Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@IvetJas píše:
Hele, nic si z toho nedělej, já ho třeba nesnáším, protože ho prostě nesnáším a navaluje se mi z něj, takže pokud bych byla nucena ho vypít, přijdu nejen o to mléko, obsahu žaludku i šťávy ale i o hlen
ale mě ten hlen přibude - no ještě chvilku a mohla bych to dotáhnout na své první těhotenské zvracení
![]()
Holky neminim se tu dohadovat
Ale mleko (a vyrobky z nej) je mnoha studiemi potvrzene jako nejlepsi zdroj vapniku pro lidske telo…
O to ma ze bych nekomu nutila mleko nic nepisu…jen to ostatni krome intolerance laktozy jsou bludy..taky mleko jako mleko nepiji..miluji ale syry a zakysane mlecne vyrobky..ty jsou stravitelne dobre
nedovedu si predstavit zivot bez nich.Mak je vybornym zdrojem vapniku ![]()
@kokomo píše:
Holky neminim se tu dohadovatAle mleko (a vyrobky z nej) je mnoha studiemi potvrzene jako nejlepsi zdroj vapniku pro lidske telo…
jojo pravdu máš, o tom se taky nemíním dohadovat, protože pak by celé lidské kultury vyhynuly na křivici, nebo jak se tomu říká
Ale dneska je venku příliš ošklivě na to, aby jsme se tady hádaly o mléce
![]()
@KackaDoup píše:
O to ma ze bych nekomu nutila mleko nic nepisu…jen to ostatni krome intolerance laktozy jsou bludy..taky mleko jako mleko nepiji..miluji ale syry a zakysane mlecne vyrobky..ty jsou stravitelne dobrenedovedu si predstavit zivot bez nich.Mak je vybornym zdrojem vapniku
Taky bez sýrů a hlavně kysané smetany nejedu ![]()
Neměla by si jist tuňáka v konzervě, obsahuje těžke kovy a to samozdřejmě neni dobre pro miminko…ale když to neni ve velkém tak trochu tuňáka asi neuškodí.
Hele, nic si z toho nedělej
, já ho třeba nesnáším, protože ho prostě nesnáším a navaluje se mi z něj, takže pokud bych byla nucena ho vypít, přijdu nejen o to mléko, obsahu žaludku i šťávy ale i o hlen