Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Z této fotky bych řekla, že dobrý
Není to moc zblízka no.., ale pěkné vlasy
@Tichošlápek píše:
Ja bych to teda šmikla, dodala tvar a odlehcila
O kolik? Mam je strasne jemny, a rikam si ze uz je to asi prehnane dlouhy
@Anonymní píše:
O kolik? Mam je strasne jemny, a rikam si ze uz je to asi prehnane dlouhy
Za mne - vzala bych to max kousek pod ramena - tam jak se ti to začíná jakoby zužovat. Mam podobne vlasy a takhle dlouhé uz to nevypadá nic moc - slabe a unavené
Ja bych nestrihala, ale asi jsem ted ovlivněna sebou. Nechavam si dorust do pasu (sazka s mym tatkou
)
Možná konečky, ale takhle se to blbě poznává, chtělo by to třeba fotku s culikem podle toho se hustota určuje líp ![]()
Srovnala bych je do jedne rovine. Zastrihla rovne a dotupa, zadny oblouk jak vidim na fotce. Vlasy tak budou vypadat hustejsi, kdyz nebudou ty ruzne dlouhe konecky.
Já bych to střihla po lopatky. A udělala něco s tou barvou. Asi to má být ombré, ale vypadá to jako letitý odrosty.
@Čičorečka píše:
Já bych to střihla po lopatky. A udělala něco s tou barvou. Asi to má být ombré, ale vypadá to jako letitý odrosty.
Jo ja vim to musim opravit, jdu ted ke kadernici tak premyslim co s tim
Ja bych to taky strihla, cca k tem lopatkam aspon a do jedny dylky. Pokud mas jemny rovny vlasy, bude to vypadat lip
a sjednotit barvu - souhlas ![]()
Holky diky. Tak ja to asi trochu smiknu a reknu ji at mi tu barvu sjdnoti. Prece jen to je uz fakt dlouhy na tu kvalitu
@Anonymní píše:
Holky prikladam foto. Pripadaji vam me vlasy moc ridke? Mam se ostrihat?
Ano jsou řídké… ![]()
Holky prikladam foto. Pripadaji vam me vlasy moc ridke? Mam se ostrihat?