Holčička má modřiny ze školky, tam zapírají

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9007
23.6.25 19:49

Tož to je konec toto :mrgreen: :mrgreen: 🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
23.6.25 19:52
@Kelsey1 píše: Více
že? :mrgreen: děcko se ušpiní ve školce a vyšetřuje se to až v Bruselu, a někteří hysterici vodí špinavé děcka k lékaři, asi jim má ten doktor to děcko umýt - já už se nedivím ničemu asi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.6.25 19:55

Ženy klid.. když vám učitelka řekne ze nemalovali, tak nebudu dál myslet ze je to jen barva, proste jsme říkali tak jo ma velkou modřinu. S učitelkou jsem uz to vyjasnila děti dnes měli papírové barevné brčka ve barvě modra, zelena a růžova.. tak se s tím ušpinili, ale nenapadlo mě pak uz ze to je opravdu barva kdyz učitelka rekla ze žádná malba dnes nebyla..

• Citovat
  • Upravit
964
23.6.25 19:56

To mi připomnělo, jak jsem jednou vyzvedávala syna ze školky a učitelka mi hned hlásila, abych se nelekla, že syn maloval, pomaloval si ruku a na té potom usnul. Podívala jsem se na něj a pod okem měl ukázkoveho monokla :lol:. Asi bych se nejdřív fakt lekla, ale na druhý pohled bylo zřejmé, že je to modrá barva :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9007
23.6.25 19:59

Kdyby se praštilo dítě ve školce, tak bude bolestivá reakce (plačící, vzlykací), že to nikdo nepřehledné.
Jestli školník něco natíral a holka se opřela. To se stát může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
23.6.25 20:03

Tady mě okamžitě napadlo much ado about nothing :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.6.25 20:04
@stinga píše: Více

Jakože lidi, kterým svěřují malé dítě, lžou, je hysterie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.6.25 20:10
@Kelsey1 píše: Více

Ty jsi panovačná. Formuluješ tu doporučení jako příkazy. První se nauč, jak je a není slušné s cizími jednat. Pak si dej třeba čočku. A pak to asi spíš vyřeš ty, já nevím, kde ta školka, kde lžou o kamerách, je;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.6.25 20:16
@Primat17780 píše: Více

Počkat, reálně svoje předpoklady formuluješ lidem jako fakta? Protože jestli je pravda, že učitelka říkala, že to měla už ráno a matka ví, že neměla, tak je na místě, že zpozorněla - druhý prokazatelně lže (proč?).

Ale možná to tak učitelka i formulovala (jako ty) a pak se to ztratilo v překladu od partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
23.6.25 20:33

@Xanthe ne, svoje předpoklady formuluji jako předpoklady. Proto se můžeš dočíst „vsadím se, předpokládám“ a další :) A taky předpokládám, že ze strany učitelky to znělo spíš: U nás se to nestalo, asi to musela mít už ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2496
23.6.25 21:04
@Anonymní píše: Více

Na těch prvních fotkách to je modřina.. Jiné fotky tu nejsou a barva vypadá jinak. můžeš sem hodit fotku čistých nohou umytých od barvy? Už je pozdě, ale ráno bys to mohla stihnout, co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
24.6.25 00:11
@Vada píše: Více

Jakože zakladatelka lze, ze to bylo barva? 8o a proc by to jako dělala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.25 05:45
  • Citovat
  • Upravit
2496
24.6.25 06:39
@Anonymní píše: Více

Díky. Jsi zlatá. Modřinu beru zpět. Nechám si napsat silnější brýle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák