi dáš na někoho z nich kontakt, já bych jim napsala.
Pak bych sem dala nějaké info co mi napsali, přijde mi to nejak hodně peněz. Ale dneska jsou ti studenti šikovní, to pořad někde píšou jak vydělávají měsíčně statisíce na tom YouTube. A taky by tomu člověk nevěřil hned že to jde.
Díky @Malina15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jsem psala asi 11. Přeci jen já to dělám 2 měsíce a ty kamarádky našly každá +- 2, které do toho šly taky
Ještě je brzy na to soudit, jak to půjde, ale pokud se to rozroste, mohlo by to být zajímavý
Hlavně je super, že s tím není žádná práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na mě to vybaflo někde na internetu, tak jsem jim zkusila napsat na mail
multilevelam@gmail.com . ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malina15 píše:
Jak jsem psala asi 11. Přeci jen já to dělám 2 měsíce a ty kamarádky našly každá +- 2, které do toho šly takyJeště je brzy na to soudit, jak to půjde, ale pokud se to rozroste, mohlo by to být zajímavý
Hlavně je super, že s tím není žádná práce.
Jasně, jen si musíš kupovat ty jejich hnusný a předražený výrobky.
- Citovat
- Upravit
To jsem si taky říkala, ale ve výsledku to tolik předražené není. Jak jsem psala, kupujem tam těstoviny za 35 500g (jsou to ty dobrý hrubý), kafe 250 g za 110 + máme zřízené tarify od O2 a televizi… Ve výsledku není tak těžký složit tu 1000, jsou tam i plyn, elektřina apod. Všechno, co normálně platíme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já třeba italský Barilla kupuju 500g za 18-20 Kč a to je teda skoro jednou tolik ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já Barilla našla teda dražší http://testoviny.heureka.cz/…ghetti-500g/
Ale mně jde o to, že kupujeme a zároveň vyděláváme. V tom mi to přišlo zajímavý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Tak já třeba italský Barilla kupuju 500g za 18-20 Kč a to je teda skoro jednou tolik
Kde? Zase nám nekecej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte nekdo s těmi produkty Amway zkušenosti? Mě přijdou fajn, ta cena je normální. Většina lidí co to kritizuje to totiž nikdy neviděla podle diskusí co jsem četla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicollca píše:
Kde? Zase nám nekecej
Nekecám, jezdím pro ně do Německa ![]()
A když uděláte velký nákup, tak se to hodně vyplatí… ![]()
drážďany kaufland, brala jsem toho dost, takže mám ještě zásoby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicollca Já jsem kvůli Amway přišla o kamaráda a kamarádku. Je to totální vymývárna mozků. Za nějakou dobu se nebyli schopni bavit o něčem jiném. A konec byl, když mě kamarád pozval na kafe a vyklubala se z toho hromadná přednáška Amway.
- Citovat
- Upravit
@Elenloth jj kdysi mě též kamarádka vytáhla na fajn odpoledne…bylo z toho shromáždění amway a verbování nových duší…a všichni všem hrozně tleskali… ![]()
Výrobky špatné nebyly, ale tím jak to byly koncentráty, tak pořizovací cena byla vyšší…a hlavně mě odradila ta vlezlost prodejců…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicollca píše:
Máte nekdo s těmi produkty Amway zkušenosti? Mě přijdou fajn, ta cena je normální. Většina lidí co to kritizuje to totiž nikdy neviděla podle diskusí co jsem četla…
máma dělala amway asi před 15 lety…výrobky měli super, tehdy jako velká kvalita, zvlášt nějakej čistič na umaštěný spoprámk či co…měl v sobě něco jako kyselinu nebo hydroxid…nevím prostě to vždy dělala v rukavicích, natřela černý hrnec a za 30 min ho jen opláchla a on byl zase krásně stříbrný a to…prostě super, ale pak to přestala dělat, když jsme neměli peníze…ono je to o tom stejně jako 99% mlm, že sice jí to třeba 5000kč hodilo, ale sama nakoupila za 3500kč, takže výdělek byl tím pádem 1500kč a to ješě třeba provolala x stovek jak obvolávala kamarádky, že má nějakou novinku atd…mlm kde se prodává je možná dobrý pro někoho kdo by ty výrobky kupoval normálně a nepotřebuje výdělk, ale spíš třeba jen ušetřiot na nákupech, pak je to pro něj dobrý…jinak ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicollca píše:
@Premek_Orachaha. Teď vážně. Čemu vadí, že 60% zboží spotřebují prodejci? Tak prostě jen přestanu kupovat Ariel a budu kupovat prášek z MLM. Budu ho mít za stejnou cenu a ještě dostávat bonusy z prodeje. V čem by to tedy mělo vadit?
Já jsem někde četla, že ty provize jsou kvůli tomu, že zboží z MLM nemusí mít na rozdíl od běžných produktů reklamu. Je to možné?
Nevěř tomu, že zboží u MLM je i s odečtením tvé provize za cenu zboží stejné kvality z obchodu. A to s tím marketingem… fakt tomu věříš? Fakt nemají žádné katalogy, fakt nemají náklady na prodej, distribuci zboží atd.? (Ano, často je nemají,,oni," protože je přenesou na zprostředkovatele zapojené níže v distribuční síti…)
Neříkám, že to někomu nemůže jako brigáda pomoci. Zejména mezi ženami a s věcmi jako je kosmetika. Třeba Oriflame je asi celkem cajk (o Amway, herbalife apod, si to nemyslím). Ale fakt pozor na to, že z dost lidí se pak stávají otravové, co při každém setkání zjišťují, jestli něco nepotřebuješ…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit