Mohl by být autista?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
5.3.17 20:24
@Anonymní píše:
Holky, ještě poslední dotaz - co změny nálad? Občas se nám stane, že mu třeba něco zakážeme a on hned nechci Tě a odjede…a trvá hodnou chvíly, než se vrátí - pak se i omlouví a je v pohodě. Někdy se i probudí s tím, že jeden z nás musí vstát a on tam zůstane s druhým rodičem, ale toho nechce - nechci Tě, běž pryč… Začalo to teď po třetím roce přibližně.

Zrovna po včerejší přednášce vývojové psychologie mě napadlo, zda se znovu neprojevuje období vzdoru. Byla bych v klidu a nechala děti si odžít, co potřebují… Ano období vzdoru různě přicházejí a odcházejí… kolem 3. roku a též kolem 6.-7. (dle Piageta)… mě malá teď také vzdoruje (20.m) třeba, že o víkendech chce oblékat a přebalovat většinou od tatínka, podobně s jídlem… ale vůbec to neberu negativně..:) (vím, že mám aspoň o práci méně..:D a hlavně není to přeci mířeno na mou osobu, nejsem středem jejího vesmíru, ani ona mého..;), ale jsme si blízké a,,prorostlé´´ a tak to má být..) je dobré, když se vývojové věci nechají dětem a co nejdříve si je odžijí, nemají pak tu tendenci se k tomu vracet později a nebude je to tolik zatěžovat… a i pro mne jako pro rodiče by to mohlo být jednodušší, méně bojů, více pohody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí