Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My byli. Za mě je to atrakce pro turisty, drahá, hlava na hlavě. Vlasy jsme si dávali dohromady ještě pár týdnů potom (a to jsme kondicionér použili, jak doporučovali). Daleko víc jsme si užili normální bazény a koupaliště, které jsou v každé vesnici. Na druhou stranu by mě mrzelo, kdybychom tu Modrou lagunu neabsolvovali, měla bych určitě pocit, že jsem o něco přišla.
My jsme na doporučení místo Blue lagoon byli v Myvatn Nature Baths. Cena byla poloviční a zážitek super, ale samozřejmě nemám srovnání…
@KovarovaV píše:
My jsme na doporučení místo Blue lagoon byli v Myvatn Nature Baths. Cena byla poloviční a zážitek super, ale samozřejmě nemám srovnání…
My máme teoreticky na programu. oboje… Takže teď babo raď… Chtěla bych zažít oboje, ale peníze jsou to šílené - zas, sotva kdy se tam vrátím. A pak litovat, že jsme si to nechali ujít.
Díky za pochopeni anonymu.
Třeba se najde někdo, kdo absolvoval oboje a poradí, co se mu líbilo víc ![]()
Prosím, byl jste někdo v lázních Modrá Laguna na Islandu? Stojí to za to vysoké vstupné? Opravdu nepochybuji, že jsou nádherné, ale trochu se bojím, aby tam nebyla hlava na hlavě a my neměli pokažený zážitek - vzhledem k ceně vstupného.
Anonym prosím zachovat, plánujeme velkou dovolenou, ale okolí to ještě neví.