Mohou se rybí konzervy v těhotenství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvetJas
24.11.14 19:50
@julie74 píše:
Hele nech mě být, chceš říct, že si budu muset najít nějaký jiný důvod proč nesnáším mléko? :mrgreen: Do toho teda dneska nejdu :mavam:

Hele, nic si z toho nedělej :lol:, já ho třeba nesnáším, protože ho prostě nesnáším a navaluje se mi z něj, takže pokud bych byla nucena ho vypít, přijdu nejen o to mléko, obsahu žaludku i šťávy ale i o hlen :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14691
24.11.14 19:57
@IvetJas píše:
Hele, nic si z toho nedělej :lol:, já ho třeba nesnáším, protože ho prostě nesnáším a navaluje se mi z něj, takže pokud bych byla nucena ho vypít, přijdu nejen o to mléko, obsahu žaludku i šťávy ale i o hlen :mrgreen:

ale mě ten hlen přibude - no ještě chvilku a mohla bych to dotáhnout na své první těhotenské zvracení :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
24.11.14 20:12

Holky neminim se tu dohadovat :P Ale mleko (a vyrobky z nej) je mnoha studiemi potvrzene jako nejlepsi zdroj vapniku pro lidske telo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
24.11.14 20:17

O to ma ze bych nekomu nutila mleko nic nepisu…jen to ostatni krome intolerance laktozy jsou bludy..taky mleko jako mleko nepiji..miluji ale syry a zakysane mlecne vyrobky..ty jsou stravitelne dobre ;) nedovedu si predstavit zivot bez nich.Mak je vybornym zdrojem vapniku ;)

• Citovat
  • Upravit
14691
25.11.14 10:31
@kokomo píše:
Holky neminim se tu dohadovat :P Ale mleko (a vyrobky z nej) je mnoha studiemi potvrzene jako nejlepsi zdroj vapniku pro lidske telo…

jojo pravdu máš, o tom se taky nemíním dohadovat, protože pak by celé lidské kultury vyhynuly na křivici, nebo jak se tomu říká :mavam: :mavam: Ale dneska je venku příliš ošklivě na to, aby jsme se tady hádaly o mléce :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
25.11.14 10:32
@KackaDoup píše:
O to ma ze bych nekomu nutila mleko nic nepisu…jen to ostatni krome intolerance laktozy jsou bludy..taky mleko jako mleko nepiji..miluji ale syry a zakysane mlecne vyrobky..ty jsou stravitelne dobre ;) nedovedu si predstavit zivot bez nich.Mak je vybornym zdrojem vapniku ;)

Taky bez sýrů a hlavně kysané smetany nejedu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.14 17:08

Neměla by si jist tuňáka v konzervě, obsahuje těžke kovy a to samozdřejmě neni dobre pro miminko…ale když to neni ve velkém tak trochu tuňáka asi neuškodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí