Množství Pharmatexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
54
17.6.14 00:26

Nazdárek, tak jsem se zařekla a skoncovala jsem s HA, i když mamka byla proti, ale což, jsem dospělá, tak proč ne? Hlavně i přítel souhlasil ;) tak jsem šupačila do lékárny a koupila si Pharmatex krém… Super zjištění že mě i příteli vyhovuje :) a teď k mé otázečce :) nemáte některá spočítané kolik styků ta jedna tubička vydrží? :D já vím blbej dotaz ale mám Pharmatex krátce tak se ptám :) děkuji za odpovědi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
17.6.14 00:36

Pokud si dobre pamatuji, byvalo to 10-12, jestli za ty roky nezmenili velikost baleni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
17.6.14 00:38

@ugluk píše:
Pokud si dobre pamatuji, byvalo to 10-12, jestli za ty roky nezmenili velikost baleni :)

Teď má balení myslím 75g :) ale abych nekecala :D a děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.12.14 16:33

Ahoj všechnyjsem tu nováček a nenašla jsem odpověd na svouji otázku:)..Vysadila jsem HA a hledala jsem něco co je spolehlivé a bez hormonů.. Pharmatex jsem koupila a už byl dvakrát odzkoušený.. pálil mě trochu jen na poprvé.. ale k mé otázce:) Když jste používaly úspěšně pharmatex po nějaký čas, nechávaly jste přítele se udělat do vás nebo ven?
Jsou to starší příspěvky tak snad mi někdo odpoví :) díky:) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.14 16:45

@Mirusska s Pharmatexem vždycky do mě. Já se nikdy nebála, i když jsme ho použili poprvé.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
8.12.14 16:51

Normálně dovnitř, ale fakt s tím, že kdyby náhodou, tak to pro nás nebude překvápko. Ale ochránil nás :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
8.12.14 16:51

Do me, prisla bych o to nejlepsi ;)

• Citovat
  • Upravit
13
8.12.14 19:43

No je mi 20 a jsem teprve v prváku na vejšce..takže právě kdyby náhodou zatím nechci :) i když přítel by i chtěl:D ale nejdřív chci udělat školu a pak mimčo:) tak děkuju za rady děvčata:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1356
6.8.15 12:39

množství krému

Ahoj,
taktéž užívám krém, ale zavádění aplikátorem je zabiják nálady a taky mi to množství krému přijde obrovské.
Užíváte některá krém jenom nanesením prsty nebo tak? Jaké množství je dostačující? :)
Děkuju za odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital