Moderní tĕhulky, potrpíte si na módu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8504
22.11.13 08:51

@karafiatek Já jsem sice porodila prvního sviště letos v březnu, ale tak snad nejsem zas tak off topic :) Já jsem se sobě v těhotenství teda strašně líbila :mrgreen: Nosila jsem obepnutá trička (což jsem předtím nenosila, jelikož jsem zdaleka neměla ploché břícho) a celkově se mi moje oblečení v těhu líbilo. Ze začátku těhu džíny a kalhoty z HM, pak už jen legíny, jelikož jsem na sebe nic jinýho nedostala. Trička jsem měla asi 2 z HM z těhotesnké kolekce, jedny elastické šaty a bundy měly hrozný, takže jsem nakonec koupila XL zlatavou prošívanou dlouho bundu z Manga na zimu. A snažila jsem se se líčit, nosit doplňky apod. Celkově mi přijde moje těhotenství jako jedna pohádka, cítila jsem se úžasně, chodila jsem i celkem dlouho do práce se vším všudy a považuji ho za moje nejhezčí období. To jsem měla čas jen pro sebe, ted mám 8 měsíčního šotka a skáču kolem něj :mrgreen: Na druhé těhotenství se těším, ale už to nebude taková pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.11.13 08:52

Já byla těhotná víceméně přes zimu a docela blbé. Měla jsem obrovský pupík, takže ze začátku jsem ještě využila pár původních kousků, ale tak od 4.měsíce jsem musela kupovat těhu rifle, pak ještě jedny, pak jsem měla ještě jedny společenské černé kalhoty a nějaké těhu trička. Do zimní bundy jsem se vešla tak 2× a musela si koupit kabátek. Doplňky jsem nějak nedolazovala..Byla jsem ráda, že jsem, ale taky jsem nevypadala špatně :)Prostě klasika :dance: Příští těhu jsem zahlásila, že chci přes léto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.11.13 08:52
@Tapeta píše:
@karafiatek Já jsem sice porodila prvního sviště letos v březnu, ale tak snad nejsem zas tak off topic :) Já jsem se sobě v těhotenství teda strašně líbila :mrgreen: Nosila jsem obepnutá trička (což jsem předtím nenosila, jelikož jsem zdaleka neměla ploché břícho) a celkově se mi moje oblečení v těhu líbilo. Ze začátku těhu džíny a kalhoty z HM, pak už jen legíny, jelikož jsem na sebe nic jinýho nedostala. Trička jsem měla asi 2 z HM z těhotesnké kolekce, jedny elastické šaty a bundy měly hrozný, takže jsem nakonec koupila XL zlatavou prošívanou dlouho bundu z Manga na zimu. A snažila jsem se se líčit, nosit doplňky apod. Celkově mi přijde moje těhotenství jako jedna pohádka, cítila jsem se úžasně, chodila jsem i celkem dlouho do práce se vším všudy a považuji ho za moje nejhezčí období. To jsem měla čas jen pro sebe, ted mám 8 měsíčního šotka a skáču kolem něj :mrgreen: Na druhé těhotenství se těším, ale už to nebude taková pohoda.
:D :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
22.11.13 08:53

Na zimu je to fakt des. Jsem ted v 7 mesici sehnat tehu bundu za rozumny peniz je boj. Jinak se snazim i jako tehu chodit hezky oblecena. Kalhoty samozrejme tehu a k tomu mam bud tehu vrsek ale tech moc nemam spis to resim tunikama, vetsi tilko + svetry ktery maji zapinani jen uprostred a tak si brisko hezky couha ven :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
22.11.13 08:54

@Elen8 …já tohle vyřešila klínem, je to pohodlné, je v barvách bundy a investice byla cca. 130,– Kč :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
22.11.13 08:55

@Tučňáčci
Měla jsem to obráceně, první přes léto, v těch hicech se to fakt nedalo, tak jsem chtěla druhé přes zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
22.11.13 08:56

