Spalovač s Efedrinem - máte pozitivní zkušenost?

7112
21.1.19 13:04

To

Se normálně prodává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25
21.1.19 13:04

@edding400 prisel mi ze slovenska a ti ho maji z usa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.1.19 13:18

Tak jasne ze to funguje je to Efedrin!!! proboha.

• Citovat
  • Upravit
25
21.1.19 13:20

@ludmilaadamkova Mate osobni zkusenost ? Pokud ne, diskuze neni smerovana na Vas, proboha !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.1.19 13:23

Tak jinak je to sracka na jatra a ledviny a ano funguje to. Taky si muzes rovnou dat pred kardiem lainu. To je jeste ucinejsi. Bacha na pitnej rezim.

• Citovat
  • Upravit
35438
22.1.19 12:50

Efedrin sám o sobě může při dlouhodobém a nadměrném používání způsobit psychickou i fyzickou závislost.Při užití s větší dávkou kofeinu v některých případech dochází k třesení rukou, silnému bušení srdce a nastává střídání tělesné teploty (teplo-zima). Efedrinizmus je chronická otrava efedrinem, která se projevuje pocením, nechutenstvím, svíráním v oblasti srdce, podrážděností a výbuchy náhlého hněvu. To nevypadá moc pozitivně. :think: Raději bych se zaměřila na správný jídelníček, dostatek pohybu, duševního klidu a případně lékařské vyšetření, jaký je důvod nějaké výraznější nadváhy. Co se týká správné výživy, můžeš se poradit zde .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.1.19 17:43

@Kris243
Takovou blbost jako indikovat i sám dlouhodobě orální efedrin jsem už dlouho neslyšel. Jinak na hubnutí to bude mít efekt výbornej to jo. Ale pokud ho budeš brát dlouhodobě bude to pro tělo neskutečná zátěž a ve chvíli, kdy přestaneš se objeví únava, nevolnosti, pravděpodobně silné pocení,… Plus k tomu všemu budeš mít kila i s několika dalšíma navíc zpátky.
Dobrá práce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
23.4.19 13:01

@Kris243 Ahojky, můžeš mi prosím napsat SZ?…mám otázku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.4.19 15:28
@Kris243 píše:
Ahoj, je tu nekdo, kdo bral spalovac s efedrinem a videl pozitivni vysledky? Ja konkretne uzivam Black Mambu. :srdce:

Ahoj, chtěl bych se s vámi podělit a své informace ohledně efedrinu které vás asi moc nepotěší.. Efedrin se v dřívějších letech používal v profesionální kulturistice jako nejúčinější spalovač tuků ale pouze do té doby než se objevili jeho vedlejší účinky poté ho zařadili jako dopingovou látku a tím pádem ho zakázali pro profesionáli. V současné době efedrin u nás není volně prodejný nebo jsem ho nikde neviděl a kdyby se mohl prodávat byl by ho narvanej regál ;) Efedrin nebo pseudoefedrin se používá pouze v některých lécích :) Produkt Black Mamba obsahuje Ephedran (pregnan, megastigmánové glykosidy) pravý efedrin se dělá z rostlin nejčastěji z chvojníku čínského (Ephedra sinica)… Ephedra je rod čítající asi 40 druhů rostlin ;) Jinak co vím tak jediná legálně dostupná látka která opravdu pomáhá odbourávat tuk je Synephrin.. Další látky které účině spalují tuk se nedají sehnat legální cestou od různých stymulačních drog až přes růstový hormon a peptidy :) Pokud má někdo podstatné argumenty že to takhle není rád si je přečtu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
24.4.19 15:37

A nebude levnější sehnat si pervitin? ten je efedrinu plnej :D ne, vážně, efedrin je normální droga, velkýho bacha!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
24.4.19 18:15

@mayerka ano to by bylo jednoduší přece jen pervitin by se měl správně dělat s efedrinu ale jelikož asi nebude lehké ho sehnat tak se používá pseudoefedrin který se vytahuje z prášků :) Asi by se dalo říct že pervitin je produkt který maximalizuje a prodlužuje účinky efedrinu to je tedy jen moje domněnka jestli to tak opravdu je netuším :) Ovšem za účelem hubnutí bych ho rozhodně nepoužíval asi tak 90% lidí mu propadne a jsou z nich docela trosky takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.5.19 21:20

@Kris243 dobrý den, jaké jsou vaše zkušenosti s mambou? Mám ho doma a mám trochu strach ho brát :lol: máte nějaké výsledky? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77104
5.5.19 21:26

@Chazka a tak asi to funguje dobře, všichni feťáci jsou hubený až až :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
6.5.19 08:33

@M143 Samozřejmě, že je to lék, droga :nevim: a jako všechny léky má své vedlejší a nežádoucí účinky. může zrychlit srdeční činnost, zvýšit krevní tlak, znesnadnit spánek, či dokonce vyvolat halucinace. A jako většina léků může vyvolat kožní vyrážky a svědění kůže. Jako léčivo se používá proti otoku sliznic. :nevim: Vyzkoušet můžeš, ale určitě to není k dlouhodobému braní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková