Modlitby pro děti - knihy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Qwentin
23.10.17 18:48
@Temaho píše:
@GabinkaCh A víš, že je Bible v povinný četbě na ZŠ? To bys uplně stejně mohla říct, že jsou jim k ničemu dětský říkadla.
Navíc pro věřící lidi je to naprosto základní věc. Vedu děti k tomu co považuju za správné.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
10905
23.10.17 18:51
@Temaho píše:
@GabinkaCh A víš, že je Bible v povinný četbě na ZŠ? To bys uplně stejně mohla říct, že jsou jim k ničemu dětský říkadla.
Navíc pro věřící lidi je to naprosto základní věc. Vedu děti k tomu co považuju za správné.

Fakt, jo? Které části? (Celá snad ne, to by bylo dost sousto.) A ona ještě existuje povinná četba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
23.10.17 19:11

@Knihomyš No, celá ne a nemusí to být vyloženě klasická Bible. Ale biblické příběhy např. od Olbrachta tam určitě patří. Povinná četba pořád je, záleží asi na škole, ale mně to přijde naprosto v pořádku. Ráda bych aby moje děti měly ke knihám vztah, navzdory dnešní digitální době.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
23.10.17 19:18
@Temaho píše:
@Knihomyš No, celá ne a nemusí to být vyloženě klasická Bible. Ale biblické příběhy např. od Olbrachta tam určitě patří. Povinná četba pořád je, záleží asi na škole, ale mně to přijde naprosto v pořádku. Ráda bych aby moje děti měly ke knihám vztah, navzdory dnešní digitální době.

Přesně tak.

• Citovat
  • Upravit
37136
23.10.17 19:32

@Temaho moje rec, je dobre ze si o tom deti udelaji predstavu, vetsina z nich bude koukat na ty moderni filmy a ty pribehy se jim akorat pomotaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.10.17 06:31

Moje deti nebaví žádná :-( Spis detska bible, kde jsou alespon pribehy. Jenze kdyz to orezou ze vsech brutalit, tak to zase leckdy nedava smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
24.10.17 06:38

Ahoj, já chci koupit Moje malá bible s moje dětské modlitbičky. Od Christiany Goodings. Samozřejmě v české verzi. Tak uvidím, jestli se budou líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí