Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Kelsey1 píše: Víceže?
Ženy klid.. když vám učitelka řekne ze nemalovali, tak nebudu dál myslet ze je to jen barva, proste jsme říkali tak jo ma velkou modřinu. S učitelkou jsem uz to vyjasnila děti dnes měli papírové barevné brčka ve barvě modra, zelena a růžova.. tak se s tím ušpinili, ale nenapadlo mě pak uz ze to je opravdu barva kdyz učitelka rekla ze žádná malba dnes nebyla..
To mi připomnělo, jak jsem jednou vyzvedávala syna ze školky a učitelka mi hned hlásila, abych se nelekla, že syn maloval, pomaloval si ruku a na té potom usnul. Podívala jsem se na něj a pod okem měl ukázkoveho monokla
. Asi bych se nejdřív fakt lekla, ale na druhý pohled bylo zřejmé, že je to modrá barva
.
Kdyby se praštilo dítě ve školce, tak bude bolestivá reakce (plačící, vzlykací), že to nikdo nepřehledné.
Jestli školník něco natíral a holka se opřela. To se stát může.
@stinga píše: Více
Jakože lidi, kterým svěřují malé dítě, lžou, je hysterie?
@Kelsey1 píše: Více
Ty jsi panovačná. Formuluješ tu doporučení jako příkazy. První se nauč, jak je a není slušné s cizími jednat. Pak si dej třeba čočku. A pak to asi spíš vyřeš ty, já nevím, kde ta školka, kde lžou o kamerách, je;-)
@Primat17780 píše: Více
Počkat, reálně svoje předpoklady formuluješ lidem jako fakta? Protože jestli je pravda, že učitelka říkala, že to měla už ráno a matka ví, že neměla, tak je na místě, že zpozorněla - druhý prokazatelně lže (proč?).
Ale možná to tak učitelka i formulovala (jako ty) a pak se to ztratilo v překladu od partnera.
@Xanthe ne, svoje předpoklady formuluji jako předpoklady. Proto se můžeš dočíst „vsadím se, předpokládám“ a další
A taky předpokládám, že ze strany učitelky to znělo spíš: U nás se to nestalo, asi to musela mít už ráno.
@Anonymní píše: Více
Na těch prvních fotkách to je modřina.. Jiné fotky tu nejsou a barva vypadá jinak. můžeš sem hodit fotku čistých nohou umytých od barvy? Už je pozdě, ale ráno bys to mohla stihnout, co myslíš?
@Vada píše: Více
Jakože zakladatelka lze, ze to bylo barva?
a proc by to jako dělala? ![]()
@Anonymní píše: Více
Díky. Jsi zlatá. Modřinu beru zpět. Nechám si napsat silnější brýle.