Mohu jít na poštu vybrat peníze když mám prodlouženou karanténu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41588
19.1.21 13:15
@GabinkaCh píše:
Když mám prodlouženou karanténu? :roll: docela mi to hoří a potřebuju vybrat peníze které mi přišly složenkou. Mohou to nějak zjistit? že jsem vybírala peníze?

takže jsi kontakt pozitivního? asi bych zavolala na poštu, jestli ti nemůžou donést/prodloužit a pokud ne, a není vážně zbytí a jsi jen kontakt někoho a sama jsi testovaná jako negativní, tak nasadit roušku, rukavice a jen tam a hned zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26912
19.1.21 13:16
@Anonymní píše:
Někdo té udá a můžeš jít i sedět. Podstoupila by si toto riziko?

To by bylo zavrenych :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.21 13:17

@Keyllah vyděsit ji nechci. Když byla první vlna tak u nás v Litovli za vědomé porušení karantény a roznášení (oba manžele byli pozitivní a šli na ples) opravdu jdou sedět :?

• Citovat
  • Upravit
Janli
19.1.21 13:18
@Zumpa píše:
Takováhle karanténa ovšem postrádá smysl, že.

Ne, nepostrádá. Nesmíš chodit kde a jak tě napadne, nesmíš do práce, do školy, courat po venku. Ale zajistit si základní potřeby máš dovoleno. Izolace s pozitivním testem, to je něco jinýho. Tam už nesmíš nic. Vezmi si, že spousta lidí má karanténu i po negativním testu.

• Citovat
  • Upravit
476
19.1.21 13:18
@GabinkaCh píše:
Když mám prodlouženou karanténu? :roll: docela mi to hoří a potřebuju vybrat peníze které mi přišly složenkou. Mohou to nějak zjistit? že jsem vybírala peníze?

Dala bych OP někomu s kým se vídáš, kdo ti třeba nakupuje. V čepici a roušce stejně nepoznání jestli to jsi ty nebo někdo jiny :lol: jestli teda nepošleš opačné pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41588
19.1.21 13:19
@Anonymní píše:
@Keyllah vyděsit ji nechci. Když byla první vlna tak u nás v Litovli za vědomé porušení karantény a roznášení (oba manžele byli pozitivní a šli na ples) opravdu jdou sedět :?

jasně, jen tak, aniž by měli předchozí trestní minulost. Netrestaní lidi a jdou si sednout. No nevím, nebo spíš vím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36382
19.1.21 13:19

Buď bych se snažila domluvit jestli to přinesou domů, nebo prodlouží vyzvednutí. Když ne, tak bych se zkusila ještě domluvit jestli by si mohla přijít jako poslední, nebo 5 min po zaviracce, vzala ubrousku, rukavice, vlastní propisku na podpis apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.1.21 13:20
@Anonymní píše:
@Keyllah vyděsit ji nechci. Když byla první vlna tak u nás v Litovli za vědomé porušení karantény a roznášení (oba manžele byli pozitivní a šli na ples) opravdu jdou sedět :?

Oni neměli karanténu, ale izolaci. Motáš dvě věci dohromady, máš v tom zmatek a šíříš nesmysly…

• Citovat
  • Upravit
36382
19.1.21 13:23
@Anonymní píše:

Tak jít trsat celej večer na ples a na minutu si vyzvednout peníze na poštu ktery potřebuje a nikomu jinymu je nedaji trochu rozdíl nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15227
19.1.21 13:26

Na poštu klidně můžeš, i nakoupit, kdyz jinou možnost nemáš. V karantene je to povoleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
19.1.21 13:30
@Anonymní píše:

Až na to, že patláš dva pojmy dohromady. Zjisti nejdřív, co je karanténa, a co izolace, a pak možná nebudeš psát nesmysly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2424
19.1.21 13:36

Některá ženský by měly sednout k internetu a trošku se dovzdělat a nešířit kolem sebe paniku. Pokud není pozitivní, tak může jak na poštu pro peníze, tak do obchodu udělat si nezbytný nákup když to nemá kdo jiný udělat.

Použijte trošku selského rozumu šmarjá, od teď nebudeme umírat na covid, ale na blbost protože někteří radši umřou hlady bo jsou při*osraní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.1.21 13:37

Test byl pozitivní 4 ledna a celou dobu jsem doma a teď mám malinko rýmu, občas kychnu jinak nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
19.1.21 13:39
@PeBa12 píše:
Některá ženský by měly sednout k internetu a trošku se dovzdělat a nešířit kolem sebe paniku. Pokud není pozitivní, tak může jak na poštu pro peníze, tak do obchodu udělat si nezbytný nákup když to nemá kdo jiný udělat.Použijte trošku selského rozumu šmarjá, od teď nebudeme umírat na covid, ale na blbost protože někteří radši umřou hlady bo jsou při*osraní…

No člověk už fakt neví, co může. Jedni by ho hned zavřeli, druzí vynadají že přeháním :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.1.21 13:39
@GabinkaCh píše:
Test byl pozitivní 4 ledna a celou dobu jsem doma a teď mám malinko rýmu, občas kychnu jinak nic :nevim:

Izolace je deset dní, normálně můžeš kamkoliv. Proč myslíš, že jsi ještě v karanténě?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA