Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Temaho píše:
@GabinkaCh A víš, že je Bible v povinný četbě na ZŠ? To bys uplně stejně mohla říct, že jsou jim k ničemu dětský říkadla.
Navíc pro věřící lidi je to naprosto základní věc. Vedu děti k tomu co považuju za správné.
Fakt, jo? Které části? (Celá snad ne, to by bylo dost sousto.) A ona ještě existuje povinná četba?
@Knihomyš No, celá ne a nemusí to být vyloženě klasická Bible. Ale biblické příběhy např. od Olbrachta tam určitě patří. Povinná četba pořád je, záleží asi na škole, ale mně to přijde naprosto v pořádku. Ráda bych aby moje děti měly ke knihám vztah, navzdory dnešní digitální době.
@Temaho píše:
@Knihomyš No, celá ne a nemusí to být vyloženě klasická Bible. Ale biblické příběhy např. od Olbrachta tam určitě patří. Povinná četba pořád je, záleží asi na škole, ale mně to přijde naprosto v pořádku. Ráda bych aby moje děti měly ke knihám vztah, navzdory dnešní digitální době.
Přesně tak.
@Temaho moje rec, je dobre ze si o tom deti udelaji predstavu, vetsina z nich bude koukat na ty moderni filmy a ty pribehy se jim akorat pomotaj…
Moje deti nebaví žádná
Spis detska bible, kde jsou alespon pribehy. Jenze kdyz to orezou ze vsech brutalit, tak to zase leckdy nedava smysl.
Ahoj, já chci koupit Moje malá bible s moje dětské modlitbičky. Od Christiany Goodings. Samozřejmě v české verzi. Tak uvidím, jestli se budou líbit.