Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak asi se o něco bouchla, o lehátko, o židličku - to ještě nikdy neměla modřinu, že tak vyšiluješ?
@Anonymní píše: Více
a? na modřinu ještě nikdy nikdo neumřel, bude to měnit barvu a do týdne to zmizí
@Anonymní píše: Více
A dcera neví, kde k ní přišla? Už není tak malá aby nevěděla, pokud by k tomu mela přijít bolestivě.
Jinak já mám taky obrovskou modřinu, možná na podobném místě a vůbec nevím, kde jsem k ní přišla a ani nijak neboli.
Každopádně víc by mi vadilo to lhaní o kameře. Po tom bych šla určitě.
@vendulaaa píše: Více
no, to by docela odpovídalo, nebo z tříkolky
@vendulaaa hm
tak ted jsem vložila dceru do vaně, a ta modřinka se začala hezky smívat, měla to zabarvené, ale když jsme se ptali učitelky jestli něco nemalovali dnes, protože hned nás napadlo ze tam ma jen barvu, tak říkala ze ne, nic se dnes nemalovalo. Tak pote me vůbec nenapadlo ze dceři budu sahat na modřinu a zkoušet to nějak mýt 🤦🏽♀️
@stinga píše: Více
To se trochu pleteš…toto vypadá snad na nějakou poruchu srážlivosti, jestli to není spíš špinavé teda…
já bych supajdila k dětské lekarce, vypadá to fakt děsivě na to, že údajně prošla kolem lehatka a asi se drkla teda ![]()
Ma tam akorát nějakou odřeninu a mela to zapatlané s barvou 🤦🏽♀️
@Bubla Bůčková píše: Více
no tak se to vysvětlilo, vypadalo to dokonale jako modřina, a mě napadlo spíš, že holčičku koplo jiné dítě, ale to jsem raději nechtěla psát, když to tak prožívá,
a moje dcera chodila ze školky z modřinami snad každý den, hlavně v létě, to bych mohla být u doktorky kvůli poruše srážlivosti stokrát, někdy měla i 17 modřin na nohách naráz, oni jak si hrají, tak se zřejmě okopávají navzájem, nevím - bez modřin byla jen přes vánoční prázdniny a když byla školka zavřená skrze covid
Zdravím všichni, dcerka 2r 8m chodí do soukromé školky už měsíc, dnes ji partner vyzvedával a uviděl tuhle modřinu na noze dcery. Ptal se od učitelky co se stalo, neznala odpověď, a tvrdila ze dcera už to měla rano. Co neni pravda! To bych dala i ruce do ohne ze to neměla, hned bychom si všimli takovou modřinu.
..
Pak jsem volala učitelce a říkala ze třeba ji praskají žili
kdyz jsme jeli na prohlídku školky říkali ze mají i kamery, ted najednou uz prej nemají a ani nikdy neměli..
nevím co si o tom celém myslet …