Snazim se vypadat dobre i v tehotenstvi. V podstate jsem si zadne tehotenske veci neporizovala. V lete to bylo v pohode, to jsem nosila ruzne saty a bylo to pohodlne. Ted uz je to horsi, poridila jsem si vetsi jeansy, ale ne teda tehotenske, jen s nizkym pasem, aby netlacily na brisko. Kombinuju je s elastickymi tricky popr. kosilemi a kozesinovymi vestickami nebo kozisky. K tomu kozacky, hezky satek, kabelku a jdu. Libi se mi zduraznovat brisko a taky se mi libi upravene maminky. Snazim se o sebe pecovat a vypadat dobre i v tehotenstvi. Ale zase je pravda, ze nemam deti, takze to mam asi jednodussi. Uvidim, jak mi ta pece pujde s malou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
22.11.13 08:58

Jj a legíny jsou opravdu pecka věc…@Elen8 no o bundě mi ani nemluv :) Musela jsem koupit těhu kabátek tuším za 1500,– Protože pupík byl fakt velký..A jak jsem porodila a jela z porodnice v tom kabátu, tak to na mne viselo jak nevím co..Svetry jsem neřešila, bylo mi furt vedro..Takže mi stačilo tričko s 3/4 rukávem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
22.11.13 08:59

Já jsem teda za těhotenskou módu utratila celkem dost, riskla jsme to a hodně objednávala z otta nebo jsem nakupovala v HM, měl jasem toho hodně a hezký kousky a i pohodlný, svoje oblečení jsem nosila jen tílka ze Sama jsou hodně elastický, tak se napnuly, problém byl s botama, měla jsem šíleně nateklý kotníky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14475
22.11.13 09:04

Těhotenský kalhoty jsem nosila již ve čtvrtém měsíci, klasické mě tlačily, pak jsem měla těhotenské legíny na doma. U obojího jsem byla ráda, že jsem pořídila tak brzy, břicho jsem měla obří a do ničeho „normálního“ bych se jistě nevešla. Trička normální, jen ve větší velikosti, teď je mám tak akorát (dva roky po porodu) :zed: :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8504
22.11.13 09:06

A abych to ještě doplnila, mě ty vysoké pasy u těhot. kalhot a legín tuze vyhovovaly, bylo to taaaak pohodlné! Dost jsem nosila tílka z HMka - vedou to jako elastické šaty bez ramínek, stojí to do 200 Kč, nevím přesně - měla jsem tři barvy - takže přes břicho pěkně dlouhé, pod to černé těhu punčochy nebo legíny a na to už třeba normální tuniku, triko apod. Já nabrala 25 kg že jo, takže žádná drobota, co by oblekla normální věc :mrgreen: A když jsme chtěli vyrazti na procházku do přírody třeba v unoru, tak jsem musela vízt manželovu Columbii bundu, padla mi celkem skvěle s tím bubnem a k tomu kulich s obří bambulí. No roztomilá jsem byla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdyby to tak šlo vrátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
22.11.13 09:08

Neměla jsem jediný těhotenský kus oblečení. Nosila jsem legíny a delší trika nebo tuniky. :-) Ale rodila jsem v září - zadělali jsme okolo Vánoc, příště zaděláme někdy na podzim, ať se s tím pupkem netahám přes léto :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1039
22.11.13 09:13

Po tom co mě začaly děsně tlačit džíny na břiše jsem přešla na legíny, je mi v nich skvěle, nosím k tomu teď vysoké kozačky a delší světr. Pak mám ještě dvě těhu trička, ale zatím je nepotřebuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
22.11.13 09:25

Ja nejak nechapu, jak to nekdo vykryje bez tehotenskych kousku 8o
ja se do bezneho obleceni nevejdu od 3 mesice. takze mam 3 tehu-jeansy, tehotenske leginy, trictvrtaky na doma, tricka, 2 svetry a asi 5 halenek a kosil. jo a z minuleho tehotenstvi 4 tehotenske saty, ale ty jsou mi ted v zime celkem k nicemu.
ne ze by me bavilo za to utracet, ale nevim, v cem bych jinak chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
22.11.13 09:26

Jj legíny, ty jsem taky unosila, rodila jsem v srpnu, takže šatičky a legíny, šaty jsem teda nosila netěhu, ale tim břichem byly spíš jak tuniky, taky jsem chodila hodně do divadla tak jsem potřebovala společenský kalhoty, měla jsem v těhu státnice, takže jsem toho pořizovala dost a nelituju, cejtila jsem se dobře, dvě tuniky nosím i teď, zbytek mám uloženej, kdyby náhodou někdy druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat